21:38 - 23/10/2017

Το ίδιο σενάριο έζησε η Ιταλία πριν έναν χρόνο…

γκλωβισμός και εκτόνωση βορειότερα…

Η αφετηρία είναι εξαιρετικά ισχυρή και έχει δύναμη. Έτσι προχθες είχαμε έναρξη δραστηριότητας στο Στρομπόλι, σήμερα κάποια συστατικά έβγαλαν το 4,5 στο Ιόνιο και σήμερα αυτή η μεγάλη έκρηξη.

Αν η ιστορία επαναληφθεί η Ιταλία θα κουνηθεί πολύ γερά.

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας «τρελός» από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του.
Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό – ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας.
Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 8
  1
  ΔΩΣΑΝΕ ΔΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ,,ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ,,,,ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΗ,,,,,ΓΥΡΩ ΣΤΙς 6…ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΑΠΟ 6-9,,,,….ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
  • 6
   1
   Πρέπει μέχρι 31 να δωσει γερα εκει για να έρθουν μικροί εδω.. Για 10/11 το πρωι λενε ο μεγαλος για εδω… Θα δείξει απο το καιρό 4 μερες νωρίτερα.. βαρομετρικά κλπ… το νου σου ψηλά
  • 2
   0
   δυο μερες συν πλην απο το 9 απο της 6 /11-11/11,,,σε μια στιγνη σε αυτες τις μερες θα υπαρξει η μεγίστη ταλαντωση ,,,,
 2. 5
  0
  που μπορούμε να βλέπουμε νεες ανακοινώσεις σεισμων;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί