13:46 - 10/09/2017

Και κάπως έτσι αρχίζει …

Και κάπως έτσι , έτσι όπως τυχαία βολεύει πάντα τα σχέδια κάποιων…μπορεί να ξεκινήσει η απώλεια σε θεμελιώδη δικαιώματα μας !!

Όλα βέβαια για το καλό μας…

Ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας Mark Rutte είπε το Σάββατο ότι οι πολίτες του St. Maarten έχουν δεχθει εκτεταμένες λεηλασίες μετά την άφιξη του τυφώνα Irma και την καταστροφή σχεδόν ολόκληρου του νησιού.

Περίπου 230 ολλανδοι στρατιωτες και αστυνομία περιπολούν ήδη το νησί της Καραϊβικής και άλλοι  200 θα φτάσουν σύντομα, δήλωσε ο Rutte στους δημοσιογράφους. Έδωσε και μια  προειδοποίηση λεγοντας ότι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν στρατιωτικά μεσα  για να εξαλείψουν τις ομαδες ανομίας.

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας εκτιμά ότι ο τυφώνας Irma, ο οποίος επί του παρόντος εχει μια πορεία για τη δυτική ακτή της Φλώριδας, είτε κατέστρεψε εντελώς είτε προκαλεσε  σοβαρές ζημιές στο 70% περίπου των σπιτιών του St. Maarten.

 

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί