08:58 - 29/10/2015

Ευθύνεται το CERN?

port

Στις 23 Οκτωβρίου,εμφανίστηκε ένας μεγάλος πολύχρωμος δακτύλιος(δαχτυλίδι)στον ουρανό τις Σιβηρίας. Την ίδια μέρα που το CERN,ειπώθηκε πως θα βρισκόταν σε μεγάλη ισχύ(13 TEV)στην αναζήτηση για μια μαύρη τρυπά,με σκοπό να ανοίξουν μια παράλληλη διάσταση, μέσου κάτι που ονομάζεται ‘Gravitys Rainbow’. Αυτός ο σκοπός τους δεν είναι κάτι κρυφό,αφού το έχουν ανακοινώσει επίσημα στη ιστοσελίδα τους.

Η Σιβηρία είναι μια πολύ ενεργή περιοχή,με….. U.F.O δραστηριότητα και θεάσεις…περίεργα φαινόμενα,όπως τις ‘καταβόθρες’ η τεράστιες τρύπες που έχουν εμφανιστεί στη Σιβηρία με βάθος ίσως και πάνω από 24.38400 μετρά μέσα στη γη,εκ τον οποίον κάνεις δεν γνωρίζει γιατί εμφανίστηκαν η γιατί είναι τόσο μεγάλες.
Έτσι υπάρχουν πολλά περίεργα φαινόμενα που συμβαίνουν στη Σιβηρία…….

τα σχόλια δικά σας!

Υ.γ. Οι ‘καταβόθρες’ δεν είναι ένα καινούργιο φαινόμενο,το οποίο έχει εμφανιστεί μόνο στη Σιβηρία,άλλα έχει εμφανιστεί και σε άλλες χώρες…….είναι ένα φαινόμενο το οποίο θα αυξηθεί και θα βλέπουμε πολύ συχνά στο μέλλον!……Καλή Δύναμη σε όλους…..Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

Loading...
Σχετικά με pan78
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ν´ΑΝΑΨΕΙ!!!.... Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΚΥΜΑ....ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ....ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΜΑ.... Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΙΣΑΙ.....ΕΣΥ!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί