12:10 - 15/04/2017

Παγκόσμια η προσπάθεια φίμωσης στην εναλλακτική είδηση !!

Να μας φάνε όλους δεν μπορούν θα δημιουργήσουν «ήρωες» και δεν το θέλουν….. υπάρχει καλύτερος τρόπος να σε τελειώσουν…. σε μηδενίζουν και αν έχεις άντερα συνέχισε!

Όπως θα δεις και στο βίντεο … το σημερινό σύστημα μας λέει γινε πο@τανα στην Συγγρού αν θες να ενημερώνεις τους πολίτες που ελέγχουμε!!!!

Η ανθρωπομπαταρια παράγει έργο που έχει μεγάλη αξια για τους ιδιόκτητες της …. σιγά μην αφήσουν την Ελευθερία του ίντερνετ και καμιά 100στη βαρεμένους να χαλάσουν την κονόμα ενέργειας ….να χαλάσουν το κοπάδι !

Δες το βίντεο με το τι δηλώνουν οι ξένοι για την επιλεκτική φίμωση στο Ίντερνετ….και ξέρεις εε…αν παίσουμε εμείς…. την «αλήθεια» τους θα στην δινουν οι δικοί τους «εναλλακτικοί»… με τον τρόπο που πρέπει….στον χρόνο που πρέπει ..όπως πρέπει !!…

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 10
    0
    Αν είστε επαναστάτες της Πληροφορίας, τότε το τελευταίο προπύργιο και το πιο ανθεκτικό είναι τα Torrent Sites. Έχεις δημιουργήσει κάτι επαναστατικό, ξεχωριστό; Θέλεις να προωθήσεις μια ιδέα σε παγκόσμιο επίπεδο; Τότε ανέβασε το υλικό σου στα Torrents. Δεν θα υπάρχει αυτή η ελευθερία για πάντα, οπότε άδραξε ΤΩΡΑ την ευκαιρία! Θέλεις να γίνεις συγγραφέας ενός ανατρεπτικού, σοκαριστικού, επικίνδυνου και επαναστατικού βιβλίου;;; Κάντο τώρα που έχεις όλα τα μέσα στα χέρια σου. Ο Γουτεμβέργιος ούτε θα μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο, κάθε πολίτης μπορεί με τεράστια ευκολία να εκδώσει ότι θέλει, καλό ή κακό! Γράφεις το βιβλίο σου σε Word, το μετατρέπεις σε PDF, το ανεβάζεις στα Torrents και μέσα σε λίγο καιρό έχει μεταφερθεί σε όλο τον πλανήτη και υπάρχει σε χιλιάδες ηλεκτρονικά αντίτυπα! Θέλεις επιπλέον απήχηση; Τότε μετέφρασε το στα Αγγλικά. Αυτό σημαίνει επανάσταση της Πληροφορίας! Κανένας εκδότης και κανένα κράτος δε μπορεί να σε λογοκρίνει ή να σε σταματήσει, αν ακολουθήσεις αυτό το δρόμο. Επίσης θέλεις να ανεβάσεις ένα ενημερωτικό –επικίνδυνο για την Εξουσία– βίντεο;;;; Ανέβασέ το κι αυτό στα Torrents. Χρησιμοποίησε λιγάκι και σωστό μάρκετινγκ, πχ θέλεις να διαδώσεις ένα ιδεολογικό ή θρησκευτικό βιβλίο PDF;;; Τότε ανέβασέ το μαζί με ένα δημοφιλές άλμπουμ μουσικής! Ρίξε το αρχείο στον ίδιο φάκελο και άφησε τη γνώση να διαδοθεί, σκέψου επίσης ότι η μουσική διεγείρει το συναίσθημα και παρακάμπτει τη λογική λειτουργία του εγκεφάλου, οπότε είναι πιο εύκολο έτσι να περάσεις την προπαγάνδα ή την γνώση σου!
  2. 2
    0
    ΔΙΤΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ….ΑΦ ΕΝΟΣ Η ΣΙΓΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΥΓΙΩΝ ΦΩΝΩΝ Κ ΑΦΕΤΕΡΟΥ Η ΤΥΦΛΟ-ΚΩΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΩ ΑΜΝΩΝ !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί