Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:37 - 13/10/2014

ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Ένας από τους πιο αγαπημένους πολιτικούς ηγέτες των Ρωσόφωνων και τους πιο μισητούς της χούντας του Κιέβου , ο πρώην κυβερνήτης του Ντονμπάς και νυν πολιτικός ηγέτης του κινήματος Νέα Ρωσία, Pavel Gubarev, βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο του ουκρανικού Rostov. Είναι μόλις 34 ετών και πατέρας 4 παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας της 13ης Οκτωβρίου, έπεσε για δεύτερη φορά θύμα δολοφονικής ενέδρας και αυτή τη φορά έχει φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο. Το αυτοκίνητό του χτυπήθηκε από ένοπλους παρακρατικούς στο έδαφος της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να σφηνωθεί σε ένα στύλο. Τον παρέλαβαν αναίσθητο και τον μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρα κατά της ζωής του. Τη νύχτα της 2ας Ιουνίου, εκτόξευσαν χειροβομβίδα στο γραφείο του στην περιφερειακή διοίκηση της πόλης αλλά δεν κατάφεραν να τον σκοτώσουν.

Χθες το βράδυ είχε αναρτήσει στη σελίδα του στο facebook: ” αύριο θα κάνω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση”

και με διαφορά μιας ώρας είχε επίσης σχολιάσει τις φήμες που τον ήθελαν να αρνείται την κατάθεση υποψηφιότητας για τη θέση του επικεφαλή της Δημοκρατίας του Ντόνετσκ:

“Όσο για την άρνησή να εγγραφώ συνυποψήφιος για τη θέση του επικεφαλής της DNI, αυτό είναι ένα ψέμα… . Απλά ακόμη δεν έχω καταθέσει τα χαρτιά μου. Είμαι έτοιμος να το κάνω αύριο.”

Συνυποψήφιός του με το κόμμα Δημοκρατία του Ντόνετσκ είναι ο νυν πρωθυπουργός Α. Zaharcheno και ο Α. Purgina με το κόμμα του Λαικού Απελευθερωτικού Κινήματος του Ντονμπάς.

Ο Πάβελ Gubarev είχε ανακοινώσει τη δημιουργία του κόμματος «Νέα Ρωσία» τον Μάιο. Είχε δηλώσει ότι πολιτικός του στόχος ήταν η απελευθέρωση και ενοποίηση όλων των νοτιο-ανατολικών εδαφών της Ουκρανίας στο νέο ανεξάρτητο κράτος της Νέας Ρωσίας.

“Θα επιδιώξουμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε τους αδελφούς μας και σε άλλες περιοχές της Ουκρανίας, όπου η χούντα του Κιέβου με τις κατοχικές της δυνάμεις καταστέλλει βίαια κάθε κίνημα. Όλοι οι υποστηρικτές της ιδέας της ενωμένης νέας Ρωσίας πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την απελευθέρωση από το ζυγό της φασιστικής χούντας. “

Μέχρι αυτήν την ώρα οι γιατροί δίνουν μάχη για τη ζωή του.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 10/13/2014 @ 8:41 ΜΜ

    Stranger έχω πρόβλημα, ξαναέκραξα στα σχόλια άρθρου του το defencenet και αυτό μου έσβησε το σχόλιο και με έκανε ban απο το disqus…
    Δεν μπορώ να αναρτήσω πλέον σχόλιο στο defencenet, πως θα κοιμηθώ το βράδυ; θα κλαίω όλη νύχτα…

  2. Ανώνυμος 10/13/2014 @ 9:23 ΜΜ

    …Το κούνημα που έρχεται και οι δυο δολοφονίες … ?!!

    Να ζήσει ο άνθρωπος
    Γιατί τέτοιες θυσίες?

    art

  3. Ανώνυμος 10/14/2014 @ 4:45 ΠΜ

    Υπάρχει κάποια προφητεία για δολοφονία ηγέτη; (Αν παίζει και κανένα link …)

  4. Ο ηγέτης του Ντομπάς ειναι καλά στην υγεία του ,ήρθε έγκυρη πληροφορία απο έλληνα που μένει στο Ντομπάς. Δόξα το θεό! Όσο κι αν προσπαθούν οι φασιστες του Κιεβου , δεν θα μπορέσουν ποτέ να νικήσουν τους πατριώτες του Ντομπάς !!! Ντομπάς, είμαστε μαζί σου !

  5. Ανώνυμος 10/14/2014 @ 11:08 ΜΜ

    Ο μηχανισμός προπαγάνδας που έχουν στήσει οι Δυτικοί γύρω από ο,τιδήποτε αφορά τις εξελίξεις στην Ουκρανία δεν έχει προηγούμενο. Από τότε που ξέσπασε η σχεδιασμένη κρίση με το πραξικόπημα για την ανατροπή του εκλεγμένου ηγέτη της χώρας τον περασμένο Φεβρουάριο, έχουν μεταδοθεί τόσα ψέματα και έχουν αποκρύψει τόσα πολλά, που τα ελάχιστα άρθρα σαν κι αυτό απορείς πώς φτάνουν μέχρι εμάς και μπορούμε να τα διαβάζουμε… Όμως ο πανικός τους δείχνει ότι δεν έχουν τον έλεγχο.

  6. Ανώνυμος 10/14/2014 @ 11:30 ΜΜ

    Εκείνοι που βγαίνουν μπροστά την ώρα που οι άλλοι φοβούνται… Κλικ στο CC (παράλληλες γραμμές) για υπότιτλους στη γλώσσα μας. Καλό ξημέρωμα Νικόλα…

    http://www.youtube.com/watch?v=aV8EbYu1rrk

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*