08:46 - 14/09/2017

Ένα 11χρονο αγόρι και οι γονείς του σκοτωθηκαν αφού επεσαν σε έναν ηφαιστειακό κρατήρα κοντά στη Νάπολη.

Εξακολουθεί να είναι άγνωστο αν υπήρξε μια μικρή έκρηξη ή το έδαφος απλώς κατερευσε από το βάρος τους και έπεσαν σε αυτή την τρύπα.

Το αγόρι μπήκε σε απαγορευμένη περιοχή στο Solfatara di Pozzuoli, ένα από τα 40 ηφαίστεια στην περιοχή Campi Flegrei δυτικά της Νάπολης, περίπου στις 11 π.μ. την Τρίτη

Πιθανότατα λιποθύμησε εξαιτίας καπνών αερίου προτού πέσει στον κρατήρα. Οι γονείς του αγοριού προσπάθησαν να το σώσουν, αλλά ο κρατήρας κατέρρευσε. Τα σώματα τους βρέθηκαν σε έναν κρατήρα 3 μέτρων

ο άλλο παιδί τους, ηλικίας επτά ετών, επέζησε επειδή είχε τρεξει για αναζήτηση βοήθειας. Είδε τους γονείς και τον αδερφό του να πέφτουν στον κρατήρα.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 1
    0
    Τους κατάπιε ο κουτουλου οπως θα καταπιουν οι αρχαιοι και την βουλή

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί