Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:15 - 14/04/2015

Όταν δεν λιαζονται Κυρα Τασία ..στα υπόγεια κάνουν άλλα πράγματα ..ενημερωθείτε !!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μήπως σας ενημέρωσαν πόσο έφτασε η καθημερινή ροή εισχώρησης στην χώρα ; Αν όχι σε λίγο θα σας πούμε τα νούμερα να τρομαξετε λίγο !

Και εδώ δεν έχει να κάνει με ανθρωπιστικούς λόγους , δεν έχει να κάνει με ρατσισμό όταν το σχέδιο του εχθρού σου είναι μπροστά στα μάτια σου …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Ανώνυμος 04/14/2015 @ 1:36 ΜΜ

    αυθηποβολη με στοιχεια επιληψιας , ο ρυθμος τους κανει να φερονται σαν επιληπτικοι , ισως ετσι συντονιζουν οι θρησκιες

  2. Ανώνυμος 04/14/2015 @ 2:46 ΜΜ

    META ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.

  3. Ανώνυμος 04/14/2015 @ 3:15 ΜΜ

    Να ενημερωθουμε ε;

    Κοιτα να δεις πως νωμιζω οτι ειμαι ενημερωμενως:

    οι λαθροπολεμηστες στην Ελλαδα ακουμπανε [δεν θα πω το πραγματηκο νουμερο γιατι φυσικα και κανεις δεν θα το πιστεψει καιειναι και αληθεια] ας πουμε
    το κατωτερο νουμετο 4000000. Μεσα σε αυτους εχουμε αλβανους ρωσους που δηλωνουν ποντιοι και ας ειναι αρμενοι, εχουμε τους εβραιους οπου ειναι παρα πολλοι, σιριους, πακιστανους τουρκους, γυφτους [εβραικο φυλο], βουλγαρους, σκοπιανους, και αλλους ποσους οπου ανηκουν σε φυσθοφορικο στρατο βαρβαρων.

    Πες μου τωρα εσυ…

    Οταν εγω ειμαι στην τελευταια ακρη της Ελλαδος και γνωριζω αυτα τι μπορω να κανω ; ναι. μονο να μηλισω τους γυρο μου γι αυτα Μηπως και ειναι ετοιμοι οταν θα παρουν την εντολη αυτα τα αποβρασματα να μας σφαξουν να βιασουν τις οικογενιες μας τα παιδια μας τις γυναικες μας κτλ κτλ.

    Η πραγματικη ερωτηση ομως απευθηνετε σε κατι δηθεν μαγκακια τυπου οεα και λοιπα πιονια του συστηματος.

    Εσεις λοιπον ρε γατακια που εχετε και τις υππγραφες προθυπουργων και λοιπων βαρβαρων τι κανετε για ολα αυτα; Η μηπως δεν τα γνωριζεται; Αλλα τωρα πειτε μου το κομματι σας:

    "Τι λες ρε μαλακα ξερεις ρε μαλακα ποσα πληρονομαστε εμεις για να τα γραφουμε ΜΟΝΟ;" ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΟΕΑΔΕΣ ΣΟΡΑΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΠΓΑΜΗΔΙΑ.

    Προς στρειντζερ η των αρθρογραφο:

    Εαν εχω καπου λαθος θελω να με διορθοσεις εαν οχι τοτε απαντησε μου:

    Τι να το κανω οταν ειμαι ενημερωμενως και μονος;

  4. Ανώνυμος 04/14/2015 @ 4:35 ΜΜ

    οταν αρχισουν οι σφαγες αυτοι που τους εφεραν και αυτοι που τους αφηνουν ανεξελεγκτα να κατακλυζουν τη χωρα θα παρουν το πρωτο αεροπλανο και θα την κανουν.Αλλοιμονο σε μας αλλα και στους θολοκουλτουριαρηδες που θα πληρωσουν ακριβα την απυθμενη βλακεια τους.

  5. Ανώνυμος 04/14/2015 @ 4:42 ΜΜ

    Ti akrivws mas deixneis, den katalava..
    Tis proseuxes tous?
    Logiko den einai?
    Oi xristianoi den proseuxontai?

    Giati den anevazeis kai apo Vatikano ligo na doume…?

    • Ανώνυμος 04/14/2015 @ 7:46 ΜΜ

      ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΙΑ

    • Ανώνυμος 04/14/2015 @ 10:04 ΜΜ

      Πανίβλακα να πεις την γκομενά σου ανορθόγραφε.

    • Ανώνυμος 04/15/2015 @ 6:47 ΠΜ

      Ο ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ
      ΕΝΩ ΤΟΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΜΑΖΙ Μ' ΑΥΤΟΝ

    • Ανώνυμος 04/15/2015 @ 2:40 ΜΜ

      ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ " ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ " ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ " ΤΟΥΣ . ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ .

  6. Ανώνυμος 04/14/2015 @ 5:09 ΜΜ

    malakasi secti Pakistani breakdanci pcychedelinksi Andromediansi Indiansi

    Μετάφραση Μπαμπηνιώτης

    μαλακανι σεκτι Πακιστανι μπρεικανιντανσι ψιχεντελικσι ανδρομεδιονσι Ινδιανσι.

  7. Ανώνυμος 04/14/2015 @ 7:26 ΜΜ

    και πουσαι ακομα

  8. ΤΙ ΤΗΝ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ?

    • Ανώνυμος 04/14/2015 @ 10:51 ΜΜ

      Αυτο που ποτιζουν και τους ψηφοφορους τους αλλα σε καλυτερη ποιοτητα και μεγαλυτερη ποσοτητα . Φορτω τασουλα . Εσενα διαλεξανε ας σε καμαρωνουν τωρα .

  9. Ανώνυμος 04/15/2015 @ 12:09 ΠΜ

    Μήν κοροιδεύεται καθόλου διότι τό πράγμα είναι ανεξέλεγχτο πιά καί ό κίνδυνος αφορά όλους μας, καί αυτούς πού ψήφισαν τίς πατσαβουροτασίες καί τούς λαθροπανούσηδες καί οί υπολοιποι πού δέν εγκλημάτισαν κατά τής Ελλάδος καί τών παιδιών μας. Αυτό τό καρκίνωμα πού έγινε βάσει σχεδίου αλώσεως τής Ελλάδος δέν μαζεύεται πιά. Γιά μένα είναι ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ πέρα τής εθνικής ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

  10. Ανώνυμος 04/15/2015 @ 12:16 ΠΜ

    KOITATE NA EISTE ETOIMI GIA AUTA POU MAS ETOIMAZOUN KAI AS KANO LATHOS

  11. Ανώνυμος 04/15/2015 @ 6:12 ΠΜ

    Δείτε το παρακάτω βίντεο:

    http://www.youtube.com/watch?v=YcsCqxD__Zk

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*