Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:06 - 14/12/2013

Χιόνι στο Κάιρο μετά από 112 χρόνια!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Χιόνι κάλυψε τους δρόμους στο Κάιρο, για πρώτη φορά μετά από 112

όταν δυνατό κύμα ψύχους έπληξε τη χώρα.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, το κύμα του τσουχτερού κρύο στην Αίγυπτο προκλήθηκε από τη συνεχιζόμενη καταιγίδα της Alexa, που προέρχονται από τη Σιβηρία σε όλη την Ανατολική Ευρώπη.

Χιόνι έπεσε στο Κάιρο, την Beheira και την Αγία Αικατερίνη στο Σινά.

Η ταχύτητα ανέμου σε Beheira κατέστρεψε κάποιες καλλιέργειες. Μεγάλες ποσότητες νερού είχαν συσσωρευτεί στους δρόμους, λόγω της αδυναμίας αποστράγγισης νερού.

Η Suez εν τω μεταξύ είχε εκτεθεί σε δυνατές βροχές το πρωί της Παρασκευής, επεκτείνοντας το κλείσιμο των λιμανιών της.

Στην Αλεξάνδρεια οι λιμενικές αρχές αποφάσισαν να συνεχίσουν το κλείσιμο των λιμένων για τρίτη ημέρα στη σειρά, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και τα μεγάλα κύματα.

Τι σου κάνει, τελικά η υπερθέρμανση του πλανήτη!!! Φαντάσου να περνάγαμε περίοδο παγετώνα, όπως λένε οι αντίθετοι με την θεωρία της υπερθέρμανσης επιστήμονες. Η Αυστραλία, επίσης χιονίστηκε μέσα στο κατακαλόκαιρο, κι εκεί πέρασε κύμα από τη Σιβηρία; Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ θρήνησαν νεκρούς από κρύο και χιονιά. Και μόνο οι πάγοι στην Αρκτική λιώνουν γιατί… εκεί έχει πετρέλαιο!!! Κι όλα αυτά τα είχε προβλέψει ο Ιούλιος Βερν που έλεγε ότι θα μπορούσε να βρεθεί ‘τρόπος’ να τους λιώσει και να φέρει τα ‘πάνω κάτω’ στις θερμοκρασίες προκειμένου να πάρουν τον πλούτο της παρθένας αυτής περιοχής. Λέτε αυτός ο τρόπος να είναι το χααρπ;

Εμ, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Ρε θα παγώσει η κόλαση κι αυτοί ακόμα θα λένε έχουμε υπερθέρμανση του πλανήτη!!!
Στο διά… όσο είναι ακόμα ζεστά!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 12/14/2013 @ 10:28 ΜΜ

    p…tana yperthermansi!!!!!

  2. Ανώνυμος 12/15/2013 @ 10:07 ΠΜ

    η φωτογραφία με τις πυραμίδες είναι απλά photoshop…
    http://welldonestuff.com/wp-content/uploads/2013/12/Fake_Snow_in_Egypt.png

  3. Ανώνυμος 12/16/2013 @ 6:17 ΜΜ

    Πριν λίγες μέρες δεν είχε ανέβει το άρθρο για μια μαντισα από την Ρωσία που μιλούσε για χιόνι στην Αιγύπτο; Έπεσε μέσα πάντως

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*