15:58 - 21/04/2017

Αιφνιδιασμός: Το Τ-14 «ΑRMATA» θα εκτοξεύει πυραύλους με πυρηνική κεφαλή – Oι ρωσικές τεθωρακισμένες μεραρχίες μετατρέπονται σε προκεχωρημένες χερσαίες πλατφόρμες εκτόξευσης πυρηνικών όπλων!

Του Βασίλη Καπούλα

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός και το μεγάλο μυστικό της καθυστέρησης της μαζικής παραγωγής του ρωσικού υπερ-άρματος μάχης. Οι πληροφορίες που τρέχουν και αποδεσμέυονται γύρω από το ΑRMATA αλλάζουν όλα τα δεδομένα όπως τα γνωρίζαμε μέχρι τώρα ενώ οι ΝΑΤΟϊκές χερσαίες δυνάμεις που έχουν περικυκλώσει τη Ρωσία βρίσκονται στο απόλυτο έλεος!

Η παρουσίαση των νέων δυνατοτήτων του ρωσικού άρματος T-14 ARMATA έχει προκαλέσει πραγματικά τρόμο στην δύση με τους αμυντικούς αναλυτές σε Ευρώπη και ΗΠΑ να προσπαθούν να πείσουν ότι το νέο ρωσικό υπερ-άρμα στην πραγματικότητα δεν προσφέρει κάτι περισσότερο από τα δυτικά άρματα και ιδιαιτέρως το αμερικανικό M1 «Abrams» στις νεότερες εκδόσεις του.

Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική δυστυχώς για όλους τους δυτικούς …

Νέα τεράστια έκπληξη όμως δημοσιοποιήθηκε έναντι των νατοϊκών δυνάμεων που σταθμεύουν σε Βαλτική, Πολωνία και Ουκρανία, την οποία ήδη υλοποιούν οι τρομεροί μηχανικοί της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας με την καινούργια «χερσαία πλατφόρμα» με το ελληνικό όνομα «Armata» (καθόλου τυχαίο θα λέγαμε). 

Η «Uralvagonzavod» η εταιρεία που κατασκευάζει το άρμα-αίνιγμα του ρωσικού στρατού θα το  εξοπλίσει με πυροβόλο  152 χιλιοστών το οποίο θα έχει την δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων (μικρού μεγέθους) οι οποίοι θα φέρουν πυρηνική κεφαλή, προκαλώντας πανικό σε όλες τις χερσαίες νατοϊκές δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί γύρω από τα ρωσικά σύνορα. 

Αιφνιδιασμός: Το Τ-14 «ΑRMATA» θα εκτοξεύει πυραύλους με πυρηνική κεφαλή – Oι ρωσικές τεθωρακισμένες μεραρχίες μετατρέπονται σε προκεχωρημένες χερσαίες πλατφόρμες εκτόξευσης πυρηνικών όπλων! - Εικόνα0

Η Ρωσία ως γνωστόν από την δεκαετία του 1950 είχε εισάγει την δυνατότητα εκτόξευσης ακόμη από το άρμα μάχης Τ-55,  πυραύλων μικρού μεγέθους με πτερύγια από το πυροβόλο κάτι πρωτόγνωρο για τις νατοϊκές δυνάμεις.

Τώρα αυξάνοντας το διαμέτρημα του πυροβόλου στα 152 χιλ, δίνει την δυνατότητα εκτόξευσης παρόμοιου σύγχρονου πυραύλου ο οποίος όμως θα εμπεριέχει πυρηνική γόμωση.

Με αυτόν  τον τρόπο οι ρωσικές τεθωρακισμένες ταξιαρχίες και μεραρχίες που θα έχουν επανδρωθεί με άρματα αυτού του τύπου θα αποτελούν προκεχωρημένες χερσαίες πλατφόρμες εκτόξευσης πυρηνικών όπλων, σε όλο το πεδίο των μελλοντικών αναμετρήσεων με το ΝΑΤΟ, κάτι που αποτελεί σαφώς «φουλ του άσσου» στα χέρια του ρωσικού γενικού επιτελείου .

Ποιος πλέον θα μπορεί να σταματήσει την προέλαση μιας μονάδας με 50 άρματα μάχης «Armata» με πυρηνικού πυραύλους για παράδειγμα, η οποία θα επιτίθεται σε μεγάλη έκταση και η οποία θα έχει ως ασφάλεια μονάδες αντιαεροπορικών πυραύλων, ελικοπτέρων και αεροσκαφών από πάνω της ;   

Το ρωσικό άρμα μάχης «Αρμάτα» αποκτώντας την δυνατότητα εκτόξευσης  τακτικών πυρηνικών όπλων θα γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος του σύγχρονου πεδίου μάχης με εκπληκτικές δυνατότητες .

Αιφνιδιασμός: Το Τ-14 «ΑRMATA» θα εκτοξεύει πυραύλους με πυρηνική κεφαλή – Oι ρωσικές τεθωρακισμένες μεραρχίες μετατρέπονται σε προκεχωρημένες χερσαίες πλατφόρμες εκτόξευσης πυρηνικών όπλων! - Εικόνα1

Σύμφωνα με δημοσιευμένες πληροφορίες, η εταιρεία «Uralvagonzavod»  εκσυγχρονίζει την πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα «Αρμάτα», με ένα πυροβόλο 152-mm 2A83. Αυτό έχει την δυνατότητα εκτόξευσης  τακτικών πυρηνικών πυραύλων .

Ο αριθμός των βλημάτων αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστός  αλλά θα πρέπει να είναι μικρός, πρόσθεσε το αμερικανικό περιοδικό . Αυτό είναι απαραίτητο για να αποφευχθεί «ζημιά» σε ενδεχόμενη έκρηξη εντός του άρματος από εχθρικά αντιαρματικά.

Το υπάρχον πυροβόλο 2A82 έχει ήδη μέγιστο δραστικό βεληνεκές 7 χιλιομέτρων και με την τοποθέτηση του νέου πυροβόλου αυτό θα ανέλθει  στα 8-10 χιλιόμετρα .

Υπό αυτές τις συνθήκες, η ικανότητα καταστροφής του πυρηνικού βλήματος από τα τα ρωσικά άρματα θα είναι περίπου 1000 τόνοι. Για λόγους σύγκρισης, η δύναμη της πυρηνικής βόμβας που οι Ηνωμένες Πολιτείες έριξαν  στη Χιροσίμα, εμπεριείχε  13 με 18 χιλιάδες τόνους ΤΝΤ.

Ο πύραυλος με εκρηκτική ικανότητα  1 κιλοτόνου είναι ικανός  να προκαλέσει ζημιά και κρατήρα  120 μέτρων σε πλάτος. Τα ρωσικά άρματα θα έχουν δυνατότητα πλήγματος  300 μέτρων από το επίκεντρο του κρατήρα προς  όλες τις κατευθύνσεις.

Οι άνδρες του εχθρικού  πεζικού από την έκρηξη του πυραύλου θα πάθουν άμεσα εγκαύματα τρίτου βαθμού σε απόσταση 400 μέτρων από το επίκεντρο.

Ενώ σε απόσταση 700 μέτρων από το επίκεντρο οι περισσότεροι  από τους μισούς από τους στρατιώτες θα δεχθούν  επίπεδο  ακτινοβολίας που θα έχει ως αποτέλεσμα τον άμεσο  θάνατό τους.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή τα σημερινά ρωσικά  αυτοκινούμενα πυροβόλα 152 χιλιοστών 2C19  «MSTA-S» είναι ικανά να εκτοξεύσουν και αυτά πυρομαχικά με πυρηνική κεφαλή 3BVZ των οποίων η ισχύς είναι 1000  τόνοι με μέγιστη απόσταση βολής τα  13 χιλιόμετρα …

Αιφνιδιασμός: Το Τ-14 «ΑRMATA» θα εκτοξεύει πυραύλους με πυρηνική κεφαλή – Oι ρωσικές τεθωρακισμένες μεραρχίες μετατρέπονται σε προκεχωρημένες χερσαίες πλατφόρμες εκτόξευσης πυρηνικών όπλων! - Εικόνα2

Οι δυνάμεις των τεθωρακισμένων είναι η κύρια δύναμη κρούσης των ρωσικών χερσαίων δυνάμεων. Τα κύρια καθήκοντα τους είναι η άμυνα περιοχής, η άμεση στήριξη των μηχανοκίνητων στρατευμάτων, η αναχαίτιση επιθέσεων και αντεπιθέσεων του εχθρού, καθώς και η   επίθεση για την διάρρηξη ισχυρής αμυντικού εχθρικούς «τείχους» σε μεγάλο βάθος, έχοντας πάντα ως στόχο την εξολόθρευση του και την ολοκληρωτική  ήττα του εχθρού.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της βρετανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, το νέο ρωσικό άρμα μάχης, το οποίο οι ίδιοι χαρακτηρίζουν ως «σούπερ άρμα», είναι ανώτερο από οποιοδήποτε άρμα μάχης που είναι σήμερα διαθέσιμο στις χώρες του ΝΑΤΟ, σημειώνοντας ότι είναι ταχύτερο ελαφρύτερο και μικρότερου προφίλ από τα αντίστοιχα υπάρχοντα άρματα.

Το ρωσικό άρμα μάχης  έχει τη δυνατότητα αυτόματου οπλισμού του πυργίσκου (ο οποίος ελέγχεται ψηφιακά) με διαφόρων ειδών βλήματα, και παρέχει ενεργή προστασία στο πλήρωμα, αν το άρμα βληθεί στη διάρκεια μάχης, διασφαλίζοντας την επιβίωσή του, πέραν του ότι η θωράκισή του θεωρείται εξαιρετική.

Πληροφορίες από διάφορες πηγές αναφέρουν την μετακίνηση των πρώτων αρμάτων αυτού του τύπου στις «ευπαθείς» περιοχές των χωρών της Βαλτικής , στις  οποίες υφίσταται ήδη αμερικανική και στον μέλλον γερμανική ισχυρή  στρατιωτική παρουσία.

Η θέα και μόνο ενός τέτοιου άρματος από τις νατοϊκές δυνάμεις θα  προκαλούσε τουλάχιστον πανικό, αντίστοιχο με αυτό που προκαλούσε το γερμανικό άρμα μάχης TIGER  στην ουκρανική στέπα το 1942.

Το  T-14  είναι εξοπλισμένο με κινητήρα diesel 1500-2000 ίππων, λειόκανο πυροβόλο 125-mm  το οποίο θα ελέγχεται  με τηλεχειριστήριο από την κάψουλα του προσωπικού  όπως και τα βλήματα .

Επίσης  διαθέτει επιπλέον, αυτόματο πυροβόλο 30 mm με επιλεκτική προμήθεια πυρομαχικών, πολυβόλο 7.62-mm PKTM , και δύο δίδυμους εκτοξευτές ATGM «Cornet».

Αιφνιδιασμός: Το Τ-14 «ΑRMATA» θα εκτοξεύει πυραύλους με πυρηνική κεφαλή – Oι ρωσικές τεθωρακισμένες μεραρχίες μετατρέπονται σε προκεχωρημένες χερσαίες πλατφόρμες εκτόξευσης πυρηνικών όπλων! - Εικόνα3

Αιφνιδιασμός: Το Τ-14 «ΑRMATA» θα εκτοξεύει πυραύλους με πυρηνική κεφαλή – Oι ρωσικές τεθωρακισμένες μεραρχίες μετατρέπονται σε προκεχωρημένες χερσαίες πλατφόρμες εκτόξευσης πυρηνικών όπλων! - Εικόνα4

Αιφνιδιασμός: Το Τ-14 «ΑRMATA» θα εκτοξεύει πυραύλους με πυρηνική κεφαλή – Oι ρωσικές τεθωρακισμένες μεραρχίες μετατρέπονται σε προκεχωρημένες χερσαίες πλατφόρμες εκτόξευσης πυρηνικών όπλων! - Εικόνα5

Αιφνιδιασμός: Το Τ-14 «ΑRMATA» θα εκτοξεύει πυραύλους με πυρηνική κεφαλή – Oι ρωσικές τεθωρακισμένες μεραρχίες μετατρέπονται σε προκεχωρημένες χερσαίες πλατφόρμες εκτόξευσης πυρηνικών όπλων! - Εικόνα6

Αιφνιδιασμός: Το Τ-14 «ΑRMATA» θα εκτοξεύει πυραύλους με πυρηνική κεφαλή – Oι ρωσικές τεθωρακισμένες μεραρχίες μετατρέπονται σε προκεχωρημένες χερσαίες πλατφόρμες εκτόξευσης πυρηνικών όπλων! - Εικόνα7

 

pentapostagma

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 21 Απριλίου 2017 @ 19:49
  4
  3
  1. Ώπα ώπα ώπα, μισό λεπτό…να το πάρουμε απ την αρχή: α) 152 χιλιοστά, είναι 15,2 εκατοστά διάμετρος. β) Τα πυροβόλα των αρμάτων, δεν δέχονται πυραύλους αλλά οβίδες. γ) Πυρηνική γόμωση, θα πει, πυρηνική μέθοδος ανάφλεξης της οβίδας. Σαν να βάζεις ουράνιο, αντί πυρίτιδα, αυτό δεν είναι εφικτό, καθώς θα σκάσει η οβίδα μέσα στο πυροβόλο του άρματος, η αν το κάναν σε φυσίγγι, θα τιναζόταν το όπλο. δ)Πυρηνικού τύπου πυρομαχικά, από φυσίγγια, έως βόμβες/ πυραύλους, είναι οι κεφαλές τους. π.χ. Σφαίρες ουρανίου, οι οποίες και φέρουν, ουράνιο, στην αιχμή της βολίδας. π.χ. Πύραυλοι που φέρουν πυρηνικοί κεφαλή. ε) Μήπως εννοεί ο αρθογράφος, ότι θα φέρουν, σύστημα εκτόξευσης πυραύλων, δηλ. μια σωλήνα απ όπου θα εκτοξεύεται ο πύραυλος και ο πύραυλος (δεν θα διαφέρει σε σύγκριση με τις άλλες γομώσεις εκτόξευσεις πυραύλων) απλά θα φέρει ειδική κεφαλή, έκρηξης αφού χτυπήσει στον στόχο και αντί συμβατικά μείγματα, θα φέρει ουράνιο; Όπως οι σφαίρες ουρανίου; ζ) Έτσι ναι αλλά πολλοί δεν θα καταλάβουν τι θέλει να πει ο αρθογράφος και θα πουν ότι λέει τρελά πράγματα χαχαχα (Καλοπροαίρετα τα λέω έτσι.) η) Από κει και πέρα, ναι, πύραυλοι εδάφους, (σαν τα γνωστά TOW) με τέτοιες κεφαλές, θα χουν ισχυρότερη διάτρηση έναντι αντίπαλων αρμάτων μάχης σε αντίθεση με τα προηγούμενα συνηθισμένα πυρομαχικά αλλά σ αυτήν την περίπτωση, πράγματι ΚΑΙ οι δυτικοί έχουν τέτοια πυρομαχικά, από το 1990 κιώλας, δεν είναι κάτι καινούριο. θ) Το μόνο που έχουν να ζηλέψουν οι δυτικοί απ τα Τ14, είναι το σύστημα, που στην ουσία »εξοστρακίζει πυραύλους» Τι σημαίνει αυτό; Απλά κάθε τηλεκατευθυνόμενος πύραυλος, φέρει μια κεφαλή για να μπορεί να ανιχνεύσει στόχο και να τον ακολουθήσει. Αυτή είναι η διαφορά του πυραύλου με την ρουκέτα. Το Τ14, έχει την δυνατότητα, με την ίδια μέθοδο που λειτουργούν τα ραντάρ, να δημιουργήσει ένα νοητό πλέγμα, γύρω του, με αποτέλεσμα, όταν ο πύραυλος πλησιάσει, να σταλεί κάποια συχνότητα στην κεφαλή του πυραύλου και να τον μπερδέψει, με αποτέλεσμα να πάει σε άλλη κατεύθυνση. Συνεπώς αυτό είναι το ιδιαίτερο του Τ14, η ταχύτητά τους, καθώς δεν είναι από τα βαρυά ούτε ελαφρυά άρματα, είναι γενικής χρήσεως, μεσαία άρματα μάχης. Στην ουσία το προτέρημά τους, είναι ότι για να τα καταστρέψεις, θα πρέπει να το κάνεις με οβίδα και όχι με τηλεκατευθυνόμενο πύραυλο. Αυτό είναι όλο.
  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 21 Απριλίου 2017 @ 19:51
   7
   0
   Στην ουσία, γόμωση, λέμε, το μείγμα πυροδότησης ενός βλήματος, από κει και πέρα, ναι, δύναται να φέρει διαφορετικού τύπου κεφαλή, όπως ουρανίου.
   • 9
    0
    https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=1&ved=0ahUKEwjkiuu5jbbTAhUGM8AKHc82Bm8QtwIIIDAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DHyBFNil-wpk&usg=AFQjCNFJaR1qGMx68P9Lwrc1pHLNJ9iuCA…….ΦΙΛΕ MAΡΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΣ ΤΟ Τ-90 [ BLACK EAGLE ] ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΤΩΝ 120 ΧΙΛΛΙΟΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΗ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ …ΗΜΟΥΝ ΔΟΚΙΜΟΣ ΣΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ…ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ…ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ…ΑΚΟΥΓΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΑΝΑΛΥΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ TO F-35 ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΡΑΤΟ ΣΤΑ 90 ΜΙΛΛΙΑ ΜΑΚΡΥΑ AΤO TO ΡΩΣΣΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ SUKHOI-35 ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ…ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΥ ΣΟΥ ΤΑ SUKHOI 47 KAI 50 ΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ…ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ….ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ SUKHOI ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ…ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΘΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ -ΤΡΩΝΕ- ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΙΖΕΣ …ΤΟΤΕ ΜΑΣ – ΑΦΗΝΟΥΝ-…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
    • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 21 Απριλίου 2017 @ 23:04
     3
     0
     Εννοείτε πως το Τ-90 δεν συγκρίνετε με κανένα άλλο σε ευελιξία και τα Sukhoi 47 συγκεκριμένα, τα τρέμουν οι δυτικοί, καθώς π.χ. σε ένα πλοίο, θα εμφανιστούν στο ραντάρ μεν αλλά εκείνη την ώρα που θα εμφανιστούν, θα χουν ρίξει και τον πύραυλο και μέσα σε δεύτερα θα χουν ξαναχαθεί και άντε πιάστα.
  • 3
   0
   Ξαναψαξτο οι Ρωσία έχουν φτιάξει πυραυλους μίνι νιουκ με αναδιπλωμενα πτερυγια που εκτοξεύονται από το κανόνι άρματος και οι Γκαου οι αμερικλανοι τραβάνε βυζακι.
   • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 21 Απριλίου 2017 @ 23:15
    2
    0
    Για Mini Nuke γνωρίζω αλλά πρώτη φορά ακούω για εκτοξευόμενο από κανόνι… Πάντως θα κάνει φοβερή ζημιά σε τάξεις πεζοπόρων και μηχανοκίνητων τμημάτων. (Ούτως η άλλως, θα δούμε όταν αρχίσουν τα περίεργα, καθως ότι έχει το οπλοστάσιο του καθενός, αποκλείεται να το φανερώνουν, μα ακόμα και σε πόλεμο, είναι καλά να επιλέξεις την στιγμή, προκειμένου να αιφνιδιάσεις. Και όπως είπε και ο Ναπολέον »Να μην πολεμάς πολύ συχνά τον αντίπαλο σου, γιατί θα του διδάξεις όλη σου την τέχνη του πολέμου» οπότε θα πέσει πολύ αιφνιδιασμός, πολλά απρόβλεπτα και »τα κυτεί πολύ αίμα που λέει και ο BLACK DRAGON χαχαχα»
  • 2
   0
   Μαρκο ..,ειναι δυνατον να μην εχουν αναπτυξει μυστικα οπλα οι υπερδυναμεις (και οχι μονο;) !!…Υπαρχουν στα οπλοστασια τους σιγουρα καινοτομα συστηματα ,που δυστυχως θα γευτει η ανθρωποτητα !! Αυτα που δειχνουν…ειναι για προειδοποιηση του ενος στον αλλον ,και για ψυχολογικο πολεμο και επιβολη στους γυρω απο αυτους !!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!
  • 1
   1
   Μαλλον και οι αμερικανοι σκεφτονται σαν και εσενα και εμειναν μεταεταστεοι απο την mother rusia
   • ΜΟΝΟ ΜΑΡΚΟΣ 22 Απριλίου 2017 @ 00:30
    1
    0
    Χαχαχα Ρε φίλε, ο καθένας μας, παραθέτει όσα γνωρίζει, διάλογο κάνουμε, όχι διαγωνισμό ποιος γνωρίζει τα περισσότερα σε ποιον τομέα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί