10:29 - 25/12/2016

ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ;

ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ;

Ανακάλυψε πώς μπορείς να αλλάξεις την ζωή σου αλλάζοντας την ιστορία σου.

Όπως είναι φυσικό, όλοι λέμε ιστορίες για τη ζωή μας, αλλά λίγοι από εμάς συνειδητοποιούν ότι η ζωή ξετυλίγεται σύμφωνα με τις ιστορίες που λέμε, και, στην πραγματικότητα, τη στιγμή που εσείς προβάλλετε νόημα σε μια εμπειρία, η ιστορία ξεδιπλώνεται, όπως εσείς την λέτε – και αυτός είναι ο τρόπος που δημιουργείτε την πραγματικότητά σας!
Αυτή η αόρατη διαδικασία της δημιουργίας της πραγματικότητας είναι τόσο ομαλή και απρόσκοπτη που λίγοι από εμάς κάποτε συνειδητοποιούμε ότι το κάνουμε, αλλά παρ’ όλα αυτά, συνειδητά ή ασυνείδητα, όλοι δημιουργούμε τη ζωή μας με βάση το νόημα που δίνουμε κυριολεκτικά στα πάντα.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δημιουργική δύναμη για το ανώτερο καλό σας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι υπάρχει μια συνεχής αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τη ζωή σας και επειδή η ζωή σας είναι πραγματικά ζωντανή συνειδητότητα, με την θέληση της δίνει μορφή και σχηματίζει, σύμφωνα με τις σκέψεις και τα πιστεύω σας. Ως εκ τούτου, κάθε φορά που εσείς δίνετε νόημα ή λέτε μια ιστορία για εμπειρία στο παρελθόν ή στο παρόν, χωρίς να το θέλετε δίνετε οδηγίες στη ζωή σας, και αυτή υπακούει πιστά, προσφέροντάς σας περισσότερες εμπειρίες στην πραγματική ζωή που αντικατοπτρίζουν την ιστορία που λέτε, και, ως εκ τούτου, εσείς καθορίζετε το μέλλον σας.

Έτσι, αν συχνά ανησυχείτε, ψάχνετε για πιθανά προβλήματα ή φοβάστε το χειρότερο, μπορεί να σαμποτάρετε τη ζωή σας, και ασυνείδητα επιλέγετε την πραγματικότητα που επιθυμείτε λιγότερο, και αυτό μπορεί να εξηγεί τα δυσάρεστα μοτίβα των ανεπιθύμητων συμβάντων.

Αν και μπορεί να βιαστούμε να κρίνουμε μια ανεπιθύμητη εμπειρία ως «κακή» καμία εμπειρία δεν είναι πραγματικά κακή μέχρι εμείς να την καταραστούμε με την κρίση μας, και, στην πραγματικότητα, όταν κάτι «κακό» συμβαίνει, τη στιγμή που εσείς του δίνετε νόημα, εσείς αποφασίζετε το αποτέλεσμα . Ακόμα και όταν μια κατάσταση, γεγονός ή σχέση είναι προκαθορισμένα, το αποτέλεσμα εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς και προσδιορίζεται από την ιστορία που εσείς λέτε και το νόημα που εσείς αποδίδετε.

Αν και το μέλλον φαίνεται απρόβλεπτο, μπορούμε να το προβλέψουμε με ακρίβεια σύμφωνα με τις τρέχουσες και τις παλαιότερες ιστορίες μας, οπότε γιατί να προβλέψετε ένα δύσκολο μέλλον, όταν μπορείτε να φέρετε στο προσκήνιο μια υπέροχη ζωή;

Τι γίνεται με την αντιμετώπιση της πραγματικότητας;

Μερικοί «ρεαλιστές» θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζετε πάντα την πραγματικότητα, διότι το να αγνοείτε την πραγματικότητα είναι αφελές, αλλά γιατί είστε ρεαλιστής, που πρέπει πάντα να αντιδρά στην πραγματικότητα (από τη φύση του να είσαι ρεαλιστής), όταν μπορείτε να καλέσετε στο προσκήνιο μια επιθυμητή πραγματικότητα συνειδητά ευθυγραμμίζοντας τις σκέψεις σας και τις πεποιθήσεις; Εκείνοι που μας δίδαξαν να είμαστε «ρεαλιστές» ποτέ δεν γνώρισαν την Δύναμη του Νου, αλλά ποτέ δεν είναι πολύ αργά για να διεκδικήσουμε το δικαίωμα αυτό, απλά με την αφήγηση μιας καλύτερης ιστορίας.

Ας είμαστε ξεκάθαροι, αυτό δεν σημαίνει να «προσπαθείτε να είστε θετικοί» ή πάντα να ψάχνετε για το θετικό, και, στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να αντιληφθείτε ή να βιώσετε κάτι θετικό από μια αρνητική οπτική γωνία ή «ρεαλιστική νοοτροπία». Έτσι, αντί να προσποιείστε ότι είστε γεμάτοι αισιοδοξία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε ανοιχτοί σε κάθε ενδεχόμενο!

Ο χώρος της Δυνατότητας

Χωρίς αμφιβολία, υπάρχει ένα τεράστιο κόστος στο να εστιάζετε σε αρνητικά αποτελέσματα, διότι, με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να θέλετε μπλοκάρετε το κβαντικό πεδίο των άπειρων δυνατοτήτων, όπου υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα για οποιαδήποτε εμπειρία, και θα ακολουθούσε φυσιολογικά αν δεν μπαίνατε στη μέση. Το ονομάζω αυτό Χώρο της Δυνατότητας και είναι πάντα διαθέσιμος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το χώρο, ενώ βιώνετε κάθε είδους αντίσταση. Και, ας είμαστε ειλικρινείς, λέγοντας να είστε ανοικτοί, δεν σημαίνει ότι είστε πραγματικά ανοιχτοί, ειδικά εάν βγάζετε ακόμα αρνητικά συμπεράσματα, περιμένοντας το άλλο παπούτσι να πέσει, ή προετοιμάζεστε για το χειρότερο.

Το να σταματήσετε να αντιστέκεστε απαιτεί να αφήσει να εγκαταλείψετε νομίζετε ότι ξέρετε – αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά, λογικά αποτελέσματα, αναμενόμενες αντιδράσεις, και την ερμηνεία σας για τα γεγονότα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και όταν μια δύσκολη κατάσταση φαίνεται αδύνατο να λυθεί, εσείς θα πρέπει να αποβάλετε την έννοια του αδύνατου, και θα πρέπει να πιστέψετε ότι το Σύμπαν μπορεί αβίαστα να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα άσχετα από το πόσο μεγάλο ή μικρό αυτό είναι.

Κρατώντας με εμπιστοσύνη το χώρο για το αδύνατο να γίνει δυνατό, χωρίς να βιάζεστε να καταλήξετε σε αρνητικά συμπεράσματα ή να αντιδράτε στις τρέχουσες ανατροφοδοτήσεις, το Σύμπαν μπορεί να συνωμοτήσει για ανώτερο καλό σας, και ένα θαύμα μπορεί να γίνει από το πουθενά (εμείς το αποκαλούμε θαύμα, αλλά είναι απλά η σωστή χρήση του κβαντικού πεδίου).

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί