13:58 - 28/08/2017

Νικήστε τον αυτοματισμό σας (ζώο) και κινηθείτε συνειδητά (άνθρωπος).

Νικήστε τον αυτοματισμό σας (ζώο) και κινηθείτε συνειδητά (άνθρωπος).

Τα ζώα αποφάσισαν κάποτε να εκλέξουν βασιλιά και μαζεύτηκαν όλα μαζί για να γίνει η επιλογή.

Οι υποψήφιοι καμήλα και ελέφαντας θέλανε τη θέση – λόγω μεγέθους – οπότε μάλωναν μπροστά στη σύναξη επιδεικνύοντας το μέγεθος του σώματος τους, άρα τη μεγάλη τους δύναμη.

Σηκώθηκε όμως ο πίθηκος και τους λέει, της μεν καμήλας ότι δεν της αξίζει η θέση επειδή δεν οργίζεται μ’ αυτούς που κάνουν αδικίες, του δε ελέφαντα ότι, πώς θα ηγηθεί ολόκληρου βασιλείου, που φοβάται το ποντίκι!

Πολλές φορές, έλεγε ο Αίσωπος, τα μεγαλύτερα πράγματα εμποδίζονται για μια ασήμαντη αιτία.

Έχουμε ως άνθρωποι το δυναμικό να κάνουμε ό,τι μεγάλο και σημαντικό θέλουμε και όμως αφήνουμε κάτι ασήμαντο να το διακόπτει.

Επιβληθείτε για μια στιγμή στην αίσθηση της απροθυμίας, βάλτε το νου να δουλέψει και δείτε τι μικρό σας κρατά από κάτι μεγάλο.

Αλλάξτε την αδρανή κατάσταση με μια δόση πειθαρχίας.

Φτιάξτε γραπτό σχέδιο.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται «μακρινό» αυτό που λέω, απλά λέξεις που περνάνε μπροστά απ’ τα μάτια, αλλά δεν είναι έτσι.

Φαίνεται έτσι γιατί είναι εκτός του πεδίου στο οποίο λειτουργούν αυτόματα (εκτός της ζώνης οικειότητάς μας, πολλά σημαντικά φαίνονται ασήμαντα).

Νικήστε τον αυτοματισμό σας (ζώο) και κινηθείτε συνειδητά (άνθρωπος).

Αύριο θα είστε εκεί που ήσασταν σήμερα ή θα είστε πιο μπροστά; Η επιλογή είναι δική σας!
The Mythologists

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 7
  0
  Με το νικήσατε τον αυτοματισμό σας [ζώο], νομίζω ότι θέλατε να πείτε νικήσατε τα ένστικτά σας … Τα ένστικτα, είναι φυσιολογικές λειτουργίες και με κανένα τρόπο δεν τα νικάς, απλώς μαθαίνεις ως άνθρωπος σε κοινωνία Ανθρώπων να τα διαχειρίζεσαι!!!
 2. 9
  0
  Σωστο να νικησουμε τον αυτοματισμο και να κινηθουμε συνειδητα. Το θεμα ειναι προς τα που να κινηθουμε? Εκει χολενετε ολοι σας, χωρις να ξερετε το που. Διοτι αν ξερεις το που θα βρεις και το πως. Σε σχεση με το που φυσικα δεν προκειτε να παρει κανεις απαντηση μεσα απο αυτο το σαιτ διοτι η μεγαλυτερες δοιανοιες εδω μεσα περιοριζονται σε κατι ακαταλαβιστικες παπαριες , λες και η γνωση χρειαζεται γριφους κ ιερογλυφικα
 3. 0
  0
  Πότε μία μηχανική εκδήλωση μπορεί να σου φέρει μια λύση που δεν βρίσκεις στην συνείδηση; Γιατί συμβαίνει; Κάτι σαν να υπάρχει ένας αόρατος οδηγός που σε οδηγεί τα βήματα που συντελούν στην επίτευξη του στόχου. Αλλά ο στόχος δεν είναι συνειδητός γίνεται στην συνέχεια του αποτελέσματος. Κάτι που στου τρενάρει η λογική και δεν μπορείς να δεις. Το άλλο γιατί ο τρόπος που θα βγει δεν είναι πάντα ορατό; Μήπως ότι υπάρχουν παρόμοια θέματα που ξεχνάμε να φέρουμε στην συνείδηση; Ο άλλος το πέρνει αρνητικά . Γιατί το παίρνει αρνητικά ; Και γιατί αυτό το αρνητικό που θα έρθει θα τον οδηγήσει σε άλλα αρνητικές υποθέσεις που στην ουσία δεν ισχύουν. Μεγάλο θέμα το πώς έρχονται , πώς διατυπώνονται και πώς ο διπλανός είτε το δέχεται ή όχι. Βράχος και να είναι , το νερό σιγά σιγά θα τον διαβρώσει. Μεγάλη η Ροή του.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί