14:47 - 17/10/2017

Οι πραγματικοί νικητές του μακελειού του Λας Βέγκας, αυτά που η εταιρεία MSM δεν θέλει να μιλήσει κανείς!

Η φράση ακολούθησε τα χρήματα είναι μία δοκιμασμένη και αληθινή μέθοδος διερεύνησης που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό εγκληματικών κινήτρων οπου μέσω αυτής προσδιορίζονται και συλλαμβάνονται οι εγκληματίες.

Και, όταν εφαρμόζεται, έχει εκπληκτικό βαθμο επιτυχίας.

Ενώ είναι αλήθεια ότι τα εγκλήματα διαπράττονται συνηθως χωρίς χρηματικό κίνητρο, υπάρχει σχεδόν πάντα ένα κίνητρο εξουσίας.

Είτε μιλάμε για τους Τζιχάντιστες με μια βόμβα φορεμενη στο στήθος του, που τρέχουν αναμεσα στο πλήθος φωνάζοντας Αλλάχ Ακμπάρ, είτε για ένα ψυχοπαθή ο οποίος χωρίς κανένα υλικό κέρδος μπορεί να δολοφονήσει και να τεμαχίσει τα θυματα του…ένα πράγμα ειναι σίγουρο, όπου υπάρχει έγκλημα που διαπράττεται εκεί είναι ακι ο δικαιούχος του εγκλήματος και το θύμα. Ένας νικητής και ένας ηττημένος.

Και δεν είναι ασυνήθιστο για ένα ισχυρό πρόσωπο στο να χάσει ενα φαινομενικά μεγάλο ποσό της περιουσιας του, αν ξέρει ότι θα υπάρξει μια μεταβίβαση εξουσίας στα χερια του!!!

Και αν αυτή η εξουσία μεταφερθεί στον άνθρωπο που έχασε την περιουσία του πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι πώς θα τη χρησιμοποιήσει ώστε να κερδίσει πίσω τα χαμένα… Και θα κάνει ακόμα άλλα τόσα περισσότερα ώστε να βγει και κερδισμένος…

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί