shadow

440Hz ΕΝΑΝΤΙΟΝ 432Hz


shadow

Η πλειοψηφία της παγκόσμιας μουσικής έχει ρυθμιστεί στα 440 hertz από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), που την ενέκρινε το 1953. Οι πρόσφατες επανα-ανακαλύψεις της παλμικής / ταλάντωσης στη φύση του Σύμπαντος δείχνουν ότι το πρότυπο των σύγχρονων συναυλιών διεθνώς μπορεί να δημιουργήσει μια νοσηρή δράση ή αντικοινωνική συμπεριφορά στη συνείδηση των ανθρώπων.

Η συχνότητα A=432 Hz, που είναι γνωστή ως η «Α» του Βέρντι είναι μια εναλλακτική ρύθμιση η οποία είναι μαθηματικά σύμφωνη με το Σύμπαν. Η Μουσική με βάση τα 432Hz μεταδίδει ευεργετική θεραπευτική ενέργεια, διότι είναι ένας καθαρός ήχος μαθηματικής θεμελιώδους σημασίας για τη φύση.

Υπάρχει μια θεωρία ότι η μετάβαση από τα 432Hz στα 440Hz υπαγορεύτηκε από τη Ναζιστική προπαγάνδα από τον υπουργό Joseph Goebbels. Τη χρησιμοποίησε για να κάνει τους ανθρώπους να σκέφτονται και να αισθάνονται με ένα ορισμένο τρόπο, και να τους κρατά φυλακισμένους σε ένα ορισμένο πεδίο συνείδησης. Στη συνέχεια, γύρω στο 1940 οι ΗΠΑ επέβαλαν τα 440Hz σε όλο τον κόσμο, και τελικά το 1953 έγινε ISO 16-πρότυπο.

Τι είναι τα 440 Hz;

Τα 440Hz είναι ένα αφύσικο πρότυπο συχνότητας και συντονισμού, το οποίο αφαιρεί τη συμμετρία των ιερών δονήσεων με μια χροιά που έχει κηρύξει τον πόλεμο στο υποσυνείδητο μυαλό του δυτικού ανθρώπου.

Σε ένα έγγραφο με τίτλο «Μουσική Αίρεση Ελέγχου», ο Δρ Leonard Horowitz γράφει: «Η μονοπώληση της μουσικής βιομηχανίας χαρακτηρίζεται από αυτή την επιβαλλόμενη συχνότητα που μετατρέπει τους πληθυσμούς σε κοπάδι που «βόσκει» σε μεγαλύτερη επιθετικότητα, ψυχοκοινωνική διέγερση, και συναισθηματικές διαταραχές οι οποίες προδιαθέτουν τους ανθρώπους σε σωματικές ασθένειες…»

Απλά χρειάζεται να βγείτε στο δρόμο και να ρίξετε μια ματιά γύρω. Τι βλέπετε; Παιδιά του σχολείου, νέους ενήλικες στο δρόμο τους για να εργαστούν, μια γυναίκα σπρώχνει το μωρό της σε ένα καροτσάκι, ένας άνδρας πηγαίνει βόλτα το σκύλο του – και τι έχουν όλοι από κοινού; iPods και MP3 Players! Ευφυές, έτσι δεν είναι;

«Αν θέλετε να μάθετε τα μυστικά του Σύμπαντος, σκεφτείτε με τους όρους της ενέργειας, της συχνότητας και των δονήσεων.» -Nikola Tesla

Αυτές οι δυνάμεις που υπάρχουν μειώνουν με επιτυχία τις δονήσεις όχι μόνο της νέας γενιάς αλλά και των υπολοίπων από εμάς. Αυτές οι καταστροφικές συχνότητες παρασύρουν τις σκέψεις προς την κατεύθυνση της διαταραχής, την έλλειψη αρμονίας και την διχόνοια. Επιπλέον, θα προκαλέσουν την διέγερση του ελεγκτικού οργάνου του σώματος – τον εγκέφαλο – σε δυσαρμονικό συντονισμό, ο οποίος δημιουργεί τελικά την αρρώστια και τον πόλεμο.

Η διαφορά μεταξύ 432 Ηz και 440 Ηz. Ακούστε αυτό, και καταλάβετε:

«Αυτή η αφύσικη συχνότητα με πρότυπο συντονισμού στα 440 Hz, μας αφαιρεί από τη συμμετρία των ιερών κραδασμών και την αρμονία, έχοντας κηρύξει τον πόλεμο στο υποσυνείδητο μυαλό του δυτικού ανθρώπου.»
-L. C. Vincent

Η κρυμμένη δύναμη της Παγκόσμιας Συχνότητας και κραδασμών

Η Συχνότητες και οι κραδασμοί κατέχουν μια πάρα πολύ σημαντική ακόμη κρυφή δύναμη και μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή μας, την υγεία μας, την κοινωνία μας και τον κόσμο μας. Η επιστήμη της Κυματικής (που σημαίνει τη μελέτη του ορατού ήχου και της δονήσεως) αποδεικνύει ότι η συχνότητα και η δόνηση είναι τα βασικά κλείδια και η οργανωτική βάση για τη δημιουργία όλης της ύλης και της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη.

Όταν τα ηχητικά κύματα κινούνται μέσω ενός φυσικού μέσου (άμμου, αέρα, νερού, κλπ.),η συχνότητα των κυμάτων έχει άμεση επίπτωση στις δομές που δημιουργούνται από τα ηχητικά κύματα

Για να κατανοήσετε καλύτερα τη δύναμη της συχνότητας του ήχου, δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

«Αν κάποιος επιθυμεί να γνωρίζει εάν ένα βασίλειο κυβερνάται καλά, αν το ήθος του είναι καλό ή κακό, η ποιότητα της μουσικής του, θα παράσχει την απάντηση.» -Κομφούκιος

Η μουσική έχει μια κρυφή δύναμη να επηρεάσει το μυαλό μας, το σώμα μας, τις σκέψεις μας, και την κοινωνία μας. Όταν η μουσική βασίζεται σε ένα πρότυπο ρύθμισης και σκόπιμα αφαιρεθεί από τις φυσικές αρμονικές που βρίσκονται στη φύση, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι η ψυχική δηλητηρίαση του μαζικού νου της ανθρωπότητας.

Όπως το Ντοκιμαντέρ Kymatica του (2009) λέει: «Η επανα-ανακαλυφθήσα γνώση της επιστήμης του ήχου δείχνει ότι ο ήχος είναι κάτι περισσότερο από απλά δονητικά σήματα, όχι μόνο ο ήχος δεν αλληλεπιδρά με τη ζωή, αλλά την συντηρεί και την αναπτύσσει. Λειτουργεί ως αγωγός της συνειδητής πρόθεσης μεταξύ των ανθρώπων, κοινωνιών και ολόκληρων πολιτισμών.»

Πηγές:

Attuned Vibrations (attunedvibrations.com)
The Importance of 432 Hz Music (omega432.com)
The Rockefeller Foundation’s War on Consciousness through Imposition Of 440 Hz Standard Tuning (medicalveritas.org) (Ελληνική Μετάφραση)
Water Sound Images (watersoundimages.com)
The Missing Secrets Of Nikola Tesla (knowledgeoftoday.org)

Βιβλιογραφία:

The Healing Forces of Music: History, Theory, and Practice
Cymatics: A Study of Wave Phenomena & Vibration
The 440 Enigma: The Musical Conspiracy to Separate Mankind from the Divine
Nassim Haramein – Sacred Geometry and Unified Fields
How ancient Solfeggio Frequencies are Empowering Personal and Planetary Transformation!
Revealed: The Part of Our Brains That Makes Us Like New Music

[Σημείωση: Για να αντιμετωπίσουμε αυτή την επιβαλλόμενη συχνότητα που μας δηλητηριάζει σε πολλαπλά επίπεδα, ενημερώνουμε τους πάντες, απέχουμε από συναυλίες, όσο το δυνατόν από πηγές «παραφωνίας» και μετατρέπουμε ό,τι μουσική ακούμε μέσω ηχητικών προγραμμάτων/εφαρμογών από 440Hz σε 432Hz.

Όσοι ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τον ήχο και τη μουσική γνωρίζουν ότι η ρύθμιση αυτή υπάρχει σε όλα τα προγράμματα μουσικής και επιπλέον, οι ίδιοι χρειάζεται να ρυθμίσουν το συντονισμό των οργάνων τους εκ νέου προς όφελος της προσωπικής τους και συλλογικής υγίειας.

Σίγουρα είναι μια χρονοβόρα διαδικασία αλλά είναι προτιμότερη από τη χρονοβόρα και επίπονη παραμονή σε νοσοκομεία. Αν αγαπάτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας πράξτε συνειδητοποιημένα. Αντισταθείτε και απεμπλακείτε από το ανεγκέφαλο κοπάδι.]

Δωρεάν εφαρμογή: http://truthconduit.weebly.com/convert-music-to-432-hz.html

ΠΗΓΗ: http://www.whydontyoutrythis.com/2013/08/440hz-music-conspiracy-to-detune-good-vibrations-from-natural-432hz.html
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Δανάη Πλειάδεια

Author

stranger

Comments

 1. Ανώνυμος    

  Η επιστήμη σε όλο της το μεγαλείο είναι αυτό το άρθρο, ειδικά όταν η πηγή είναι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα στην οποία υπογράφουν η Δανάη Πλειάδεια και ο Αρίστανδρος Ανδρομέδειος. (Ακουλουθείστε το link)…
  i34

 2. Ανώνυμος    

  Ναι, ναι 12:27 …. υπογράφουν οι "φωτεινές" οντότητες…..

 3. Ανώνυμος    

  Η ΚΙΘΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΡΔΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ

 4. Ανώνυμος    

  Εγώ ξέρω ότι ο ήχος είναι απλά το φάσμα συχνοτήτων που μπορεί να ακούσει το αυτί μας και αυτές κυμαίνονται από μερικά hertz ως περίπου τα 24khz. Όσο λιγότερα είναι τα hertz τόσο πιο μπάσος είναι ο ήχος. Κάθε ήχος, ομιλία, μουσική αποτελείται από πολλά κύματα διαφόρων συχνοτήτων. Δεν υπάρχει κανένα τραγούδι με μία και μόνο συχνότητα γιατί τότε θα ήταν ένα ανυπόφορο σφύριγμα. Όσο για τα περί συντονισμού στα 440 ή 432hz αυτά είναι ασχετοσύνες. Όποιος έχει γνώση κυματικής ή είναι μουσικός γνωρίζει πολύ καλά αυτά τα πράγματα. Ειλικρινά αυτοί που αναπαράγουν αυτές τις αηδίες έχουν στοιχειώδη γνώση για το τι πράγμα γράφουν;

 5. Ανώνυμος    

  Πριν σας πλασάρουν το οτιδήποτε, ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!!…. Μην δέχεστε μασημένη τροφή…

 6. Ανώνυμος    

  Ο ηχος ειναι κατι πολυυυυυ βαθυ… υπαρχει σε ολο το συμπαν κατ αρχας (κ οποιος πει οτι το διαστημα ειναι κενο και δεν υπαρχει ηχος, απλα ας το ψαξει λιγο παραπανω…

  Τα παντα στη γηινη φυση μας ειναι vibrations, το ιδιο ακριβως ισχυει και στο διαστημα, (τα Nebulas τι νομιζετε οτι ειναι ? )

  Αποτελεσματα βαρυτητας και vibrations… Καλη αναζητηση σε οσους ψηθηκαν, θα βρειτε πολλα

 7. Ανώνυμος    

  Πρώτον: Εδώ και χιλιάδες χρόνια υπάρχει ένας μουσικός κόσμος στην ανατολική μεσόγειο που ασχολείται με τροπική μουσική στην οποία ποτέ δεν υπήρξε απόλυτο κούρδισμα, παρά μόνο σχετικό. Δηλαδή, που τραγουδάει ο τραγουδιστής; ε απο κει θα κουρδίσουμε. Οποιος γνωρίζει λίγα πράγματα απο Μακάμια θα ξέρει ότι οι ονομάσίες των φθόγγων έχουν να κάνουν με τη θέση τους στη δομή παρά με το απόλυτο τονικό ύψος.
  Δεύτερον, στη δυτική μουσική, ουδέποτε στο παρελθόν δεν υπήρχε απόπειρα απόλυτου κουρδίσματος, και μάλιστα ο ίδιος ο Μπάχ έχει μεταγράψει τις ίδιες του συνθέσεις σε άλλες τονικότητες (άρα σε άλλες συχνότητες). Είτε 440 ,είτε 432 αυτές είναι αξίες που έχουν οριστεί πρόσφατα και αυθαίρετα με μόνο σκοπό τους την παγκόσμια συμβατότητα. Δηλαδή, αν πάω , πχ Γαλλία με το βιολί μου η το φλάουτο μου, θα μπορώ να δουλέψω γιατι το όργανο μου θα είναι συμβατό με το τοπικό κούρδισμα.Στο παρελθόν αυτό δεν ήταν δυνατόν, εφόσων τα τοπικά κουρδίσματα εξαρτώνταν συχνά απο παραδόσεις, ή μουσικά όργανα τα οποία δεν αλλάζαν κούρδισμα εύκολα, πχ εκκλησιαστικα όργανα.
  Τέλος, οι Γερμανικές ορχήστρες δεν κουρδίζουν 440 αλλα 442 Ηz εδώ και πολλές 10ετίες. Οποιος έχει έστω και στοιχειώδεις μουσικές γνώσεις το γνωρίζει!
  υποθέτω ότι το συγκεκριμένο σχόλιο θα κοπεί απο τον blogger εδώ, αλλα σε περίπτωση που φτάσει να δημοσιευτεί:Μην πιστεύετε κανένα κερατά που σας ενθαρρύνει να απέχετε απο το υπέροχο θαύμα που ονομάζεται ΖΩΝΤΑΝΗ μουσική. καμία ηχογράφηση δεν μπορεί να αντικαταστήσει αυτή την επαφή μουσικού-κοινού.

 8. Ανώνυμος    

  Ειναι η ζωη μας μουσικη καθε πρωι που ζουμε
  Ολα μας γυρω μουσικα θελουν να μας ξυπνουνε!!!
  Η ανασα του συντροφου μας πουλια που κελαιδουνε
  Αερας που γλυκοφυσα τα πρωτα που ακουμε!!!
  Αρωματα μοσχοβολουν μουσικοκυματιζουν
  Και στο μυαλο και στην καρδια απολαυση χαριζουν!!!
  Συνεχεια ψαχνομαστε τι φταιει στη ζωη μας
  Μηπως μας λυπη ο χριστος και αδειασε η ψυχη μας???
  Πιστη αγαπη προσευχη ας ψαξουμε να βρουμε
  Μουσικοθεραπευτικα ολα θα τα ακουμε!!!!

 9. Ανώνυμος    

  απο προσωπικη ευχαριστηση κατεβαζα 1 ημιτονιο την κιθαρα χωρις να ξερω τιποτα για αυτο το δημοσιευμα..ακουγεται πιο βαθεια πιο φυσικα..το κανουν και πολλα συγκροτηματα ..σε ορισμενα τραγουδια οχι επειδη δεν παει η φωνη του τραγουδιστη..ο Μοτσαρτ κουρδιζε σε 436 οπως και το εκκλησιαστικο δεν ειναι σε ολα τα οργανα στανταρ καπου εκει τρυγυρω ειναι οχι 440 παντως..γενικα αν ακουσετε ηχογραφησεις που εχουν μετατραπει στο you tube ( εχει πολλες ) θα πατατηρησετε οτι ακουγονται πιο ξεκουραστα.και τα οργανα τα εγχορδα ζοριζονται λιγοτερο..ισως να ηταν και αυτος ο λογος που κουρδιζαν πιο χαμηλα παλια ..γενικα ο ηχος ειναι εξακριβωμενο οτι επειρεαζει τον ψυχισμο αναλογα την συχνοτητα..

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>