13:38 - 18/10/2017

Άλλο ένα στοιχείο για προσοχή…

Φίλος αναγνώστης μόλις μας έστειλε μία φωτογραφία όπου ο ήλιος μας κάνει μία ισχυρή έκρηξη!

Δεν γνωρίζουμε με κατεύθυνση προς τη Γη… Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγες ώρες θα εχουν βγει οι κατάλληλες πληροφορίες… Όπως όμως και να το δούμε αλλο ένα σκαλοπατάκι προσοχής ανεβαίνει προς τα πάνω!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 10
  0
  Πριν γίνει η έκρηξη που βλέπουμε στην φωτογραφία του άρθρου είχαμε αυτό !! https://sohowww.nascom.nasa.gov//data/REPROCESSING/Completed/2017/c2/20171018/20171018_0036_c2_512.jpg
 2. 2
  0
  ΕΛ ΣΕΓΚΟΥΝΤΟ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 11.18 ΜΜ ΣΤΙΣ 18/10. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΟΥ ΤΖΟΟΥΝΣ? ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Ο ΣΟΡΟΣ?
 3. 2
  0
  Διπλή Ηλιακή έκρηξη και σεισμός Μ5.6 με μεγάλο εστιακό βάθος 202.3 km! 131km Βόρεια του Λάε – Παπούα Νέα Γουινέα. https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/us1000atrw#executive
 4. 1
  1
  O ηλιος εχει δυναμώσει παρα πολυ σαν 15 αυγουστου σήμερα στην κρήτη
 5. 1
  1
  Και παραπαάνω!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί