Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:49 - 10/07/2015

ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

590_c93e4d6c236f8ab63c9f8694d470670d

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ.Η ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΒΑΣΙΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ.
ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΜΕ ΤΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
Η ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ.

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΞΕΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΙΑΣ ΟΡΜΟΜΕΝΟΙ
Ο ΟΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50

ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 1974 Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΔΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΖΩΝΗ ΠΑΡΑ ΤΗ ΤΑΧΕΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ.
ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΝΟΘΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΤΣΙΠΡΑ.
ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ.
ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΔΕΣΠΟΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ Η ΙΔΡΥΣΗ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.
Η ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΥΛΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΛΠΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ

ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ,ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΤΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΤΟ ΟΧΙ ΕΧΕΙ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ
ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

ΒΒΒΒ

ΒΑΣΙΛΕΥ
ΒΑΣΙΛΕΩΝ
ΒΑΣΙΛΕΙ
ΒΟΗΘΕΙ

Κωνσταντίνος Έλλην

i-plani.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Μακριά από εδώ 07/10/2015 @ 12:57 ΠΜ

    Ο χρόνος θα δείξει. Λυπάμαι κυρίως γιατί δεν μπορώ να σου δώσω ούτε δίκιο ούτε άδικο………..

  2. Οι Ελληνες έχουν αποφασίσει για τον βασιλιά χρόνια δεκαετίες τώρα αυτα είναι μ@@@@ εικασίες που δεν στέκουν και ΑΝ στέκουν λάθος δρόμο για αποπροσανατολισμό και φόβο για κάτι που δεν υφίσταται για να μας φέρουν και να μας επιβάλλουν κάτι άλλο. Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ. Απεχθανόμεθα τον βασιλιά οπότε ο όποιος ΟΧΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ακόμα και πρώην προδότης ή ότι άλλο από την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ θα είναι καλύτερο ΕΤΣΙ; ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟ 62% ΕΙΝΑΙ ΤΟ 50 ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ….

    • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 07/10/2015 @ 12:24 ΜΜ

      Είσαι σίγουρος ότι ξύπνησαν… ?

      Γιατί αν θα δεις σε διάφορα μπλοκ τα σχόλια αναγνωστών για την ‘’σωτήρια’’ συμφωνία Cipra μάλλον θα απογοητευτείς….

  3. βασιλικός ο Σαμαράς? Χέστηκε η φοράδα στ’αλώνι. Το βασιλιλίκι μας μάρανε μέσα στην απόλυτη νεοταξίλα της μασονοσιών που ζούμε τον… “ανθρωπισμό” της στο πετσί μας! . Κι αν νομίζεις πως ο Σαμαράς μας έδωσε μια κλωτσιά και μας έριξε ακόμα πιο βαθιά στα σκατά, επειδή υπηρετεί κάποιο βασιλιά, κούνια που σε κούναγε και ήταν και αιώρα. Έλα στο σήμερα άνθρωπε, και κατάλαβε πως οι βασιλιάδες είναι ο πιο αδύναμος (έως ανύπαρκτος) κρίκος στο γεωπολιτικό σκάκι των επικυρίαρχων, όπου παίζονται ζωές εκατοντάδων χιλιάδων (μην πω εκατομμυρίων) καθημερινά, κι όχι απλά πιόνια. ΄’Αλλους υπηρετεί ο Σαμαράς αγαπητέ, όχι βασιλιάδες και πράσινα άλογα, αλλά μια άλλη ομαδάρα που κατσικώθηκε για τα καλά στο σβέρκο μ ας, με την άγνοια, την ευλογία μας, και τη συναίνεσή μας, και κινεί όλα τα νήματα και ορίζει τη ζωή μας. Ξύπνα και πάρε μυρωδιά. Ο τόπος βρώμισε ασφυκτικά απ’τη μπόχα.

  4. Δεν πα να ρθει και ο εξαδαχτυλος; τιποτα δεν μας σωζει.
    2 βδομαδες στηθηκαμε στις ουρές με τα ατμ και τωρα εχουμε χεστει ολοι πανω μας μη και δεν υπαρξει συμφωνια! Αστα διαλα πια, μια ζωη μα–κες θα μαστε

  5. κεφαλονιτης 07/10/2015 @ 2:42 ΠΜ

    Η βασιλεία αντικαταστάθηκε σε υλικό επίπεδο διακυβέρνησης με τη δημοκρατία και όλες τις μορφές της.
    Διατηρήθηκε όμως η βασιλεία στις διάφορες αδελφότητες ή σέκτες αν θέλετε με σκοπό να φυτέψει κάποιον τέτοιο βασιλέα στις σημερινές μεθόδους δημοκρατικής διακυβέρνησης (πρόεδρο ή προθυπουργό ας πούμε). Είναι γνωστες οι κόντρες μεταξυ λευκών ή μαύρων αδελφάτων για το λόγο αυτο.
    Αυτή τη στιγμη υπάρχει μόνο ένας βασιλεύς ενσαρκωμένος στον πλανήτη (έχει μεγαλύτερο αξίωμα αλλα έχει και αυτό του βασιλέως) που δεν τον αγγίζει κανείς και ούτε τον γνωρίζει κανείς.. Όλοι οι υπόλοιποι παλαιότεροι έχουν αναχωρήσει. Φυσικά και δεν ήρθε η ώρα του να εμφανισθεί ακόμη με τις παρούσες συνθήκες του δυναμικού αυτού παιχνιδιού σε αυτή τη διάσταση.
    Έχει και ο στρατό του έτοιμο. Κάποια στιγμή θα διαταχθεί να πράξει τα δέοντα…….

  6. ΑΧΙΛΛΕΥΣ 07/10/2015 @ 7:56 ΠΜ

    προδοτες της πατριδος,βολεμενες κοτες ,ο χρονος σας τελειωνει

  7. Μανιάτη Βηρσαβεέ 07/10/2015 @ 8:48 ΠΜ

    Ο Γλίξμπουργκ δεν είναι ασφαλώς εκείνος τον οποίο περιμένει ο ελληνισμός. Αυτός είναι ένας ξένος, παντρεμένος με μία γυναίκα, εβραϊκής καταγωγής, μοντέλο, μανεκέν ή κάτι τέτοιο και ο γάμος του έγινε μάλιστα σε νησί στην Ελλάδα . Εμείς περιμένουμε τον εκ πενίας προερχόμενο βασιλέα, τον Ιωάννη Βατάτζη, που δεν έχει καμία σχέση με τις σατανικές μασονικές στοές και τις λέσχες, που είναι έξω από την κυριαρχία του σατανά, διότι αλλιώς το σύστημα δεν ανατρέπεται. Τα όσα θα ζήσουμε θα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Αλίμονο, εάν ο Θεός χρησιμοποιούσε σατανιστές και συνεργαζόταν με το σατανά, που θέλει την παγκόσμια κυριαρχία, αλλά Εκείνος δεν τον αφήνει να έλθει και για αυτό σκυλιιάζει διότι το πότε θα έλθει θα τα αποφασίσει ο Ίδιος ο Θεός και όχι οι λογής, λογής μασονικές λέσχες. Το ότι οι Γλίξμπουργκ είχαν βλέψεις πάντοτε να κυριαρχήσουν στην Ελλάδα, μέσω της πολιτικής οδού, αυτό είναι γνωστό. Δεν έχει όμως καμία σχέση επαναλαμβάνω με τον εκ πενίας Βασιλέα και τα όσα θα γίνουν, μετά την κάθοδο των Ρώσων στη Μεσόγειο και την κατάληψη της Κων/πολης από αυτούς. Η Χρυσή Αυγή, ασφαλώς θα τον ακολουθήσει. Απελπισμένοι Έλληνες θα τον ακολουθήσουν. Συνειδητοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, που γνωρίζουν τις προφητείες όμως ΟΧΙ.

  8. Καλημερα…προς το παρον μην εχετε τιποτα για δεδομενο. Μπορει να φαινεται οτι ολα πανε για συμφωνια, αλλα κατι μεσα μου μου λεει οτι τελικα δεν θα κατσει. Θα δειξει η Κυριακη και τι ημερα ξημερωνει ανημερα της γιορτης του Αγιου Παισιου. Επισης ολοι οι αναρχικοι εχουν σημερα συναντηση στα Προπυλαια στις 19:00…Ιδωμεν!

    Και κατι τελευταιο…αν και τωρα δεν επαληθευτουν οι προφητειες τοτε δεν ξερω ποτε και αν. Σαν να εχω πολλες αμφιβολιες τελευταια για οσα εχουν ειπωθει.

  9. ΟΙ υπάλληλοι του Βαρδινογιάννη και του Λάτση ( και οι 300 ) που παριστάνουν τους δημοκράτες και ότι τάχα κυβερνούν αυτό τον τόπο είπαν να κάνουν ένα δημοψήφισμα για να θαυμάσουμε το μέγα δημοκρατικό τους αίσθημα και να δούμε όλοι το πόσο πολύ υπολογίζουν την λαϊκή βούληση που όμως από εκεί απορρέει η εξουσία και η καλοζωία που έχουν , πιστεύοντας πως έχουμε γίνει πολύ λαπάδες και πως αν μας στριμώξουν με απειλές σε καθημερινή βάση θα μασήσουμε και θα υποταχθούμε μόνοι μας ..

    Ο λαός παρά τις απειλές και με πλήρη επίγνωση του τι σημαίνει η αρνητική του ψήφος ,πήγε στην κάλπη και με συντριπτική πλειοψηφία τους φώναξε ΟΧΙ .. Τα υπαλληλάκα αυτά ,οι ηθοποιοί του κοινοβουλευτικού μας θιάσου , μέσα στον πανικό τους πέταξαν τις μάσκες του ψευτοδημοκράτη και προχώρησαν στην πρώτη αλλοίωση της βούλησης του Ελληνικού λαού ..

    Την επόμενη μέρα οι νικητές του ΟΧΙ κάλεσαν τους ηττημένους του ΝΑΙ και παραδόθηκαν σε αυτούς επικαλούμενοι στημένες και κατασκευασμένες ψεύτικες δημοσκοπήσεις .. Κατάργησαν δηλαδή την ουσία του δημοψηφίσματος επικαλούμενοι ψεύτικες δημοσκοπήσεις ..

    Χθες το βράδυ η πανικόβλητη χούντα που τώρα πια έχει απολέσει ουσιαστικά την εξουσία που απορρέει από το άρθρο 1 παράγραφο 3 του συντάγματος , προχώρησε στο επόμενο πραξικόπημα , πέρασαν μέσα σε μισή ώρα και μέσα στην νύχτα χειρότερο μνημόνιο από αυτό που μόλις πριν 3 μέρες είχε καταψηφίσει ο λαός και μάλιστα αυτή η έκπτωτη κοινοβουλευτική , ψευτοεξουσία ( αφού πλέον δεν έχουν την λαϊκή νομιμοποίηση να διαφεντεύουν τον τόπο ) , στα κρυφά και με κλειστό το κανάλι της βουλής για να μην δει ο Ελληνικός λαός την συμμορία επί το έργο και πως όλοι τους ανήκουν σε ένα κόμμα ΚΑΙ οι 300 , από τη άκρα δεξιά ως την άκρα αριστερά , ολοκλήρωσαν το πραξικόπημα ..

    ‘Αρθρο 1: (Μορφή του πολιτεύματος)

    2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
    3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

    ‘Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

    2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
    3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ..

    • DION, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ SITE ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ) ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ TELEGRAPH ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Κου ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ.

      Ο Κος ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ 61.31% ΝΑ ΠΟΥΝ “ΟΧΙ” …. ΚΟΙΝΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ…. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ…

      ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ (ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ)
      http://www.antinews.gr/POLITIKE/telegraph-o-tsipras-den-perimene-to-oxi-einai-pagideumenos-stin-epituxia-tou/

      ΙΩ

  10. ανωνυμος 07/10/2015 @ 1:28 ΜΜ

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΠΕΝΗΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΤΩΧΟΣ…ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΗΜΜΑΤΑ…ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΟΥΧΑ ΝΑ Φ ΟΡΕΣΕΙ…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*