Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:19 - 27/07/2015

Τι ακριβώς θα συμβεί το Σεπτέμβριο του 2015; Βίντεο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πολλά ακούγονται για τον Σεπτέμβριο του 2015. Κόκκινα φεγγάρια, ο ερχομός του αντίχριστου, τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, αστεροειδής θα χτυπήσει την γη, κλπ, κλπ. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας βάλω να σκεφτείτε κάτι. Γιατί όπου σταθείς και όπου βρεθείς οι συζητήσεις για το μέλλον μας είναι δυσοίωνες και γεμάτες καταστροφολογία;

[sc:stranger]

Η απάντηση είναι απλή. Οι άνθρωποι λόγω της ζωώδης κατάστασης μας, φοβόμαστε περισσότερο και αγαπάμε λιγότερο. ΝΑΙ το αντίθετο του φόβου είναι η ΑΓΑΠΗ και όχι το Θάρρος όπως πολύ πιστεύουν.

Δυστυχώς αυτοί που ”τρέχουν” την ανθρωπότητα το γνωρίζουν αυτό. Για ποιο λόγο νομίζετε ότι γίνονται πόλεμοι κάθε λίγο και λιγάκι; Ο πόλεμος γυρνάει το άνθρωπο πίσω, σε μια ζωώδη κατάσταση και μηδενίζει το ”κοντέρ” της πνευματικής του εξέλιξης. Και αυτό γίνεται ξανά, και ξανά, και ξανά, χιλιάδες χρόνια τώρα.

Φτάνοντας στο σήμερα θα έλεγα ότι ο πόλεμος γίνεται σε επίπεδο συνείδησης, και αυτό γίνεται καθαρά και μόνο λόγω τεχνολογίας.

Τι πρόκειται λοιπόν να γίνει το Σεπτέμβριο του 2015 ; Η απάντηση είναι κατά την άποψή μου πολύ απλή.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Την απάντηση την δίνει η Κβαντική μηχανική.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΕ ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Εν ολίγοις φίλοι μου Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

illuminati

Εδώ εξηγείται κατά την γνώμη μου και ο παντεπόπτης οφθαλμός, οποίος συμβολίζει τον έλεγχο της ανθρωπότητας μέσω της συνείδησης της.

Καλλιεργώντας τους φόβους μας, κρατάνε την συνείδηση μας αλυσοδεμένη και δεν μας αφήνουν να εξελιχτούμε.

Ας είμαστε λοιπόν θετικοί για το μέλλον, και ας προσέχουμε τι πιστεύουμε ότι μπορεί να συμβεί.

Αν όλα αυτά σας ακούγονται γραφικά το μόνο το οποίο έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε το Video με προσοχή και θα καταλάβετε.

ascending.gr

Πηγή: awakengr.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. κανένας 07/27/2015 @ 8:32 ΜΜ

    Μη φοβάστε,νοιώστε συμπόνια,αγάπη και βοηθήστε κόσμο ότι μπορεί ο καθένας.

    Δε θα τους δώσουμε τη ψυχή μας.

    Όχι θυμός-οργή-μίσος, αυτό τους δυναμώνει και το χρησιμοποιούν εναντίων μας.

    Θα βάλουμε όλοι από ένα λιθαράκι να γίνει ο κόσμος καλύτερος.

  2. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ 07/27/2015 @ 8:45 ΜΜ

    ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΘΕ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.

  3. Ανώνυμος 07/27/2015 @ 9:33 ΜΜ

    Θα πάω διακοπές λόγο του ότι είναι πιο φθηνά από τον πανάκριβο Αύγουστο.. Αα και θα συνεχίσω να κάνω όνειρα.. Και πολλά μπάνια στην Χαλκιδική. Και να θαυμάζω την φύση και τις γυναίκες. Η πιθανότητα να πεθάνω βέβαια υπάρχει κάθε στιγμή.. Όμως έχω αποβαλει τον φόβο αυτό από μέσα μου. Και έτσι ζω περισσότερο ελεύθερος..

  4. Ιωαννης 07/27/2015 @ 9:41 ΜΜ

    Οι Εβραίοι μαζευονται στο Ισραηλ παντως……τυχαίο????

    • Ιωαννης 07/28/2015 @ 8:28 ΠΜ

      Πρέπει να ΕΝΝΟΗΣΟΥΜΕ την πυραμίδα εξουσίας αρχικά…..Ο ΘΕΟΣ πάνω απο ολους/ολα παραχωρεί στον Διάβολο να κάνει τα σχέδια του, ο Διάβολος ΕΛΕΓΧΕΙ ολους και ολα (ΚΙΝΑ – ΗΠΑ – ΡΩΣΙΑ) με τους 10 αόρατους ΒΑΣΙΛΕΙΣ – παγκοσμια ΕΛΙΤ..Αυτο γίνεται με τον έλεγχο της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και των κρατικών χρεών αφου ως γνωστόν ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ έχουν υπέρογκα χρέη που συνεχώς αυξάνουν..Επομένως κανείς ΚΙΝΕΖΟΣ δεν ελέγχει μονος του την χωρα του, αυτο να το ξεχάσουμε…ο Διαβολος έχει το εξης πλάνο, ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΕ-ΗΠΑ ->ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ->ΑΝΟΔΟΣ BRICS & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ SNOWDEN…

  5. Αυτό που γίνεται είναι λάθος αν βλέπουμε έστω και λίγο στο μέλλον τότε το αλλάζουμε οπότε καλύτερα να έρθει τώρα γιατί αν το αναβάλλουμε και άλλο τότε η εκτόνωση του γεγονότος θα είναι ποιο βίαιη

  6. Ελευθέριος Ποπολάρος 07/27/2015 @ 11:59 ΜΜ

    Καλές οι Θετικές σκέψεις, η αυτοβελτίωση κλπ. Ομως δεν φτάνουν. Εαν το υλικό σύμπαν δεν δει την πραγμάτωση των σκέψεων, απλά στρέφεται σε εκείνες τις σκέψεις που συνοδεύονται και απο πραγμάτωση. Οσοι τυχόν εδω έχετε κοινούς προγόνους με εμένα, δεν νικήθηκαν οι Πέρσες και τα τσιράκια τους απο τις θετικές σκέψεις. Δεν έγινε ο Αλέξανδρος Μέγας, μόνο απο τις σκέψεις του, δεν του ήρθε εξ ουρανού και μόνον. Δεν φτιάχνηκε ο Παρθενώνος απο μόνος του ή τόσα και τόσα μεγαλειώδη έργα, επειδή απλά τα φαντάστηκε κάποιος. Δεν φτιάχτηκε το Ψευτορωμέικο επειδή εμείς το θελήσαμε. Εμείς θελήσαμε την ελευθερία μας, αλλά μας έδωσαν Κράτος ψεύτικο και σκλαβιά μεταμφιεσμένη σε ελευθερία με ξενικούς όρους και προυποθέσεις.

    Τέλος το μεγαλείο του ΑρχαιοΕλληνικού κόσμου δεν βασίστηκε μόνο σε θετικές σκέψεις, αλλά σε πραγματιστές και ανθρώπους που ήταν σε θέση να κάνουν το όραμα τους, πράξη. Στο βαθμό που δεν μπόρεσαν να το κάνουν, άλλαξε ο κόσμος προς το καλύτερο…ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ!

    Εχω αρχίσει και υποψιάζομαι ότι είτε η καθημερινή πλύση εγκεφάλου(σχεδον εκ γεννησεως) είτε ή ηττοπάθεια που καλλιεργείται στο σύγχρονο Έλληνα(και άνθρωπο γενικότερα, αλλα εμένα με νοιάζουν πρωταρχικά οι Ελληνες, οι άλλοι δεν κινδυνεύουν με εξαφάνιση) έχει αποδώσει καρπούς και δημιουργεί ανθρώπους “ΣΤΕΙΡΟΥΣ” που δεν επιθυμούν την πράξη αλλά να τους τα προσφέρουν όλα στο πιάτο οι άλλοι, που φυσικά δε γίνεται. Και εντοπίζοντας αυτη την αδυναμία που είτε η ίδια δημιούργησε, είτε τρέφει και επαυξάνει, η ΝΤΠ χειρίζεται με τρόπο οφθαλμοφανή και τέλειο έμβια όντα στο να αυτοκαταργούνται αναπτύσσοντας σχιζοφρενικά ένστικτα(Τίποτα δεν πάει καλά…η λύση?…μα…το να συνεχίσουμε να μην κάνουμε τίποτα για αυτό σαν σύνολο και να περιμένουμε να αλλάξει ο δίπλα και ο παραδίπλα και ο ευατός μας ως μονάδες, ενω το λεωφορείο που επιβαίνουμε βρίσκεται 70% πάνω απο το γκρεμό και αν δεν κάνουμε ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ που το βλέπουμε είναι προφανές ότι θα κατρακυλήσει και τότε θα μας πάρει όλους μαζί του στην καταστροφή!).

    Λυπάμαι που το λέω, αλλά βλέπω την ίδια απουσία επιθυμίας να κάνουμε πράγματα που θα αναγκάζουν το σύστημα να αντιδράσει που βλέπω εδω και 20 χρόνια, απο τότε που συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα βαίνουν όλα λάθος. Καθίστε εσεις ο καθένας μόνος του να ελπίζετε ότι θα αλλάξει ο κόσμος επειδή θα αλλάξετε εσείς…Κάντε το εξής πείραμα…πάντε σε έαν ξυλουργό και φτιάξτε μια κάρτα στο μέγεθος και πλάτος της συνήθους…βάψτε την σαν κάποια απο τις άλλες…πείστε τον ευατό σας ότι εαν την βάλλετε σε ΑΤΜ θα μπορέσετε να βγάλετε λεφτά…κάντε το κάθε μέρα για εικοσι χρόνια. Στο περας της 20ετιας ελάτε να μου πείτε τι πήρατε(πάρακαλώ όχι σόκιν) επειδή αλλάξατε τον ευατό σας χωρίς να πάτε μαζί με μεγάλο πλήθος απο άλλους να ΚΑΝΕΤΕ κάτι για αυτό(πχ λογισμικό για να δέχετε τέτοιες κάρτες, ή δικά σας ΑΤΜ που να βάζετε και να ωγάζετε απο αυτά με δική σας αποδεκτή μέθοδο κάποια ποσα κλπ).

    Εν τω μεταξύ η ΝΤΠ πάει και παίρνει μαζικά και ΟΧΙ σε ατομικό επίπεδο αυτά που θέλει τρέχοντας τα δικά της σχέδια με γοργούς ρυθμούς…και ας αποτυγχάνει κάποιες φορές…τουλάχιστο σε αντίθεση με εσας ΠΡΑΤΤΕΙ! και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο με δράσεις που ενδυναμώνουν η μια την άλλη. Τι να πώ…θα με κάνετε να πιστέψω ότι τα πρακτοράκια που μας θέλουν να κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου είναι τελικά πάρα πολλά και αντιστοιχουν ενα σε κάθε πολίτη η και παραπάνω…ΠΡΑΞΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και λάθος ναναι πάντως ΠΡΑΞΤΕ. Χίλες φορες λάθος και κακό παρά να αφήνουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αντίπαλο…

  7. Ελευθέριος Ποπολάρος 07/28/2015 @ 12:21 ΠΜ

    Α, και σκεφτείτε κάτι οι συνέλληνες μου…οι Αρχαίοι μας πρόγονοι, οι τεράστιοι διανοητές ήθελαν άραγε να ζήσουν μέσα στην σκλαβιά, στην απαξίωση, σε έναν κόσμο που είσαι ρες=πράγμα, κτήση άλλου που σε βιάζει, σε σκοτώνει, σε εξανδραποδίζει, σε εκπορνεύει, σε εκτουρκεύει, σε κάνει γεννίτσαρο να μάχεσαι τα αδέρφια σου χωρίς καν να ξέρεις ότι είναι αδέρφια σου, να εξυπηρετείς συμφέροντα αλλόθρησκων, αλλόνοων, αλλογενών και να φιλάς τα πατώματα, κατουρημένες ποδιές, να κάνεις το μαύρο-άσπρο για να ζεις σε έναν κόσμο που μοιάζει με τη λεκάνη της τουαλέτας σου???

    Και εαν δεν το ήθελαν, γιατί δεν ενεργοποίησαν τη σκέψη τους να μην γίνει έτσι? Μήπως πρώτον γιατί κατόρθωσαν “άλλοι” και τους έβαλαν να φαγώνονται με τοπικές έριδες, στρεφόμενοι προς το ατομικό τους και ΟΧΙ το συνολικό καλό?(Μια παραλλαγή που προωθούν και τώρα με τα να αυτοβελτιωνόμαστε αδιαφορώντας για τους γύρω μας) Και δεύτερον γιατί και συνασπισμένοι να ήταν ήταν απελπιστικά λίγοι ανάμεσα σε ζώα υπανάπτυκτα(συγνώμη αλλά οι άνθρωποι της εποχής και ήταν και γενικά μπορείς να πεις ότι ακόμη είναι) οπότε είτε έπρεπε να τους πείσουν, είτε να τους επιβληθούν (ακόμη και κατεβαίνοντας προσωρινά στο επίπεδο τους της βίας) ????(Και όποιος διαφωνεί, θα του πώ το εξής…πάνε στο κλουβί μια πεινασμένης τίγρης με αγνά ένστικτα, χάρισε της ένα λουλούδι, πές της ένα γλυκό λόγο, πάνε να την χαιδέψεις και περίμενε ότι δεν θα κυριαρχήσει το ένστικτο της να σε δει σαν ανυπεράσπιστη τροφη. Αλλά, τουλάχιστο θα πεθάνεις με την ικανοποίηση ότι υπήρξες ανώτερος της… Η θα μπορέσεις να της βάλεις χαλινάρι και θα προσπαθήσεις να την εξημερώσεις όπως έκαναν με αγριόγατες και αγριόλυκους οι πρόγονοι μας και τελικά αυτά έγιναν οικόσιτα, είτε θα αναγκαστείς να την σκοτώσεις για να μην σε φάει. Τα πράγματα είναι απλά)

  8. Ανώνυμος 07/28/2015 @ 3:32 ΠΜ

    Κι άλλο άψυχο τηλεκατευθυνόμενο… για τον Elkaxi μιλάω.
    Δεν μπορώ ούτε για πλάκα να πω οτι λυπάμαι που σου χαλάμε τα σχέδια… Σε ποιο μέλλον αναφέρεσαι; ποιου προφήτη; Και τι αντάλλαγμα θα έχεις εσύ και οι δακρύβρεχτοι, ζηλωτές, όμοιοι σου; Την Κων/πολη; Τον παράδεισο; Θα δεις τη νέα, χρυσή γενιά;
    Τέτοιος πόνος πια, απο μερικούς και μερικές εδώ μέσα, να επιτρέψετε στο σκοτάδι να ισοπεδώσει τα πάντα!!!
    Δλδ μας προτείνετε να αφήσουμε πολέμους, επιδημίες, διαστροφές να αφανίσουν τα πάντα, κι έπειτα θα ανακάμψει το σύστημα… ΓΙΑΤΙ? ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ, ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙ το γεγονός οτι δεν χρησιμοποιήσαμε την αληθινή μας φύση, ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΦΩΣ;
    Ποιος ή τι, σας διαβεβαιώνει για το όποιο μέλλον, εφόσον παραδινεστε στο τώρα; Υπάρχει το μέλλον; Τι είναι μέλλον; Τι είναι το παρόν; Πόσο η κάθε πράξη-σκέψη-συμπεριφορά στο συνεχόμενο ΤΩΡΑ σου εξυφαίνει το μέλλον-τώρα σου στον επόμενο τόνο;
    Το μέλλον αλλάζει επειδή οι συσχετισμοί αλλάζουν. Δεν υπάρχει τίποτα στατικό στο Σύμπαν… ΤΙΠΟΤΑ.
    ούτε οι σπλάτερ προφητείες που θεοποιήσατε ζαγάρια…
    Ελάτε, ελάτε, μην σκέφτεστε πολύ και στενοχωριέστε… ποιος θα μου πει εκείνο το παραμυθακι περί αγάπης, και μετά θα με τρομάξει με τον εκδικητικό θεό του, που θα τους πάρει όλους σάρωμα, αν και οι πλούσιοι, οι ηθοποιοί και όλη η αφρόκρεμα της διαστροφής, έχει έτοιμα τα καταφύγια της;
    Θα κοπείτε κυρίες και κύριοι στις εξετάσεις… αλλά δεν θα μας πάρετε στον λαιμό σας.
    Stassa

  9. ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ 07/28/2015 @ 9:37 ΠΜ

    Ο.Ε.Α…. ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΟΜΑΣ Ε!!! ΛΟΙΠΟΝΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ. ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ? ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΕΙ ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ Η ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ Η ΝΑ ΦΟΝΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ Η ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑ ΖΩΗ!!

    ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΓΙΑΣΟΥΝ? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*