Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:31 - 15/04/2015

Φώτο-βιντεο η Κινηση Καράτε «Ντράγκι και Στριγκάκι» στον Τραπεζομαφιόζο Μάριο Ντράγκι!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Διαδηλωτές μπήκαν στην αίθουσα που μιλούσε ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι και έφτασαν μέχρι και τη θέση του στο βήμα!
Τα χαρτιά του Ντράγκι έφυγαν στον αέρα από τον πανικό, όπως και ο κεντρικός τραπεζίτης από τους σωματοφύλακες.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !





(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

"End ECB dictatorship" Protester jumps on table, dumps confetti on Mario Draghi's head#ECB #BLOCKUPY #EUPosted by In the NOW on Wednesday, April 15, 2015

Ολυμπια



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Μιχάλης 04/15/2015 @ 6:41 ΜΜ

    Ρε τον δράκο Ντράκο ντραγκι πως φοβήθηκε ενα απλό γυναικακι, που να του την έπεφτε κανένας νταγλαρας!
    Έτσι για να βλέπετε πόσο μας φοβούνται οι σαύρες….εμάς τις μαϊμούδες χαχαχαχα

  2. Ανώνυμος 04/15/2015 @ 7:09 ΜΜ

    ΚΑνενας Ελληνας Καμμια Ελληνιδα να το κανει αυτο''''ΜΠΑ —-

  3. Ανώνυμος 04/15/2015 @ 7:24 ΜΜ

    Μου αρέσει το στυλάκι των φωτογράφων…με τι πάθος ξεπροβάλλουν για να βγάλουν φωτογραφίες..

  4. Αυτες που πηγαινουν στον ντραγκι και στον καθε εναν εξουσιαστη ειναι ξεπουλημενες ηθοποιοι γιατι δεν στηριζουν τους πραγματικους αγωνιστες να δημιουργησουν κινηματα κοινοτητων αλλα αντιθετα τους απαξιωνουν. Ποσο ηλιθια μπορει εισαι για να μην ξερεις οτι οι δικτατοριες δεν πεφτουν με φωνες? Ποσο απιστη μπορει να εισαι οταν ξεκινας μια εξεγερση μονο και μονο για να την φτασεις ως την μεση? Ποσο γελοια-ος μπορει να εισαι οταν νομιζεις οτι πετωντας παπουτσια ή χαρτοπολεμο στις μαριονετες που βαζουν τα συμφεροντα θα λυγισεις τον καπιταλισμο και τις τραπεζες?

    Ποσο γελοια μπορει να εισαι οταν το ποδι σου φτανει σε αποσταση αναπνοης απο τα μουτρα του εξαναγκαστη σου που δεν εχει δουλεψει ουτε μια μερα στην ζωη του δεν του κανεις την μαπα κρεας, αλλα αρκεισαι σε συνθηματα προς τις καμερες? Οι μονοι που κανουν οτι κανουν για τις καμερες ειναι οι ηθοποιοι. Αυτη η καστα ανθρωπων που παριστανουν επι πληρωμη οτι ειναι καποιοι ενω δεν ειναι ουτε καν ο εαυτος τους πραγματικα δεν θα επρεπε να υπαρχουν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*