14:58 - 18/05/2017

ΚΤΙΡΙΑ στην ΣΕΛΗΝΗ απο ΦΙΛΜ του ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ Armstrong (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με πολλούς ανεξάρτητους ερευνητές, υπάρχουν «πράγματα» στο φεγγάρι που έχουν κρατηθεί μακριά από την κοινωνία, για χρόνια. Τώρα, έρχεται ένα video που υποστηρίζει ότι αποκαλύπτει μερικά από αυτά τα συγκλονιστικά μυστικά που βρέθηκαν από τους αστροναύτες του Apollo στην επιφάνεια της Σελήνης…

Το φεγγάρι της Γης, η Σελήνη, υπήρξε το κέντρο της προσοχής από τότε που η ανθρωπότητα κοίταξε τον ουρανό. Ωστόσο, από τότε που οι αποστολές Apollo προσγειώθηκαν στην επιφάνεια του σεληνιακού εδάφους, το ενδιαφέρον του κόσμου, αυξήθηκε εκθετικά.

Ένα συναρπαστικό video που αναρτήθηκε στο YouTube έρχεται να μας πει μια συναρπαστική ιστορία. Σύμφωνα με αυτό, το υλικό που μας παρουσιάζει, κινηματογραφήθηκε το 1969 από τον Neil Armstrong και παρουσιάζει αρχαίες δομές στην επιφάνεια του φεγγαριού, που άνετα μπορούν να χαρακτηριστούν ως κτίρια που κατασκεύασαν νοήμονα όντα.

Εκτός από το video που ακολουθεί στο τέλος, τα τελευταία χρόνια, πολλοί επιστήμονες, αστροναύτες και αξιωματούχοι με υψηλή κατάταξη έχουν μιλήσει και αναφερθεί στην ύπαρξη δομών αλλά και στην παρουσία άλλων μυστηρίων στην επιφάνεια του φεγγαριού:

«Διαβάστε τα βιβλία, διαβάστε την εφημερίδα, αρχίστε να καταλαβαίνετε τι πραγματικά συμβαίνει, γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μας επισκέπτονται… Το σύμπαν στο οποίο ζούμε είναι πολύ πιο θαυμάσιο, συναρπαστικό, πολύπλοκο και εκτεταμένο από ό, τι μπορούσαμε να γνωρίζουμε μέχρι τώρα…] Η ανθρωπότητα έχει αναρωτηθεί πολύ αν είμαστε] μόνοι στο σύμπαν… [Αλλά] μόνο στην εποχή μας έχουμε πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία. Όχι, δεν είμαστε μόνοι»… φέρετε να έχει πει ο Δρ. Edgar Mitchell, ScD., πρώην αστροναύτης της NASA και ο 6ος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι.

Είναι, επίσης, ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Δρ. John Brandenburg, ο οποίος ήταν ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Αποστολής «Κλημεντίνη» (the Clementine Mission) στη Σελήνη -όταν βρέθηκε νερό στους πόλους της Σελήνης το 1994- είπε τα εξής:

«Ήταν (η αποστολή Clementine) μια αποστολή αναγνώρισης φωτογραφιών βασικά για να ελέγξει αν κάποιος χτίζει βάσεις στο φεγγάρι που δεν ξέραμε. Εξαπλώνονται;»

«Από όλες τις εικόνες που έχω δει από το φεγγάρι που δείχνουν πιθανές δομές, η πιο εντυπωσιακή είναι μια εικόνα με έκταση πολλών μιλίων ορθο-γραμμικής δομής. Αυτό φαινόταν σαφώς τεχνητό και δεν έπρεπε να είναι εκεί. Ως κάποιος στην κοινότητα άμυνας του διαστήματος, κοιτάζω σε οποιαδήποτε τέτοια δομή στο φεγγάρι με μεγάλη ανησυχία επειδή δεν είναι δική μας, δεν υπάρχει τρόπος να μπορούσαμε να χτίσουμε κάτι τέτοιο. Σημαίνει ότι κάποιος άλλος είναι εκεί πάνω», ανέφερε, σύμφωνα με το ακόλουθο video χωρίς ελληνικούς υπότιτλους:

Πέρα των δύο ανδρών που αναφέρθηκαν, υπάρχουν πολλοί ισχυρισμοί από αστροναύτες, επιστήμονες και αξιωματούχους, σχετικά με διάφορες μυστηριώδεις δομές στο φεγγάρι, είτε έχουν καταγραφεί ερασιτεχνικά είτε από παρατηρήσεις σε αυθεντικές εικόνες γνωστών οργανισμών.

Τώρα, για το αν το video που ακολουθεί ως φιλμ που τράβηξε ο αστροναύτης Neil Armstrong, είναι πραγματικό και γνήσιο ή όχι, είναι ένα μυστήριο που δεν μπορούμε να απαντήσουμε, αλλά και που δεν πρέπει να αγνοήσουμε.

Πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο υποστηρίζουν ότι δεν είναι πια ερώτημα εάν υπάρχουν ή όχι μυστηριώδεις δομές «ξένων» στο φεγγάρι.

Για όλους αυτούς, το ακόλουθο video είναι η απόλυτη απόδειξη:


diadrastika.com

Εξαφανίστε την ακμή και τα σημάδια της σε πολύ σύντομο χρόνο με προβιοτικά!

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Περίεργος 18 Μαΐου 2017 @ 15:09
  4
  1
  Μερικοί δεν ΘΕΛΟΥΝ να καταλάβουν και απλά αναπαράγουν τις απάτες που τους δίνονται με την μορφή «αποκαλύψεων».
 2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 18 Μαΐου 2017 @ 16:41
  0
  1
  el.gr/top-news/117-top-news/63912-binteo-afypnishs-h-methodos-poy-efere-stoys-ellhnes-to-4o-mnhmonio
 3. 1
  0
  από τι μια βγαίνουνε διάφορα ότι ούτε απέξω από το φεγγάρι δε πήγανε από την άλλη ότι είδανε σπίτια και τα κρύβουνε ότι νάνε δε ξέρης τι να πιστέψεις

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί