14:46 - 30/08/2017

Δεχόμαστε την πραγματικότητα του κόσμου την οποία μας παρουσιάζουν

Γιατί νομίζετε ότι ο Τρούμαν δεν έχει έλθει ποτέ κοντά στην ανακάλυψη της πραγματικής φύσης του κόσμου του μέχρι τώρα;

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 2
  0
  λειτουργούσε ασυνείδητα , μέχρι που το συνειδητοποιήσε.
 2. 1
  0
  οι υλιστες μπορουν να ασχοληθουν μονο με τα γηινα του αρχοντα αυτου του κοσμου γιατι πουλαει αλλωστε, εμεις οψόμεθα τον θεόν καθώς εστί.
 3. 0
  0
  επειδή ήρθε μόλις τώρα η φλασιά, θυμήθηκα δύο εικόνες από την ταινία, για το ασυνείδητο , το ρομπότ που ζωγράφισε στον καθρέφτη , και το δεύτερο με την κοπέλα, άρχισε να συνειδητοποιεί . Για να είμαι ειλικρινής για την κοπέλα είναι λίγο μουντή η προέλευση.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί