Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:25 - 30/11/2014

Φανερώνονται οι Άγιοι στην Αγια-Σοφιά!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Παλαιότερα, από τις στήλες της «Ε.Ω.», αναφερθήκαμε στις παλιές δοξασίες του ελληνικού έθνους, αλλά και των ιδίων των Τούρκων, σχετικά με τα μέλλοντα να συμβούν δραματικά γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη, με επίκεντρο τον ναό της Αγίας Σοφίας. Ένα από τα θεωρούμενα ως αρχιτεκτονικά θαύματα του κόσμου, για την οικοδόμηση του οποίου ακόμη και σήμερα οι ειδικοί επιστήμονες εκφράζουν τον θαυμασμό τους: όταν βρίσκεσαι μέσα στην εκκλησία αυτή και κοιτάς προς την οροφή της, θαρρείς και αγναντεύεις τον ίδιο τον θόλο του ουρανού!…

Κάναμε λοιπόν και παλαιότερα αναφορές σε διάφορες παραδόσεις του λαού μας, αλλά και των Τούρκων. Παραδόσεις διόλου τυχαίες, εφόσον ταυτίζονται με την ίδια την Εκκλησία μας και την ορθόδοξη χριστιανική πίστη του λαού μας στη διαχρονική του πορεία. Συνεπώς είναι λάθος, αλλά και ύβρις, μερικοί να τις αμφισβητούν, όπως π.χ. κάνουν μερικοί ψευτοπροοδευτικοί θολοκουλτουριάρηδες, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι «δεν μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα»… Όμως συμβαίνουν και παρασυμβαίνουν και ολόκληρη η ιστορία της ανθρωπότητας είναι γεμάτη από τέτοια παραδείγματα!

Ένας παλιός θρύλος, που έχει ριζώσει βαθιά μέσα στη συνείδηση του τουρκικού λαού, κάνει λόγο για το ότι όταν αρχίζουν να «ζωντανεύουν» (δηλ. να εμφανίζονται) και πάλι οι εικόνες στα τοιχώματα της Αγίας Σοφίας στην Πόλη, τότε… η Κωνσταντινούπολη θα ξαναγίνει ελληνική!!! Γράφαμε σε παλαιότερο κείμενό μας στην «Ε.Ω.»: «Ως γνωστόν, οι ισλαμιστές είχαν καλύψει με σοβάδες τους τοίχους της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, εφόσον το θρήσκευμά τους απαγορεύει ρητά κάθε αναπαράσταση (ζωγραφική ή άλλη) ιερών προσώπων. Το ίδιο άλλωστε πίστευαν και οι λεγόμενοι «εικονομάχοι», οι πολέμιοι των εικόνων, στο χριστιανικό Βυζάντιο. Να όμως που εδώ και μερικά χρόνια οι εν λόγω σοβάδες των ισλαμιστών άρχισαν να αποκολλούνται! Και, ασφαλώς, η αποκόλλησή τους οδηγεί στη φανέρωση των μορφών που απεικονίζονται στις αγιογραφίες των τοιχωμάτων του πρώην ναού της του Θεού Σοφίας»…

Έρχεται λοιπόν η Μεγάλη Στιγμή; Γνωστή είναι (έχουμε γράψει σχετικά κατά το παρελθόν) η φοβία και ο προβληματισμός για όλα τα παραπάνω που έχουν καταλάβει τους τουρκικούς εθνικιστικούς κύκλους, αλλά και τις επίσημες αρχές ασφαλείας της Τουρκίας! Βλέπουν άραγε να αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση; Ήδη φανερώνονται οι Άγιες μορφές της πίστης μας στα τοιχώματα του ιερού ναού-θρύλου του οικουμενικού ελληνισμού! Πρόσφατα φανερώθηκε και ο ίδιος ο Παντοκράτορας, για τον οποίο ελληνορθόδοξη παράδοση λέει: «Όταν φανερωθεί ο Παντοκράτορας στον τρούλο της Αγια-Σοφιάς, τότε η Πόλη θα περάσει στους Έλληνες»!

Πέραν της μορφής του Παντοκράτορος, έχουμε επίσης τον τελευταίο καιρό το «ξεσκέπασμα» από τη λήθη και άλλων ιερών μορφών, όπως π.χ. αγγέλων, ενώ η «Ε.Ω.» έκανε αναφορά και στο θεωρούμενο ως θαύμα της εμφάνισης ενός… σταυρού (!) έξω από τον ναό της Αγίας Σοφίας στην Πόλη!… [δημοσιεύσαμε και σχετική φωτογραφία που αποδεικνύει του λόγου το αληθές]. Τα «σημεία των καιρών» είναι πια πολύ πυκνά. Όλα δείχνουν ότι κάτι το φοβερά μεγάλο πλησιάζει με υπερταχύτητα! Η συγκίνηση στις ψυχές όσων γνωρίζουν είναι διάχυτη, εφόσον είμαστε πια μία «ανάσα» από τα κοσμογονικά γεγονότα που θα συμβούν…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Ανώνυμος 11/30/2014 @ 5:26 ΜΜ

    Αφηστε εδω το σχολιο σας…

  2. Ανώνυμος 11/30/2014 @ 6:21 ΜΜ

    Η Κωνσταντινούπολη δεν ήταν ποτέ ελληνική. Πρώτα Ρωμαική, μετά Οθωμανική και τώρα Τούρκικη الله_أكبر

    • Ανώνυμος 11/30/2014 @ 6:52 ΜΜ

      Πρωτα ρωμαικη – βυζαντινη μετα οθωμανικη και μετα τουρκικη,
      Αλλα κατα καποιο τροπο ειναι-ηταν ελληνικη

    • Ανώνυμος 11/30/2014 @ 7:15 ΜΜ

      ΟΥΣΤ ΜΟΓΓΟΛΟΣΠΕΡΜΑ . ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΛΑΜΑ…………………..

    • Ανώνυμος 11/30/2014 @ 7:22 ΜΜ

      ΤΟ ΜΙΜΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

    • Ανώνυμος 11/30/2014 @ 7:50 ΜΜ

      σωστά! την Αμερική την ανακάλυψε η τουρκία, η μουσουλμάνοι είπαν ότι η γη είναι στρόγγυλη, Ο Οδυσσέας ήταν σκοπιανός, Το πυθαγόρειο θεώρημα δεν το είπε ο Πυθαγόρας αλλά ένας Κινέζος, η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Αμερική.. και άλλα τέτοια.. μπούφε α μπούφε!

    • Ανώνυμος 11/30/2014 @ 8:25 ΜΜ

      Ρε φιλαράκια μια χαζή ερώτηση…: άντε και την πήραμε, …ποιος θα κατοικίσει εκεί για εμείς δεν φτάνουμε να απλωθούμε ούτε εντός της Ελλάδας!!!

    • Ανώνυμος 11/30/2014 @ 9:12 ΜΜ

      το Βυζάντιο ήταν αποικία των Μεγαρέων 658/7 π.Χ. , με επικεφαλής τον Βύζαντα.

      αλλά ας σοβαρευτούμε…. ποιός θα την κατοικήσει;
      ας προσέξουμε μην εξαφανιστούμε και από αυτόν τον τόπο γιατί λιγοστεύουμε επικίνδυνα.

    • Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΟΧΙ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΟΜΩΣ (Η ΠΟΛΗ ΕΝΝΟΩ);;;;
      Γ@Μ@ΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!

    • Ανώνυμος 11/30/2014 @ 10:00 ΜΜ

      Οταν θα ερθει η ωρα για να κατοικησουν Ελληνες φιλε μου…..θα εχει τελειωσει ο Γ'ΠΠ.Αν ο Β ειχε 60 εκατ.Φαντασου τι απωλειες θα εχει ο Γ.(καμια 400 αρια στο νερο).Συν το 1/3 κρυπτοχριστιανων ρωμιων…..και πολλοι θα ειμαστε, οπως καποτε

    • Ανώνυμος 12/01/2014 @ 1:33 ΠΜ

      Ναι ρε μεγαλε!! ασε που θα μας βαλλουν να πληρωσουμε και ΕΝΦΙΑ!!!
      Γιαυτο προτεινω να δωσουμε και λιγο Ελλαδα ακομη..ας πουμε μεχρι και την Αθηνα!!!
      Τοτε θα ειμαστε..πιο "κολητα" και θα μας αρεσει!!!!
      Επισης..θα γνωριστουμε μεταξυ μας καλλητερα !! Θα ανταλλασουμε γοβες και ζαρτιερες χωρις ντροπη …αφου θαμαστε πιο στενα συνδεδεμενοι !!!!
      Δεν παμε καλααα…Πολλοι εδω μεσα εχουν χασει την μπαλααα!!!!
      Αλλοι το παιζουν… ιστορικοι…αλλοι μοδιστρες…αλλοι…..καλο δεν θαταν να διαβαζαν κανα βιβλιο Ελληνικης ιστοριας , μηπως ! και σταματησουν να γραφουν μαλακιες και να ταλαιπωρουν αυτους που τις διαβαζουν αθελα τους ??? !!!!!!!

      ακκ

  3. Ανώνυμος 11/30/2014 @ 8:57 ΜΜ

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΟΜΟ ERECTUS ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

  4. Ανώνυμος 12/01/2014 @ 6:06 ΠΜ

    ωραιο αρθρο αλλα δεν λεει ΠΩΣ αποκαλυπτονται.οποιος εχει παει εκει,θα δει,οτι απο ανθρωπινο χερι βγαινουν οι σοβαδες.και οταν εννοω ανθρωπινο χερι,εννοω των αρχαιολογων-τεχνικων που δουλευουν στο στην εκκλησια.οποτε,αν το παμε για θαυμα…δεν ειναι.αν το κανουμε θαυμα,τοτε και εγω εμαι ο θεος.

  5. Ανώνυμος 12/01/2014 @ 11:19 ΠΜ

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

    ΑΦΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ ΤΟ ΣΟΒΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΞΥΝΟΥΝ ΣΟΒΑΔΕΣ… ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΒΛΕΠΩ ΑΡΧΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ @ΩΛΟΥ…
    P.S. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ الله_أكبر (Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ?)ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΕΣ ΑΠΙΣΤΕ!
    "ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ"
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ….ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ…ΥΠΟΜΟΝΗ.

    • Ανώνυμος 12/02/2014 @ 7:35 ΠΜ

      σοβα δεν μου εδειξαν.ειδα ομως σκαλωσια(10 και πλεον χρονια) και εργα που γινονται.ουτε μουρμουρα ακουσα-εσυ τι ακουσες?.τωρα,αν εσυ κοιμασε και ξυπνας,με τον ψαχνεις απιστους,περαστικα σου!εγω εγραψα οτι ειδα.εσυ λες οτι διαβαζεις.ξυπνα!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*