12:31 - 20/07/2017

ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ

ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ

«Συχνά με ρωτούν: «Πώς μπορώ να ξέρω ότι είναι το εγώ μου ή το ανώτερο πνεύμα μου που με υποκινεί σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής;» Σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή, επιλέγετε ανάμεσα σε δύο εικόνες ή εκτιμήσεις του εαυτού σας. Οι επιλογές σας περιλαμβάνουν εκείνη που προσφέρεται από την ψυχή σας, ή τον ανώτερο εαυτό σας, που θεωρώ ότι είναι η φωνή του Θεού, και αυτήν που προσφέρεται από το εγώ, ή την εσφαλμένη ιδέα του εαυτού σας. Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι, αν σας φέρνει μια αίσθηση ειρήνης, τότε είναι ο ανώτερος εαυτός σας που λειτουργεί.

Ο ανώτερος εαυτός σας σας ωθεί πάντα προς επίλυση των συγκρούσεων που βιώνετε στη ζωή σας, ώστε να έχετε χώρο για ηρεμία και αρμονία. Εάν ζείτε με εσωτερική αναταραχή, καυγαδίζοντας συνεχώς με τον εαυτό σας και νιώθοντας ανήσυχοι και φοβισμένοι, τότε επιτρέπετε στο εγώ να κυριαρχήσει στη ζωή σας.

Σε κάθε στιγμή, έχετε την επιλογή να επιλέξετε ειρήνη για τον εαυτό σας. Ο ψεύτικος εαυτός σας ευδοκιμεί στο εσωτερικό άγχος γιατί αυτό είναι αυτό που νομίζει ότι χρειάζεται για να μείνει ζωντανός. Το εγώ προωθεί σκέψεις όπως αυτές: δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος ή ικανοποιημένος. Πρέπει να είμαι κακός άνθρωπος. Αν νιώθω ειρηνικά, τότε είμαι απλά ένα φυτό. Πρέπει να εξετάζω συνεχώς τον τρόπο με τον οποίο ζουν και ενεργούν οι άλλοι για να εκτιμήσω την αξία μου.

Το εγώ σας θέλει σε μια συνεχή κατάσταση αναταραχής. Σας πείθει ότι αν δεν είστε πάντα στην τσίτα, δεν μπορείτε να αναπτυχθείτε. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι η εμπειρία αυτής της εσωτερικής αναταραχής είναι μια επιλογή που έχετε κάνει για να επιτρέψετε στον εσφαλμένο εαυτό σας να κυριαρχήσει στη ζωή σας.

«Δεν μπορούμε ποτέ να επιτύχουμε ειρήνη στον εξωτερικό κόσμο μέχρι να κάνουμε ειρήνη με τον εαυτό μας.» ~ Δαλάι Λάμα

Όταν κάνετε την επιλογή για ειρήνη, επιτρέπετε κυριολεκτικά το Θείο στη ζωή σας. Και αντί να γίνετε φυτό, θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να είστε απασχολημένοι, σκόπιμοι, ευτυχισμένοι και να έχετε ακόμα ειρήνη. Απλώς γνωρίζοντας ότι η ειρήνη είναι πάντα μια εναλλακτική λύση είναι μια σημαντική αφύπνιση. Αντικαθιστώντας την αναταραχή, αυτό που αισθάνεστε τότε είναι το πολύ απλό θέμα να επιτρέπετε στον ανώτερο εαυτό σας να αναλαμβάνει οποιαδήποτε κατάσταση όπου πρόκειται να επιτρέψετε την αναταραχή να εισέλθει. Το εγώ σας θα σας ωθήσει προς την κατεύθυνση του πολέμου. Πρέπει να είστε έτοιμοι να το δείτε καθώς είναι στα πρόθυρα να συμβεί και να καλέσετε τον ανώτερο εαυτό σας να στείλει στο εγώ σας το μήνυμα ότι δεν έχετε την ανάγκη του τώρα. Να γνωρίζετε μέσα σας ότι έχετε πάντα την επιλογή. Όταν επιλέγετε αναταραχή και άγχος, επιτρέπετε στο εγώ σας να αναλάβει.

Μπορείτε αντ’ αυτού να είστε χώρος για ειρήνη».

– Dr. Wayne W. Dyer
Kate Minogianni‎
«Ξυπνώντας τον Ονειρευτή. Αλλάζοντας το Όνειρο»
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Εξαφανίστε την ακμή και τα σημάδια της σε πολύ σύντομο χρόνο με προβιοτικά!

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί