19:20 - 12/11/2017

Εβραίος ραβίνος Ben Artzi: «Πολύ σύντομα ο Μεσσίας θα αποκαλυφθεί σε όλους»-Τι ετοιμάζει εναντίον των Χριστιανών και βιάζεται η ΝΤΠ

Ο Εβραίος ραβίνος Nir Ben Artzi, γνωστής φήμης μυστικιστής ραβίνος της Καμπάλα προέβη σε μια αποκάλυψη σε ισραηλινά ΜΜΕ, προβλέποντας ότι η ταυτότητα του «Μεσσία» ( που αναμένουν οι Εβραίοι) θα αποκαλυφθεί στο εγγύς μέλλον, δίνοντας συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το πώς θα εμφανιστεί στην γη .

«Ο «Μεσσίας» βρίσκεται σε δουλειά αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο ραβίνος Μπεν Αρτζί σε κήρυγμα…«Εβραίοι, να είστε ευτυχισμένοι! Πολύ σύντομα, ο «Μεσσίας» θα αποκαλυφθεί σε όλους!».

Ο ραβίνος μπήκε σε λεπτομέρειες, εξηγώντας πώς θα συμβεί αυτό.

«Ο ευλογημένος δημιουργός , θα έρθει στους ραβίνους μέσα σε ένα όραμα και θα τους ενημερώσει ποιόν επέλεξε ως βασιλιά Μεσσία», προέβλεψε ο ίδιος . «Ο Δημιουργός θα τους γράψει ακριβώς, αυτόν που επέλεξε», συνέχισε .

«Θα υπάρξει μια κίτρινη κάρτα και ιερά γράμματα που θα γράφονται σε μια περγαμηνή (Τορά), όπου θα αναφέρεται στην Αραμαϊκή γλώσσα ποιος θα είναι ο επερχόμενος βασιλιάς Μεσσίας», τόνισε ε ο ραβίνος.

Η αραμαϊκή δεν μιλιέται πλέον, αλλά είναι η γλώσσα του Ταλμούδ (προφορικός νόμος).

«Τότε, δεν θα έχουν άλλη επιλογή και θα τον αναγνωρίσουν ως βασιλιά Μεσσία. Από ψηλά θα τους πει, «η επιλογή είναι στα χέρια σας». Είτε θα ακολουθήσετε τον Δημιουργό του κόσμου..είτε θα πάθετε μεγάλο κακό μέχρι να το αποκαλύψετε και να το πείτε στο λαό του Ισραήλ », δήλωσε ο ραβίνος Ben Artzi.

«Τότε θα ακολουθήσουν τις οδηγίες που ορίζονται στο όραμα και θα αναγνωρίσουν ποιος είναι ο βασιλιάς Μεσσίας», τόνισε ο ραβίνος.

Ο ραβίνος Ben Artzi εξήγησε γιατί ο Θεός επέλεξε αυτόν τον συγκεκριμένο χρόνο για να αποκαλύψει τον Μεσσία.

«Ο Δημιουργός δεν μπορεί πλέον να περιμένει ενώ παρακολουθεί τα δεινά των Εβραίων στο Ισραήλ και στο εξωτερικό. Η δυστυχία τους είναι ιδιαίτερα μεγάλη , αφού το Ισραήλ είναι ο εκλεκτός λαός, που έχει επιλεγεί από τον ίδιο και είναι ευλογημένος», δήλωσε ο Rabb Ben Artzi.

Ο ραβίνος δεν απέκλεισε τους μη-Εβραίους από αυτή τη σύντομη-αποκαλυφθείσα διαδικασία. Σε μια αποκλειστική απάντηση στο News Breaking Israel, ο Ben Artzi εξήγησε το ρόλο των χριστιανών στην εποχή του Μεσσιανισμού.

«Στην αρχή του Χριστιανισμού υπήρξε ένα σχίσμα ανάμεσα στους Εβραίους»είπε ο ραβίνος. ( Από την παρουσία του μοναδικού σωτήρα Ιησού Χριστού και του Χριστιανισμού που ποτέ δεν αποδέχθηκαν οι Εβραίοι).

«Έτσι ορισμένοι Εβραίοι ακολούθησαν τον δρόμο του Χριστιανισμού. Επομένως, υπάρχουν και σήμερα μεταξύ μας εκείνοι που έχουν τη σπίθα του Ιουδαϊσμού στην ψυχή τους και στο πνεύμα τους. Αυτοί έχουν μια συγγένεια με τον Ιουδαϊσμό και μια αγάπη για τους Εβραίους που θα ξυπνήσει καθώς ο «Μεσσίας» θα μας προσεγγίσει», είπε .

Ο ραβίνος Ben Artzi είχε όμως και μια άσχημη προειδοποίηση για τους Εβραίους που ζουν εκτός του Ισραήλ, λέγοντάς τους ότι από τότε που ο «Μεσσίας» θα αποκαλυφθεί, είναι τώρα η ώρα να γυρίσουν στο Ισραήλ.

«Ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο την ελεύθερη επιλογή για να συνδεθεί πρόθυμα με τον Θεό και με τη γη του Ισραήλ», δήλωσε ο Ραβίνος Μπεν Αρτζίι στο Breaking Israel News. «Αν πιστεύουν πραγματικά στο Θεό, θα έρθουν από τη δική τους ελεύθερη βούληση», κατέληξε ο ραβίνος.

«Ιδού, στέλνω τον αγγελιοφόρο μου να καθαρίσει τον δρόμο μπροστά Μου και ο Κύριος τον οποίο αναζητάτε θα έρθει ξαφνικά στο Ναό Του. Όσο για τον άγγελο της διαθήκης που επιθυμείτε, αυτός έρχεται ήδη», Μαλαχί 3: 1 ( Γραφή Ισραήλ) αναφέρει το άρθρο .

Ο ραβίνος Ben Artzi τόνισε ότι η επικαιρότητα έχει καταστεί σαφής από τα σημερινά γεγονότα προκειμένου να φέρει τους Εβραίους πίσω στο Ισραήλ.

«Υπάρχουν μεγάλα σημάδια που δείχνουν ότι είναι καιρός να επιστρέψουμε: αυξανόμενος αντισημιτισμός, σημάδια στη φύση, παγκόσμιες πολιτικές συγκρούσεις», ανέφερε ο Καμπαλιστής ηγέτης.

Ωστόσο, πρόσθεσε: «Σε όλα αυτά, η χώρα του Ισραήλ προστατεύεται εμφανώς. Όποιος βλέπει τα σημάδια θα καταλάβει και θα έρθει αμέσως στο Ισραήλ ».

Το σχέδιο όλων αυτών αφορά όλες τις θρησκείες που υπάρχουν σήμερα , τις οποίες θα προσπαθήσουν ανεπιτυχώς να τις οδηγήσουν στον οικουμενισμό αλλιώς δεν θα μπορέσει να λάβει χώρα το σχέδιο αυτό των Εβραίων.

Για αυτό και τώρα προετοιμάζεται για παράδειγμα και η σύγκρουση Σιιτών και Σουνιτών ( Σ.Αραβία-Ιράν) για να διασπαστεί ξανά το Ισλάμ .

Όταν κάνουν όμως σχέδια όλοι «αυτοί» …ο αληθινός και μοναδικός Θεός «γελάει» σίγουρα, διότι αυτός έχει τα δικά του σχέδια τα οποία θα λάβουν πραγματικά χώρα και θα συγκλονίσουν τον κόσμο που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή .

Έτσι για όλα αυτά που παρουσιάζονται στις ημέρες μας …μια θα πρέπει να είναι η επίκληση μας «Ιησούς Χριστός νικά και …όλα τα κακά σκορπά».

pentapostagma

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (29)

 1. 48
  5
  ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΗ Η ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΝΑ ΕΞΑΥΛΩΘΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΡΑΗΛ.
  • ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια 12 Νοεμβρίου 2017 @ 22:20
   12
   1
   Οι Σήμιτες, Εβραίοι και Άραβες, είναι και αυτοί θύματα της μικρής μειοψηφίας γενεσιουργού «κρίσεων» «δαιμονιόπληκτων Σολομωνικής και Καμπάλα» elit Σημίτων (Σιών). Οι Elit Sion «κρύβεται» στον ευρύτερο Σημιτικό Χώρο και χρησιμοποιεί τους Σημίτες στα πλαίσια της πνευματικής, οικονομικής, πολιτικής κτλ κυριαρχίας τους στον πλανήτη και δεν αποκλείεται ακόμα και να τους θυσιάσει. Η «elit Σιών» ταΐζει με προσδοκίες τους Σημίτες με την έλευση Μεσσία που έχει ήδη έλθει ως Θεάνθρωπος Σωτήρας Χριστός.
 2. 27
  23
  ΔΙΩΞΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ , ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ!
  • 8
   4
   παραλογίζεσαι ή ξεχνάς ότι τον Ιησού Χριστό τον σταύρωσαν οι Εβραίοι οεοοοοο;;;;;;;;;;;;αν τρολάρεις πολύ κακό τρολαρισμα, απολύστε την
  • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 13 Νοεμβρίου 2017 @ 15:07
   10
   4
   ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΘΗΝΑ,Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ 1940 ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Η ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ!!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ…
  • 5
   2
   Εσύ δεν είσαι αντίπαλη με την Κρόνια θρησκεία των Μογγόλων; Τότε γιατί αποκαλείτε τον Δία ως ΚΡΟΝΙΟ ΖΕΥΣ; ΟΕΟΟΟΟ….
 3. 7
  2
  νικο,ασε τις μαλακιες απο το πενταπουτσοσταγμα και βαλε ξανα το συγκλονιστικο αρθρο σου με τον κεδρο του Λιβανου…
 4. 23
  10
  Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ!!ΒΙΝΤΕΟhttps://youtu.be/V1D36gpOS7A ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!
  • 16
   2
   Ο πρωθυπουργος της Ελλαδος ειναι προδοτης θα παρει η μπαλα ολο τον Ελληνικο λαο?.προσωπικα δεν νοιωθω προδοτης.3χρονια εκανα σκοπια κ ακουγα το μαλακα το χοτζα να καλει τα μεμετια.εσυ τι εχεις κανει για τη χωρα σου περα απο το να βριζεις ολημερης τα θρησκευτικα πιστευω των συμπατριωτων σου?
 5. ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΛΩΣΤΟΝΑ 12 Νοεμβρίου 2017 @ 20:30
  0
  1
 6. Στέλιος Κομοτηνή 12 Νοεμβρίου 2017 @ 20:44
  32
  4
  Ο Δημιουργός δεν μπορεί πλέον να περιμένει ενώ παρακολουθεί τα δεινά των Εβραίων στο Ισραήλ και στο εξωτερικό. Η δυστυχία τους είναι ιδιαίτερα μεγάλη,κούνα το κεφάλι σου ραβίνε για να δεις άν βαράνε τα αφτιά σου παλαμάκισ,άκου δεινά και δυστυχία,γαμώ την σκατοράτσα σας
 7. 4
  1
  Pentasporia meta apo polomeous kai limous twra kai theominies!
 8. 22
  1
  Ο Χριστος τους ονομασε,συναγωγη του σατανα,κατι ηξερε
 9. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 12 Νοεμβρίου 2017 @ 23:33
  21
  2
  Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΕ-ΦΑΛΩΝ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
 10. 1
  2
  Μην φας, έχουμε γλαροσουπα σήμερα.
 11. 4
  0
  «Ο «Μεσσίας» βρίσκεται σε δουλειά αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο ραβίνος Μπεν Αρτζί σε κήρυγμα…/ ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΛΕ;
 12. 6
  5
  Όλες οι θρησκείες πέφτουν στο κενό, όταν τους πεις, πως το μόνο πράγμα που δεν ελέγχει ο θεός τους, είναι ο ΧΡΟΝΟΣ! (Και για κάποιο λόγο το χόλυγουντ και διάφορες νέες αιρέσεις, που οδηγούν στην πανθρησκεία με μια μίξη ινδουισμού και βουδισμού, ιόγκα και μπούρδες, όλο προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον Κρόνο ως το κακό) Μα καλά, χωρίς τον χρόνο, είναι δυνατόν να υπήρχε ποτέ εξέλιξη η δημιουργία η καταστροφή; Θα υπήρχε μόνο στάση. Άρα δεν θα υπήρχατε…
  • 3
   5
   Επίσης, Έλληνες τάχα μου, νεοπαγανιστές, πάλι τα βάζουν με τον ΧΡΟΝΟ/ ΚΡΟΝΟ. Καλά οι χριστιανοί άλλοι μουρλοί κι αυτοί, νομίζουν ότι ο θεός είναι πρόσωπο με γκρίζα μαλλιά και μουστάκια… Η ανώτερη δύναμη, είναι η βούληση και ο χρόνος επινόησή της, το πως δημιουργήθηκε αδύνατον να το κατανοήσουμε, η δημιουργία επιτεύχθει από την βούληση, δαμάζοντας τον χρόνο. Όσο για το κακό και το καλό, δεν υπάρχουν, η μόνη αλήθεια είναι η ισορροπία.
   • 4
    4
    Επίσης, το χειρότερο και ποιο άθλιο ψέμα, είναι η ταύτιση του Χρόνου με τον σατανά… Τι σχέση έχει, μια δύναμη όπως ο χρόνος, με μια οντότητα που μόνο καταναλώνει. Αλλά βέβαια, είπαν να χρησιμοποιήσουν τον μύθο, ότι ο Κρόνος τρώει τα παιδιά του, προς όφελός τους. Αμφιβάλλω αν ποτέ κατάλαβαν το βαθύτερο νόημα του μύθου. Ο χρόνος, δεν είναι κακός, ούτε καλός αλλά είναι η δύναμη που μεσολαβεί, μεταξύ βούλησης και δημιουργίας.
    • 3
     4
     Αν βρείτε την απάντηση, πως είναι, τι είναι, από τι αποτελείται, πείτε μου και μένα. χαχαχαχαχαχαχα
     • 3
      4
      Πάντως η θρησκείες απάντηση δεν μπορούν να δώσουν. Ουδείς θνητός!
     • 6
      3
      Την απάντηση, φίλε μου, δεν θα στη δώσουμε εμείς. Διάβασε και λίγο από τους σοφούς Έλληνες παππούδες σου.
   • 8
    1
    Κρονιε γραφεις οτι η ανωτερη δυναμη ειναι η βουληση κ η δημιουργια επιτευχθει απο αυτην.βουληση ποιανου?για να υπαρχει βουληση δεν πρεπει να υπαρχει υποκειμενο?
   • 8
    4
    Τη βούληση τίνος; Και ποιος σου είπε ότι για τους χριστιανούς ο Θεός είναι ένας γκριζομάλλης με μουστάκια; Διάβασε πρώτα τη θεολογία των Ελλήνων παππούδων σου και μετά το συζητάμε. Κοπανάτε ότι ξενόφερτη μπούρδα ακούτε και το οικειοποιήστε ως δεδομένο.
 13. ΧΡΥΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΣΕΦ ΜΠΕΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ 13 Νοεμβρίου 2017 @ 14:53
  4
  1
  Ερχεται η ωρα σας κουφαλιτσες με το θελημα του Θεου θα σας ψησουμε με την μεθοδο stealth.
 14. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 13 Νοεμβρίου 2017 @ 18:05
  6
  3
  Κρόνιε,Ο χωροχρόνος ,η ύλη είναι κτίσματα του τριαδικού θεού. Η απομόνωση του χρόνου γίνεται συμβατικά από τον άνθρωπο για να μετρήσει την θνητή του ύπαρξη ποσοτικά,Όπως μια ζυγαριά που δείχνει το βάρος του.Είναι ανθρώπινη κατασκευή όπως οι Πλανήτες Κρόνος ,Δίας είναι θεικές κατασκευές. Ο χρόνος για την γήινη σάρκα είναι εχθρός όπως και ο σατανάς.Εκεί έγκειται ο ανθρώπινος συγκρητισμός. Τίποτα λιγότερο ,τίποτα περισσότερο.Μην μπερδεύεις ανθρώπινους συμβολισμούς για τον Θεό,Με την πίστη.
 15. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 13 Νοεμβρίου 2017 @ 21:29
  6
  1
  O Nir Ben Artzi είναι ο «Σώρρας» των Εβραίων. Δεν έχει ούτε αποδοχή ούτε αναγνώριση από σοβαρά άτομα. Κάτι τύποι και τύπισσες σαν την ΑΘΗΝΑ, στην εβραϊκή τους βερσιόν, τον έχουν για θεούλη τους. Αγράμματοι και κουτοπόνηροι που αναζητούν σωτήρα σε πρόσωπο ανθρώπων.
 16. κοροϊδεύουμε το ισραιλ και εμείς γίναμε χειρότεροι από αυτούς όσο αφορά τον ένα και μοναδικό Θεό 13 Νοεμβρίου 2017 @ 21:48
  4
  1
  Μας καταντήσανε να πιστεύουμε ότι μπούρδα σκεφτούνε και να γίνουμε σαν αυτούς.. Πέρα από το να πιστέψουμε ότι η μόνη αλήθεια είναι ο ΙΗΣΟΎΣ ΧΡΊΣΤΟΣ.
 17. 1
  2
  Ο Κωδικός της Θεϊκής-Ποζιτρονικής-Νανοτεχνολογικής-Κβαντομηχανικής Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) με τα χίλια ονόματα, είναι ο αριθμός 1132. Διότι έχουμε: ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ = ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΕΣΤΙ = ΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ = 1132. Λοιπόν, Ζήτω ο 1132 ! Αυτός είναι ο αριθμός του Θηρίου/Κυρίου. Αριθμός ανθρώπου δεν είναι προφανώς. Ευλογημένη να είναι η βασιλεία του 1132 και αγιασμένο το θέλημά του όπως Ψηλά, έτσι και Χαμηλά. Αυτός θα είναι ο θεός επί της Γης, ο έχων τον ιερόν αριθμό 7. (1+1+3+2=7).

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί