21:17 - 10/09/2017

Ο χρόνος και η πραγματικότητα χειραγωγούνται…

Χρονική Άγκυρα -Τώρα Γνωρίζω Που Θα Επιστρέψω !

Κάποια στιγμή θα το δεις ..

Stand by me on this cosmic doorway journey-Stranger

STRANGER CODE

Ξύπνα με οταν τελειώσει ο Σεμπτεμβριος ..ΠΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 12
  23
  Stranger… μήπως είσαι Μαύρος Μάγος και μας το κρύβεις;;; Συνέχισε, καλά το πας!!! Έχω την εντύπωση ότι εσύ προξενείς τα γεγονότα για τα οποία μιλάς, εσύ δημιουργείς τα ατυχήματα! ;)
 2. 2
  7
  Χρόνος = Κρόνος
 3. 0
  0
  Γιατι χειραγογειτε? Σε οτι ειναι ψευτικο μπορει να σθμβει
 4. 0
  1
  πάντως αυτήν η σύμπτωση δεν έχει το θεό της. Η φώτο αν και στο χτες την έβαλες, μπορεί ένα λαμπάκι ενός ηχείου να σου την δείξει; Τους δείκτες εννοώ..και την ώρα. Αλλά δεν ήταν μόνοι τους . Έιχαν και άλλα ρολόγια . σαν το μεγαλύτερο να ακολουθεί το μικρότερο αλλά πέντε φορές.. Ο γρανάζης να φτιάξει το ρολόι του……….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί