Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:43 - 23/01/2014

Φρίκη στο Πακιστάν: Σκότωσαν τους φρουρούς ποδηλάτη που έκανε το γύρο του κόσμου!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένοπλοι πυροβόλησαν και σκότωσαν σήμερα στην πακιστανική επαρχία Βελουχιστάν έξι φρουρούς που προστάτευαν έναν ισπανό ποδηλάτη ο οποίος κάνει το γύρο του κόσμου, ενώ άλλοι επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν στη χώρα, σε απόσταση περίπου 30 χλμ. βορείως της πόλης Πεσάβαρ, σε μια νέα επίθεση εναντίον της εκστρατείας εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας, έγινε γνωστό από την αστυνομία και τοπικές αρχές.

Η επίθεση κατά του ποδηλάτη και των φρουρών του σημειώθηκε σε μια βίαιη και απομακρυσμένη περιοχή του δυτικού Πακιστάν. Ο ποδηλάτης, ο οποίος ονομάζεται Χαβιέρ Κολοράδο, υπέστη μόνο μικρά τραύματα, ανακοίνωσε η αστυνομία, αλλά η οικογένειά του δήλωσε πως δεν έχει τραυματισθεί. Είχε περάσει στο Βελουχιστάν του Πακιστάν από το Ιράν. Σύμφωνα με τη σελίδα του Κολοράδο στο Facebook, ο ποδηλάτης σκόπευε να κάνει το γύρο του κόσμου με ποδήλατο. Νωρίς σήμερα είχε αναρτήσει την καταχώριση “Αντιός Ιράν, όλα Πακιστάν”.

Η αστυνομία δήλωσε πως δεν γνωρίζει γιατί ο Κολοράδο θέλησε να περάσει με ποδήλατο από μια τόσο επικίνδυνη περιοχή. Οι πακιστανικές δυνάμεις ασφαλείας του έδωσαν συνοδεία επειδή την επαρχία λυμαίνονται απαγωγείς, μαχητές Ταλιμπάν ενώ σε αυτή μαίνεται μια βίαιη αυτονομιστική εξέγερση, δρουν παραστρατιωτικά αποσπάσματα θανάτου και λαθρέμποροι ναρκωτικών. Σε δήλωσή του, το ισπανικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε στο Πακιστάν τη λύπη του για το θάνατο των φρουρών του Κολοράδο.

Επίθεση ενάντια σε εμβολιασμούς!

Εξάλλου επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στο βορειοδυτικό Πακιστάν σε μια νέα επίθεση εναντίον της εκστρατείας εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας, η οποία είχε ήδη θρηνήσει χθες τρεις νεκρούς στο νότο. Περισσότερα από τριάντα πρόσωπα, υπεύθυνοι για τον εμβολιασμό ή μέλη των δυνάμεων ασφαλείας που τους συνοδεύουν, έχουν σκοτωθεί εδώ και ενάμισι χρόνο στο Πακιστάν, όπου η επιχείρηση αυτή αμφισβητείται από ορισμένους ισλαμιστικούς ή συντηρητικούς κύκλους.

Η σημερινή επίθεση είχε στόχο ένα λεωφορείο που μετέφερε αστυνομικούς προς ένα κέντρο υγείας απ’ όπου θα αναχωρούσαν συνοδεύοντας τους υπεύθυνους για τον εμβολιασμό, κατά τη δεύτερη ημέρα της εκστρατείας αυτής στο βορειοδυτικό Πακιστάν. Το όχημα επλήγη από την ανατίναξη με τηλεχειρισμό μιας βόμβας περίπου δέκα κιλών, σε απόσταση 30 χλμ. βορείως της Πεσάβαρ, της κύριας πόλης του βορειοδυτικού Πακιστάν. Οι επιθέσεις αυτές σημειώνονται μερικές ημέρες αφότου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακήρυξε την Πεσάβαρ “τη μεγαλύτερη παγκόσμια δεξαμενή” κρουσμάτων πολιομυελίτιδας, ζητώντας να ενταθεί η εκστρατεία εμβολιασμού εκεί, παρά τα εμπόδια.

Οι προσπάθειες για να εξαλειφθεί η ασθένεια εμποδίζονται από τις αιματηρές επιθέσεις ανταρτικών οργανώσεων, κυρίως των Ταλιμπάν, ή την αντίθεση των συντηρητικών κοινοτήτων στις εκστρατείες εμβολιασμού, τις οποίες κατηγορούν ότι προκαλούν στειρότητα ή ότι χρησιμεύουν για να καλύπτουν δραστηριότητες της δυτικής κατασκοπείας.

toxwni.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 01/23/2014 @ 9:23 ΠΜ

    Μεγαλο λαθος αλλα μην ξεχναμε οτι και ενας αλλος , ο οποιος τελειωσε τον γυρο του κοσμου με ποδηλατο στην Κρητη , και του εκλεψαν και το ποδηλατο αλλα και το βιβλιου που κραταγε ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ TOY ταξιδιου του με σφραγιδες απο ολους τους δημους που περναγε . . . ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΕΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*