Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:02 - 04/11/2014

Φρεγάτα για την Κύπρο, τέλος! – Ματαιώθηκε η αποστολή “για να μην κλιμακώσουμε”…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΝ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΤΠΚ!

Καμία ενημέρωση δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής το Πολεμικό Ναυτικό για να στείλει την περίφημη “φρεγάτα” στην Ανατολική Μεσόγειο στην διεθνή αποστολή της UNIFIL προς αντικατάσταση της ΤΠΚ “Καβαλούδης” και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα πλεύσει ποτέ ελληνική φρεγάτα στην περιοχή.

Η κυβέρνηση θεωρεί ότι κατ’αυτό τον τρόπο θα “κλιμακώσει” την κρίση και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν προς την ματαίωση του απόπλου της φρεγάτας.

Αν θα υπάρξει αποστολή πλοίου, όπως πιέζει το ΠΝ, προκειμένου να υπάρχει επίδειξη σημαίας στην περιοχή, αλλά και να μην είναι μόνο του το υποβρύχιο “Πρωτεύς” (S-113) το οποίο ήδη νιώθει την “ανάσα” των τουρκικών φρεγατών θα σταλεί μια ΤΠΚ Super Vita, κλάσης “Ρουσσέν”!

Απέναντι σε δέκα τουρκικά πολεμικά πλοία που πλέουν στην ευρύτερη περιοχή.

Για το ΠΝ είναι ζήτημα τιμής να μην μείνει μόνο του το “Πρωτεύς” που δεν όλη τη νύχτα δέχθηκε ένα ανελέητο κυνηγητό από τις τουρκικές φρεγάτες (μέχρι και μετά την ανάληψη υπηρεσίας στις 04.00 τα ξημερώματα, μια τουρκική φρεγάτα βρίσκεται συνέχεια από πάνω του), αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την κυβέρνηση.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, το σφόδρα πιθανό είναι ότι φρεγάτα δεν πρόκειται να αποπλεύσει για την Κύπρο.

Οσο για τον πλού και τη νέα πρόκληση της τουρκικής stealth κορβέτας TCG Büyükada (F-512) πληροφορίες αναφέρουν ότι συμμετείχε σε άσκηση μαζί με άλλα τέσσερα πλοία στον Κόλπο του Σάρου στην Ανατολική Θράκη.

Δύο ώρες μετά την κοινοποίηση των δηλώσεων του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ν.Δένδια ότι έχει “σπαθί” κινήθηκε απότομα νότια ενώ τα υπόλοιπα πλοία είτε μπήκαν στα Στενά (τα 3) είτε έμειναν στην περιοχή (το 1).

Ηταν σαφές δηλαδή ότι η κίνηση έγινε προς απάντηση των δηλώσεων Δένδια, ο οποίος βέβαια δεν χρησιμοποίησε κανένα “σπαθί”, παρά μόνο γύρισε από το άλλο πλευρά και συνέχισε τον υπνο του….

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 11/04/2014 @ 11:13 ΜΜ

    Η κοτούλα κο-κο-κο (ως συνήθως…)!!!!

    Το σπαθί η υπουργάρα το έβαλε εκεί που ξέρει… στη θήκη του. Και το κλαδί ελιάς να το αλλάξει με κλαδί ΣΥΚΙΑΣ που ταιριάζει περισσότερο με τη θήκη…

  2. Ανώνυμος 11/04/2014 @ 11:24 ΜΜ

    Το μονόπρακτο τελείωσε. Ή μήπως δεν είναι μονόπρακτο;

  3. Ανώνυμος 11/05/2014 @ 6:45 ΠΜ

    έσκυψε το κεφάλι πάλι ο ραγιάς… και προσκύνησε.

  4. Τι περιμένετε δηλαδή από Δένδια και Σαμαρά;

  5. koitame se lathos meros …eytyxws poy ta gegonota antiperispasmou ston elladiko xwro einai mono eikones..xexe

    vriskomaste se mia speiroeidi kinisi gegonotwn …i elli symvoliko ??!?!?..den ginetai tipota alla eksw apo tin syria exoun mazeutei oloi…stoxeymeni uderground pliroforia kai kathidigisi tis skepsis …twra pou to deep net emfanistike stin antilipsi twra taxa mou oi stoxeumenes eidiseis tha einai prosvasimes kai stous dithen deep net psagmenous ..i amfivolia einai to antitheto tis protheseis ??ola kinountai kai i drasi aeikiniti ??den nomizw xexe…akomi kai i vevaiotita einai statiki thesi kai ara antitheto me tin alitheia mias kai i alitheia allazei synexws ..ola vainoun kalws …yparxei sigoyra motivo (a)..ara kai organwsi ..san fractals..min anysyxeite…kitakste mesa sas..me agapi gia esas tous idious ..i alitheia eleytherwnei mono ean efarmozetai entos mas..prin arketo kairo kapoios mou eipe fyge apo tin epifaneia …(kai poso xontri epifaneia itan )apo tote ksekinisa ena taksidi xwris telos..an mesa polemos tote kai eksw polemos ,,an mesa misos kai fwtia kai atsali tote kai eksw…prospathiste na dimiourgeite oti epithymite gnwrizontas pws oti ftiaxnetai to antitheto akrivws (apo kathe apopsi )dimiourgeite kapou alloy ..logw entropias (filotis kai neikos)..koitakste mesa sas na deite ti exete mazepsi …kante eirini me esas ..edw einai ola .mi tid ar har

  6. Ανώνυμος 11/05/2014 @ 11:46 ΜΜ

    Αναμενόμενο ήταν…..συνηθησμένα τα βουνα από τα χιόνια…. δεν είναι δα και η πρώτη φορα που το κάνει η (μητέρα) πατρίδα. Κύπριοι ξυπνάτε, είμαστε μόνοι μας, μην τρέφεται ΨΕΥΤΙΚΕΣ ελπίδες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*