Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:59 - 25/07/2015

Ενάντια στην Δημοκρατία και την Ισότητα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο δυτικός πολιτισμός είναι ένας ετοιμοθάνατος πολιτισμός. Όπως ο Σπένγκλερ και ο Πλάτωνας αναφέρουν, οι πολιτισμοί έχουν έναν κύκλο ζωής, και ήδη ξεκινώντας από τον εικοστό αιώνα, η Ευρώπη οδεύει προς το θάνατο.

Ο ευρωπαϊκός πολιτισμός έχει σήμερα μεταμορφωθεί σε έναν πολιτισμό που αυτή τη στιγμή απειλείται από μια προηγμένη μορφή κοινωνικής, ηθικής και πολιτικής παρακμής. Μετά τη Βιομηχανική Επανάσταση, η Ευρώπη πέρασε το στάδιο του πολιτισμού, και πλέον βιώνει σήμερα, και στην πιο οξεία του μορφή, το χειμώνα της ζωής της. Νέες μορφές πολιτικής ζωής έχουν προκύψει στην Ευρώπη, που χαρακτηρίζονται από την ιδεολογία του οικονομισμού και της παντοδυναμίας της πλουτοκρατίας.

[sc:stranger]

Όλοι οι τομείς της κοινωνικής ζωής συρρικνώνονται, ώστε η κοινωνική ζωή να είναι μόνο μια τεράστια οικονομική συναλλαγή. Και δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί ποτέ να είναι πλήρως ικανοποιημένος και ο καθένας λαχταρά όλο και περισσότερα, είναι κατανοητό ότι οι μάζες των ανθρώπων θα επιδιώξουν μια αλλαγή στις υφιστάμενες κοινότητες τους. Αυτή η λαχτάρα για «αλλαγή» θα μεταφραστεί σε αδιάκοπη μείωση της αίσθησης της δημόσιας ευθύνης, που ακολουθείται από μια αίσθηση αποκοπής από τις ρίζες και μια κοινωνική ανομία, τα οποία θα οδηγήσουν αναπόφευκτα και τελικά σε έναν Καισαρισμό ή ολοκληρωτισμό.

Οι κοινωνίες πεθαίνουν όταν δεν έχουν πλέον μια κοινωνική συναίνεση για να τους κρατήσει μαζί, και οι πληθυσμοί τους στη δίνη της δυσαρέσκειας αρχίζουν να παρεκτρέπονται σε ακραία σχέδια για λόγους εκδίκησης, η οποία εξουσιοδοτεί δικτάτορες καθώς το χάος μεγαλώνει. Το εκλογικό σώμα προβαίνει σε ένα ξέσπασμα, όχι σε μια αιτιολογημένη απάντηση, και το αποτέλεσμα είναι ως υπνοβάτης να καταλήξει στα χέρια των διεφθαρμένων ποιμένων του.

Όλος ο φιλελευθερισμός, από την Αμερικανική Επανάσταση μέχρι τη Σοβιετική Ρωσία, έχει ως βάση το δόγμα της «ισότητας» (εξισωτισμού), ότι οι άνθρωποι είναι πολιτικά «ίσοι», μια ιδέα η οποία με τη σειρά της οδηγεί στην έννοια της φυσικής ισότητας, που αποτελεί κατάσταση ταυτόσημη.

Η βιολογική ανισότητα καθορίζεται από τη γενετική. Όλα τα χαρακτηριστικά κληρονομούνται και έτσι η ανισότητα είναι ως επί το πλείστον γενετική. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Οι τάξεις είναι διαφορετικές. Οι ομάδες είναι διαφορετικές.

Το αποτέλεσμα είναι ένας soft ολοκληρωτισμός. Ο σκληρός ολοκληρωτισμός, είναι ο ολοκληρωτισμός που ένας λαός που καταπιέζεται (π.χ. Θιβέτ) πρέπει να υπομένει. Ο μαλακός ολοκληρωτισμός είναι αυτός που λειτουργεί βάσει της επιβολής του δυτικού – αμερικάνικου πολιτιστικού μοντέλου που διαχέεται μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε ολόκληρο τον κόσμο.

liberty

Η επίθεση των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ, η Coca-Cola, η πορνογραφία και η «σεξουαλική απελευθέρωση», ο αθεϊσμός, η “ελευθερία”, η καταστροφή των κοινωνικών προτύπων, και ο οικουμενικός “διεθνισμός” όπου οι άνθρωποι γίνονται «πολίτες του κόσμου», και όχι των εθνών που ανήκουν, όλα αποτελούν αυτήν την επίθεση του μαλακού ολοκληρωτισμού. Η «μοντέρνα κοινωνία» είναι ένας ιός, και εισβάλλει σε όλα τα μέρη που μπορεί για να καταστρέψει τον πολιτισμό και κάθε μορφή ζωής εκτός του εμπορίου, των μέσων ενημέρωσης και της γραφειοκρατικής κυβέρνησης.

Όλα αυτά ξεκίνησαν με την Γαλλική Επανάσταση. Όταν οι παραδοσιακές κοινωνικές τάξεις παραμερίστηκαν, οι άνθρωποι άρχισαν να αναζητούν μια νέα κοινωνική τάξη. Η προκύπτουσα αστάθεια τους έκανε να πάρουν ιδέες που τους φάνηκαν προσωπικά βολικές, κάτι το οποίο οδήγησε σε ένα φαινόμενο χιονοστιβάδας, όπου αυτές οι ιδέες έγιναν δόγματα, και αυτά τα δόγματα έγιναν απόλυτα και μη αμφισβητήσιμα και υπερτερούσαν της κοινής λογικής. Η απώλεια των παραδοσιακών κοινωνιών δημιούργησε ένα διεφθαρμένο πεδίο όπου η παράνοια φαίνεται ο κανόνας, ο υλισμός υπερισχύει κάθε έννοιας «αξίας» ή «ταυτότητας», και αυτή είναι η τάση της παρακμής, στην οποία πρέπει να αντισταθούμε.

Democracy
Κριτική – σχόλια σχετικά με το βιβλίο “Against Democracy and Equality: The European New Right” (Ενάντια στην Δημοκρατία και την Ισότητα: Η Ευρωπαική Νέα Δεξιά) του Tomislav Sunic, που πρωτοδημοσιεύθηκε το 1990. Εκδόσεις Arktos. Για τον κροατικής καταγωγής Sunic διάβασε και “Δύση εναντίον Ευρώπης“.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ανωνυμος 07/25/2015 @ 2:43 ΜΜ

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ..ΕΤΣΙ ΟΦΕΙΛΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΠΩΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΖΑΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΝΟΥΘΕΣΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ..
    1} ΠΡΕΣΒΕΥΩ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ
    2}ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ Ε ΓΚΛΗΜΑΤΟΣ,,ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
    3} ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ…
    4} Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΝΤΟ Η΄΄ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    5} ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΙΛΑ Η ΒΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ..ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΞΥΝΩ ΠΛΗΓΕΣ.. ΣΥΝΕΧΩΣ…ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑΙ..
    6} ΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ,,…ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    7} ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ..
    8}ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ..ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΤΑ ΘΙΞΩ..Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ,,
    9} ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ..ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΖΩΣΗΣ

    ΕΙΜΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΣΥΝΑΜΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΕΡΓΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ..ΟΣΟ ΚΙ΄ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΙΝΙΖΟΝΤΑΙ…

    10 } ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,,Η ΑΛΗΘΕΙΑ …ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ

    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΗΞΑΝ…ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ,,ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ..
    ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ
    Κ.Μ
    Υ.Γ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ…ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ…ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΕΣΕΝΑ Η΄ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΙ΄ΑΥΤΟ..
    ΝΑΣΑΙ … ΚΑΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ..

    • Ανώνυμος 07/25/2015 @ 5:02 ΜΜ

      EΓΩ — Κ.Μ.– ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑ…

      ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΕΑΤΖΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ….ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΚΟ ΚΟ ΚΟ…

      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΛΩΣ… ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ..

      ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΟΝΤΟ ΑΛΛΟΥ…ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ…

      ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΥΠΟΥΛΑ….

      ΔΕΝ ΞΥΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΛΗΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ…ΑΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ …

      ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ…ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΚΟ…

      ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ… ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ… ΤΣΟΥΠ ΕΣΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟ-ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ.ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ…

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ…ΑΣΕ ΣΟΥΠΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕΣ…

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. ανωνυμος 07/25/2015 @ 6:43 ΜΜ

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ …ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ…
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΦΙΛΕ ΑΣΩΤΕ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ
    ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ
    ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ….. ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ……

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ…..
    ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΝΕΩΝ ΜΟΥ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ Ι}..Ο ΟΜΟΡΦΟΣ Η΄΄ Ο ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΝΕΙ ΚΑΙ 2} Τ Ο …ΠΑΙΔΙ
    ..
    ΦΙΛΙΚΑ
    Κ,Μ

    Υ,Γ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Σ΄ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΡΙΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ…” ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ , ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΜΟΝΟ Ν΄ΑΓΑΠΑ….”
    ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ…ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΘΑ ΠΑΙΔΙΑ Η” ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ Η΄ ΟΧΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ.,…ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.
    ///
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,,,,,, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΣΥΔΩΣΙΑ…
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΩΝΕΙ…ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΜΕ…
    ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*