08:08 - 12/12/2016

Μικρά κορίτσια-ανθρώπινες βόμβες ανατινάχτηκαν στη Νιγηρία

Δυο μικρά κορίτσια, ηλικίας μόλις επτά ή οκτώ ετών, χρησιμοποιήθηκαν σαν ανθρώπινες βόμβες σε αγορά στη βορειοανατολική Νιγηρία με αποτέλεσμα τουλάχιστον ένας άνθρωπος να σκοτωθεί και δεκαοκτώ να τραυματιστούν.

Η αστυνομία στην πόλη Maiduguri, στο Borno, ανακοίνωσε πως η επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε την ώρα που η αγορά ήταν γεμάτη κόσμο.

Τα κορίτσια πυροδότησαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένα το ένα μετά το άλλο κι έχασαν και τα δύο τη ζωή τους.

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αλλά, όπως σημειώνει το BBC, ένοπλοι της Μπόκο Χαράμ έχουν εξαπολύσει παρόμοιες επιθέσεις.

Τους περασμένους μήνες ο στρατός της Νιγηρίας έχει κερδίσει έδαφος απέναντι στην οργάνωση αλλά τα μέλη της Μπόκο Χαράμ εξακολουθούν τακτικά να επιχειρούν επιθέσεις.

Όπως περιέγραψαν μάρτυρες, τα μικρά κορίτσια έφτασαν στην αγορά και κατευθείαν πήγαν κοντά σε έναν πάγκο της αγοράς και η πρώτη ανατινάχθηκε αμέσως.

Η Νιγηρία δεν έχει προλάβει να συνέλθει από τη διπλή επίθεση αυτοκτονίας της Παρασκευής, με καμικάζι και πάλι δυο κορίτσια, δύο έφηβες, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 45 άνθρωποι και 33 να τραυματιστούν σε αγορά της πόλης Μανταγκάλι.

newsbeast.gr

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 5
    0
    ΚΤΗΝΩΔΙΑ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί