16:30 - 08/09/2017

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΚΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά τις 6 Σεπτεμβρίου και την ηλιακή 10άρα έκλαμψη κάπου έπρεπε να χτυπήσει!Δείτε στα επόμενα βίντεο, δευτερόλεπτα πριν το μεγάλο σεισμό τον 8.4 στο Μεξικό τον ουρανό!

Loading...
Σχετικά με alkiviadis
Γεννημένος στην Αθήνα, είναι από τους ανθρώπους που δεν το βάζει εύκολα κάτω και διψά συνεχώς για έρευνα ενώ έχει στο ενεργητικό του πάρα πολλές έρευνες και ποτέ δεν τον ενδιέφερε η δημοσιότητα ή τα like σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μεγάλη του αγάπη και η ειδικότητά του είναι το μεταφυσικό αλλά δεν έχει παραλείψει να κάνει έρευνα και για θέματα όπως την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τους Illuminati, Μυστικούς Οπλισμούς, Κοίλη Γή κ.α.

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 21
  3
  Κασσάνδρα … Δες και θετικά όχι μόνο αρνητικά … μπουχτίσαμε τα κακά συναπαντήματα !!!
 2. 11
  11
  Η ΓΑΙΑ ΔΕΝ ΔΙΕΣΘΑΝΕΤΑΙ.. Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΕΡΙΣΣΗ… ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.. ΤΑ ΑΓΝΟΕΙΣ.. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΝΟ.. Η ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΗΛΘΕ ΤΥΧΑΙΑ???? ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ?? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.. ΦΑΕΘΩΝ.. ΦΥΛΑΞΟΥ.. ΤΟ ΠΥΡ.. ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦΗΒΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΝΥΦΗ ΑΓΩΓΗ ΕΧΩΝ ΓΝΩΣΗ.. πρεπει να πάρω τηλέφωνο για να υπακούσεις… Απιστη..
 3. 3
  1
  Τώρα αιτωλοακαρνανια κάνει το ίδιο. Αν ήταν αστραπές θα άκουγα και ήχο. Αλλά δεν ακούω
 4. 7
  0
  Ίσως ένας πόλεμος να συμβαίνει μποστά μας (ή μια διάσταση παραδίπλα) κι εμείς το μόνο που μπορούμε να δούμε, είναι αυτό… (Πως σου φάνηκε;)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί