Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:46 - 10/03/2012

ΦΡΙΧΤΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΠΟΥΤΙΝ – ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Συρία Πούτιν Ασσαντ , Syria Poutin AssadΤΗΝ ίδια ώρα που ο ελλήνικός λαός πλημμυρίζει το διαδίκτυο με ύμνους στον Πούτιν, αυτός σκότωνει έναν ολόκληρο λαό μόνο και μόνο επειδή ξεσηκώθηκε για να ξηλώσει τον πράκτορα και φίλο του Assad. Βίντεο και ομολογίες που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.


Η κυβέρνηση της Συρίας αποτελέιτε σχεδόν μόνο απο άθεους και εβραίους με μπροστάρη τον Assad ο οποίος
, αν και κατα τα λεγόμενα του πως είναι αλλαούiτης(μουσουλμανική αίρεση) είναι αποδεδειγμένα εβραικής καταγωγής με πολύ στενές σχέσης όπως και ο πατέρας του με τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσσίας.


Ρωσσία Αμερική Κίνα και Ισραήλ παίζουν τα παιχνίδια τους στα Μ.Μ.Ε. δείχνοντας προς τα έξω πως δήθεν είναι στα μαχαίρια. Ίσως να ακούγεται παράξενο, αλλά αυτό ακριβώς τους συμφέρει να δείχνουν με σκοπό να διατηρείτε ένας ατέλειωτος πόλεμος στη μέση Ανατολή.


putin: syrian blood on your hands


Είναι αυτοί, που βρίσκονται πάντα πίσω από εγκλήματα λαών , πότε ο ένας πότε ο άλλος.


Βλέποντας λοιπόν οι Σύριοι πολίτες τις επαναστάσεις στις διπλανές τους χώρες (Λιβυη -Αίγυπτο) και όντας πολλά χρόνια στη σκλαβία του Ρωσσοεβραίου Δικτάτορα Assad ξεσηκώθηκαν – επαναστάτησαν για να τον ξηλώσουν από τη θέση του.


Δεν υπολόγισαν όμως πως ο δικτάτορας τους είναι υπό τον έλεγχο του Πούτιν ο οποίος έχει χρόνια στον πάγκο χωρίς να έχει κάνει φανερό πόλεμο και τώρα έχει χρηματοδοτήσει ολόκληρο τον στρατό που διαθέτει η Συριά. Όλα τα όπλα – τανκς – ελικόπτερα είναι από “δωρεές” Ρώσσων ώστε να διατηρούν μια απο της μεγαλύτερες βάσεις τους στη Συρία.Η Ρωσσία , ακόμα και τώρα, συνεχίζει να χορηγεί όπλα στη κυβέρνηση Assad υπό την εντολή, να μην γίνονται μεγάλων εκτάσεων βομβαρδισμοί. Η διαταγή είναι να περικυκλώνουν πόλεις ολόκληρες και κατόπιν να μπαίνουν σε αυτές και να σκοτώνουν τους ανθρώπους που ζουν σε αυτές.


Έναν προς έναν. Τι είναι χειρότερο τελικά; να βομβαρδίζεται μια ολόκληρη πόλη ή να σκοτώνονται οι άνθρωποι της βασανιστικά και ένας προς ένας?


Όλα τα παραπάνω και τα παρακάτω που θ δείτε γίνονται με τις ευλογίες της Κίνας και με το Ισραήλ να μιλάει για πόλεμο κατά της τρομοκρατίας… Η δε Αμερική και Ευρώπη ρίχνουν που και που κανα πρωτοσέλιδο στους νεκρούς της Συρίας χωρίς όμως να τολμούν να πουν πως το όλο σκηνικό είναι χρηματοδοτούμενο από τους ΔΗΘΕΝ εχθρούς-αντίπαλους τους Ρώσσους.


Οι άνθρωποι στην Ευρώπη πιστεύουν πως η επανάσταση γίνεται από αντάρτες-προβοκάτορες αμερικανών με σκοπό να διαλύσουν την ΑΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Assad. Οι αμερικάνοι απο τη πλευρά τους δεν το παραδέχονται βέβαια αλλά και ούτε το διαψεύδουν. Τους συμφέρει άλλοστε να επικρατεί πόλεμος στη μέση ανατολή. Εξάλλου και οι ίδιοι τους πολεμούν.



Η αλήθεια είναι, πως η Συρία αναμένεται να γίνει το κέντρο του τρίτου παγκόσμιου πολέμου όπως όλα δείχνουν. Η επανάσταση προέρχεται από την οργή και το μίσος των πολιτών προς τον πράκτορα-Δικτατοράς της που τόσα χρόνια τους κατακλέβει και τους σκοτώνει. Τώρα τι λέγεται , τι ακούγεται και τι πιστέυει ο καθένας, είναι άλλο θέμα. Η αλήθεια είναι αυτή, σκληρή και πονάει. κυβέρνηση Ρωσσίας – Αμερικής – Ισραήλ – Κίνας παίζουν τα παιχνίδια τους μέχρι να βρούν την κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουν τον Τρίτο και ίσως τον τελευταίο Παγκόσμιο πόλεμο.


Δείτε στα παρακάτω βίντεο τι κάνουν οι μισθωφορικοί στρατιώτες της Συρίας υπό την χορηγία της Ρωσσίας.Για περισσότερα βίντεο που είναι χιλιάδες, ανατρέξτε στο youtube.


ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΝΗΛΊΚΟΥΣ
Θερμή παράκληση να μην δείτε τα video αν δεν αντέχεται την αλήθεια και το στομάχι σας είναι ευαίσθητο

Σφαγές στον δρόμο … οι δυνάμεις του μισθωτού στρατού περικυκλώνουν τις πόλεις και κατόπιν μπαίνουν σε αυτές να σκοτώσουν όσους βρίσκονται στο δρόμο.. οι πολίτες απλά μαζευουν τα πτώματα

Οι στρατιώτες διασκεδάζουν και κλωτσούν νεκρούς στους δρόμους της Συρίας

Οι σφαιρες τον στρατιωτών κόβουν στα 2 τα κεφάλια τον πολιτών – δείτε τους στρατιώτες να πυροβολούν στους δρόμους

Η υποκρισία του πιο στιγνού και αδιστακτου Σύριου δικτάτορα

Το ίδιο κάνουν κι εδώ, αποκρουστικές εικόνες

Διαμελλημένα παιδιά, έχουν γίνει στη κυριολεξία σουροτήρια απο τις σφαίρες

Γυναικόπαιδα στη Συρία σφαγμένα

Καμμένος αιχμαλώτος στη Συρία

Στρατιώτες της Κυβέρνησης παίζουν με αιχμάλωτο λέγοντας του να γελάσει στη κάμερα ωστε να κερδίσει λίγες ώρες ζωής, μέτα το τέλος του παιχνιδιού η στρατιώτες έκαναν αυτό που κάνουν σε όλη τη Συρία, τον έσφαξαν

Φρικιαστικά θανατωμένοι άνθρωποι

Οποιος είναι στο δρόμο πεθαίνει

παρατημένοι νεκροί μετά απο βασιανιστήρια

Σημείωση: Το κείμενο και βίντεο μας το έστειλε αναγνώστης ο οποίος δεν θέλει να φανεί το e-mail του για ευνόητους λόγους.

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (23)

  1. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 4:50 ΜΜ

    ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ…ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

  2. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 5:19 ΜΜ

    Οταν δεν υπαρχουν αποδειξεις, μπορεισ να ριχνεις λασπη σε οποιον θελεις.Ακομα να κατηγορεις και τον γειτονα σου ….ετσι απο εκδικηση.

  3. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 5:38 ΜΜ

    Μια φορα κι εναν καιρο , ητανε ενας λαος που περνουσε ομολογουμενος δυσκολα και αφου ειδε τους αλλους λαους γυρω του να ξεσηκωνονται και να διαλυουν κυριολεκτικα τις χωρες τους παιζοντας το παιχνιδι αλλων(αυτο δεν το ειδε) , ξεσηκωθηκε κι αυτος εναντιον του δυναστη του και κατασφαζει το λαο του . Βεβαια οταν σφαζει χριστιανους , μιλαει οποιαδηποτε αλλη γλωσσα εκτος απο τη δικη του , αλλα αυτο δεν εχει σημασια …απλος ειναι ενας πολυταξιδεμενος λαος που ερχεται απο βαλκανια, τσετσενια ,αιγυπτο , σομαλια κλπ . Ειναι ας πουμε ενας λαος του μουσουλμανικου κοσμου που σ αυτη τη φαση , εμεις θα τον λεμε "Συριακο" . Στην πορεια , βλεπουμε . ΥΓ. Αυτη η εμμονη που εχεις Νικο , οτι οποιος δεν ειναι με τους "ανταρτες" ειναι με τον Ασσαντ , απο που προκυπτει ; Οι δυτικοι τροφοδωτες και συμμαχοι των ανταρτων , που τρωγοπινανε με τον δυναστη Ασσαντ γιατι τοσο οψημα αποφασισαν να "ελευθερωσουν" εναν ακομα λαο ; Βιντεακια απο την απεναντι μερια θα μας ανεβασεις , να δουμε πως σφαζουν τους "κακους" χριστιανους και πως ξεσκιζουν τα συμβολα τους ; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ;

  4. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 5:40 ΜΜ

    ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ, ΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΕ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ο ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΧΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΣΑΝΤ ΑΛΛΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΜΙΣΔΘΟΦΟΡΟΙ THΣ CIA. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΙΣΧΟΣ

  5. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 5:53 ΜΜ

    αφου εισαι μεσα στα πραγματα"θα πρεπει να μπεις στο suria tube να δεις τους ανταρτες που ειχαν στην κατοχη τους λιστες με διευθυνσεις στρατιωτων στο alepo και εσβαζαν on camera τα παιδια τους και βιαζαν της γυναικες τους οπου πολλες απο αυτες πανω στο βιασμο της ειχαν κιολας πεθανη"εχω ζησει στην συρια 2 χρονια.αυτα που γραφεις ειναιτραγικα ψεματα"

  6. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 7:24 ΜΜ

    Ντροπή σου θεέ ντροπή σου ντρέπομαι για λογαριασμό σου.

  7. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 8:42 ΜΜ

    sobara;etsh einai;nasai kala poy mas anoixes ta matia gia pes tora den yparxoyne misuoforoi antartes;oi idio to paradexonte oth plhrononte oi idio mpikane sthn libih tsetsenoi albanoi katar amerikanoi toyrkoi oth ues oxi sirioi giath to 80 ths 100einai ton syrion me ton asant einai paramiuia poy sfazoyne xristianoys sthn syria;poy kremane pedakia giath einai xristianoi malista kakos o poytin kaloi oi amerikanoi ebreoi sionhstes pernhs kalo xarntzhlhkh giana les aytes ths paparies kala kanh o poythn kai prostateyei kai dhnei opla stoys xrhstianoys na dhnoyne opla mono oi kaloi amerikanoi;den paei etsh praktorika logia krimas masonika logia krimas krimas krimas goystaroyme tsaro kai oruodoxia kai asant kai traba ths kolotrhxes soy

  8. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 8:53 ΜΜ

    αφου στο δευτερο βιντεο φαινεται οτι ανταρτες σκοτωνουν και κλωτσουν στρατιωτη και μετα του περνουν και τα ρουχα…το οτι ο στρατοσ σκωτωνε που το ειδες???και οι αλλοι οι καθηστεριμενοι χωρις να δουν καθοντε και λενε παπαριες…την Ελλαδα μας κοιταμε εμεις και περνουμε μονο το μερος του θεου…δεν δωθηκε ποτε σαν επιλογη αλλα εμεις αυτο διαλεγουμε…για χαρα σας πρακτορακια

  9. ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !
    ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ Ο ΚΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΣΑΝΤ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ…….. ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΕΙΠΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ !

  10. Για κάποιον που έζησε επί πολλά χρόνια στην περιοχή και ξέρει από "πρώτο χέρι" αυτά είναι τρομολαγνική προπαγάνδα όπως λέει και ο φίλος @ 12:39.
    Παρακαλώ πριν ανεβάσετε τέτοια θέματα, καλό θα είναι να το διασταυρώνετε, έτσι θα διατηρήσετε το επίπεδό σας το οποίο πιστεύω ότι σωστό ….Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να μάθω τον άγνωστο αποστολέα, πάντως εμένα μου θυμίζει Βενιζέλο η Τζον Κέρυ…..

  11. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 1:01 ΠΜ

    ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

  12. Σε εναν εμφυλιο δεν υπαρχουν καλοι και κακοι , τωρα βεβαια αυτο δεν ξερω αν ακριβως ειναι εμφυλιος η κατι αλλο…το θεμα ειναι οτι και απο τις δυο πλευρες υπαρχουν αθωα θυματα.Παντως το αρθρο σου με εκανε και αναθεωρησα γιατι νομιζα οτι σφαζουν μονο οι ανταρτες αλλα με εκανε και αναθεωρησα και τη γνωμη που ειχα για το site σας αφου κατηγορειτε οτι τα αλλα site ειναι κατευθυνομενα και καποιοι αλλοι κρυβονται απο πισω που εχουν συμφερωντα, ποσο αντικειμενικο μπορει να ειναι το δικο σας site απο τη στιγμη που δειχνει μονοπλευρα τα γεγονοτα????Εσεις τι συμφερωντα αραγε εξυπηρετειτε???

  13. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 3:37 ΠΜ

    κάτι χειροπιαστό δεν βλέπω μάγκα μου…

  14. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 8:48 ΠΜ

    βγαλτε στην φορα της εκτελεστεις απο τους ανταρτες Ισλαμοφασιστες πολιτων και χριστιανων και απο τους μεταμφιεσμενους πρακτορες αμερικανους…..

  15. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 2:23 ΜΜ

    Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ «ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ» ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ;;; ΣΤΗ CIA,NSA,MIT,MOSSAD AL QAEDA,ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ Ή ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ «ΕΥΣΥΓΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ» ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ.

  16. Ανώνυμος 09/03/2013 @ 12:45 ΜΜ

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

  17. Ανώνυμος 10/04/2015 @ 10:33 ΜΜ

    το θεορουν μαγκια αυτο τωρα >???μαλακες !!! ετσι κι κανω κι εγω να το παιξω μαγκας ε τωρα ζωα

  18. Ανώνυμος 10/04/2015 @ 10:37 ΜΜ

    ας αφισουν τους νεκρους εκει που ειναι μην τους βεβιλωνουν δε ειναι σωστο !!!

  19. Ανώνυμος 10/05/2015 @ 1:03 ΠΜ

    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΙΘΗς ΦΕΝΟΜΕΝΟ ΔΥΣΤΥΧΟς ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ ΔΩΡΑ …………

  20. Ανώνυμος 10/05/2015 @ 2:24 ΠΜ

    Πες μας και ότι το ISIS είναι σωστό γιατί βοηθάει για να επιβληθεί η τάξη στη χώρα!Το μόνο που σας ενδιαφέρει εδώ μέσα είναι το πόσα θα βγάλετε με κλικ και με διαφημίσεις.Τίποτα άλλο.Ωραία αφύπνιση και σωστή είδηση μας έδωσες σήμερα για να καταλάβουμε ακριβώς τι πουλάτε η μάλλον πόσο πουλημένοι είστε.

  21. Ανώνυμος 10/05/2015 @ 10:57 ΠΜ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ Ο Λ Ο Ι
    ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΝΕΙ Ο Λ Ε ς ΤΙς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ …ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ…
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΘΙ ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΑΝ ΠΣΑΚΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΟΤΕΣΚ ΒΙΝΤΕΟ ΣΗΜΕΡΙΝΑ
    ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ….
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΕΙΚΟΝΑΣ.
    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑς…
    ΣΙΓΟΥΡΑ Ο … ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ,ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗς ΜΟΘΣΟΘΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑ -ΑΓΓΛΙΑ -ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗς ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕς…ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕς ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗς ΙΣΤΟΡΙΑΣ …ΓΝΩΣΤΗς (ΑΛΛΑ ΥΠΟΠΣΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΣΕΡΟΥΜΕ )-(ΣΣΣ-ΚΡΚ-ΕΛ)
    ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ….ΤΕΛΟΣ
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ….
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΖΟΒΕΝΑΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ …
    ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΕ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝΩ ΙΣΩς ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑς …
    ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ..(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑς ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΘΥΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ )
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
    ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΘΥΜΟ ΕΧΩ
    ΑΛΛΑ…
    ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΕΠΑΦΗ …ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ Π Α Ρ Α Τ Η Ρ Η Τ Ε ς …..ΑΚΟΜΗ ..
    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ,ΕΝΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΠΟΘ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑς ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ …ΕΠΕΙΤΑ ΚΣΑΝΑ ΕΚΣΩ ΜΑΣ ΚΑΙ κ.ο.κ
    Η ΣΠΕΙΡΕς ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟ ΣΗΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΕΚΣΙΟΣΤΡΟΦΗ ΜΟΙΑΖΟΘΝ ΜΕ ΔΥΟ ΕΛΑΤΗΡΙΑ …ΠΟΥ ΤΕΝΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ …ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΜΕ Ο Λ Ο Ι ….ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ…..ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ(ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ)
    ΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΕ 5 ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕς ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ…ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΤΑΚΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ….
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΕΤΕ Ο Λ Ο Υ ς ΟΣΟΥΣ ΑΝΕΩΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ….ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΗΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΓΚΕΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ(ΧΕΧΕ)
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ
    ΔΕΝ ΚΣΕΡΩ ΠΟΙΟς ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ …ΜΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΑΘΟΣ…
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ
    ΛΙΓΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ
    ΛΙΓΟ ΑΡΑΧΤΟΙ
    ΛΙΓΟ ΩΧ ΑΔΕΛΦΙΣΤΕΣ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Δ Ε Ν ΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΟΜΩς ΤΑ ΠΡΑΤΟΥΜΕ …
    ΔΙΑΩΑΖΩ ΚΩΔΙΚΕς ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟς ΔΗΘΕΝ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ) ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕς …ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ …..
    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΟΛΕΜΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΣΩ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
    Ο ΠΟΛΕΜΟς ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ….ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ (ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΚΟΘΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΣΤΡΟ )(ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ?????)
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗς ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟς
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΟΘΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑς ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑς
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ
    ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ….
    ΔΙΚΗ ΜΑς …..ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ …
    ΕΧΟΘΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Ως ΘΕΟΚΤΟΝΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ .
    ΤΟ ΚΣΕΡΩ
    Ας ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ Η ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ……..ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΟΛΟΓΙΟΥ ,,,
    ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ??
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΛΩΝΕΤΕ
    ΕΝΩ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ .
    ΟΛΟΙ
    ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΠΛΕ ,,,,,,ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΛΙΡςΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ????ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΟΜΑΔΕΣ,ΧΩΡΕς ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ?
    ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ (Ο ΚΑΝ=Ο=ΝΑΣ_)
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ
    ΧΩΡΙς ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟς …
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΘΑ ΗΤΑΜ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ
    Κ Α Ν Ε Ι ς ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ
    ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΣΕΧΝΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ) ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ …..ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…
    ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ …

  22. Νομιζω ότι αυτό που θελει να μας πει το αρθρο, οι περισσοτεροι δεν το εχουν καταλαβει.
    Φερομαστε σαν τους Φαρισαιους που σταυρωσαν το Χριστο.
    Μας ενοχλουν οι εικονες των νεκρων, αλλα όχι η πραξη.
    Ειμαστε υποκριτες.

    • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 10/05/2015 @ 1:24 ΜΜ

      ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ 2012; Μπορεί κάποιος να μας πει;
      Εντάξει έχουμε τους ελεύθερους και σκλαβωμένους αετου΄ς να μας πολέμάνε μέρα και νύχτα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνουμε αυτό το λάθος. Όλα τα σχόλια αυτής της ανάρτησης θα σβησουν ώστε να μην μπορεί να εμφανίζεται στην κορυφή.
      Άννα δεν φταίς εσύ αλλά μερικού εδώ δουλεύουν για τους αντινοητές.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*