18:40 - 10/08/2017

Λονδίνο: Τρεις τραυματίες από παγιδευμένο φάκελο σε εστιατόριο

Το εστιατόριο Feng Sushi, που έγινε στόχος των τρομοκρατών της Γέφυρας του Λονδίνου, τον Ιούνιο, εκκενώθηκε και στο σημείο έσπευσε η αστυνομία.Τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ελαφρά σε περιστατικό που κρίνεται ως «επίθυεση με άγνωστη ουσία μέσα σε φάκελο» που εξερράγη στο εστιατόριο Feng Sushi στη Borough Market του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική αστυνομία το περιστατικό δεν φαίνεται να συνδέεται με την τρομοκρατία «τουλάχιστον σε αυτήν την πρώτη φάση»

Το Feng Sushi, το οποίο εκκενώθηκε, είχε γίνει στόχος των τρομοκρατών της Γέφυρας του Λονδίνου, τον Ιούνιο.

Όπως δήλωσε εργαζόμενος του διπλανού καφέ, κατάλαβαν ότι ένα πακέτο με επικίνδυνη χημική ουσία είχε εκραγεί στο Feng Sushi. Όπως πρόσθεσε, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς και μέσα ενημέρωσης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου επεσήμανε ότι οι άνδρες της με εξοπλισμό προστασίας βρίσκονται μέσα στο κτίριο, καθώς θεωρούν ότι πρόκειται για περιστατικό «χημικής επίθεσης»

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ενώ δεν έχει αναγνωριστεί το είδος της χημικής ουσίας που περιείχε ο παγιδευμένος φάκελος.

protothema.gr

Εξαφανίστε την ακμή και τα σημάδια της σε πολύ σύντομο χρόνο με προβιοτικά!

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί