Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:02 - 07/12/2014

ΤΩΡΑ – Σε «Κόκκινο συναγερμό» οι ρωσικές μονάδες, μετακινούνται στα σύνορα με την Ουκρανία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο πρόεδρος της Ρωσίας έδωσε εντολή για την μεταστάθμευση μιας μηχανοκίνητης μεραρχίας πεζικού, με περίπου 4.000 στρατιώτες, τον εξοπλισμό και τα πυρομαχικά της στη βόρεια Κριμαία, στα σύνορα με την Ουκρανία, αναφέρει το πρακτορείο IANS .

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες , όλες οι στρατιωτικές μονάδες της Ρωσικής Ομοσπονδίας που σταθμεύουν στο βόρειο τμήμα της Κριμαίας προωθήθηκαν στα σύνορα με την Ουκρανία», ανέφερε και το ιρανικό πρακτορείο Press TV, σήμερα το Σάββατο επικαλούμενο τον εκπρόσωπο Εθνικής Ασφάλειας της Ουκρανίας , Αντρέι Lysenko.

Η κίνηση αυτή, έρχεται από τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, λόγω της κατάστασης ασφαλείας στη Ουκρανία. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται πιθανή επιθετική πρωτοβουλία του ουκρανικού στρατού , ο οποίος μόλις σήμερα παρέλαβε επισήμως 100 άρματα μάχης Τ-64 Bulat,, και ΤΟΜΑ BTR-4., αυτοκινούμενα πυροβόλα 2S1ι.

Όλα τα στρατιωτικά οχήματα θα πρέπει θα παραδοθούν στις μονάδες του ουκρανικού στρατού και της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας. Η παραλαβή της νέας τεχνολογίας θα βελτιώσει σημαντικά τις δυνατότητες του ουκρανικού στρατού στην « επικίνδυνη ζώνη» της ανατολικής Ουκρανίας .

Σύμφωνα και με παλαιότερα άρθρα μας στο Pentapostagma.gr, αναμένονται εξελίξεις, λόγω της συγκέντρωσης ουκρανικών στρατιωτικών δυνάμεων, που αναμένεται να αναλάβουν επιθετικές πρωτοβουλίες , πολύ σύντομα.

Προφανώς η Μόσχα αναμένει εξελίξεις στην περιοχή και με την κίνηση αυτή, προειδοποιεί για τις επερχόμενες εξελίξεις στην περιοχή. όπως και να έχει θα παρακολουθούμε το θέμα στενά.

Υπενθυμίζουμε ότι όλο αυτό το διάστημα ο ουκρανικός στρατός εξοπλίζεται , εκπαιδεύεται από αμερικανούς συμβούλους, για να μπορέσει να δημιουργήσει τετελεσμένα στην ανατολική Ουκρανία . Πάντως οι εξελίξεις από το σημείο αυτό και μετά θα είναι ραγδαίες.

Η Κριμαία που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Μαύρης Θάλασσας, και έχει μεγάλη στρατηγική αξία. Διαθέτει επίσης σημαντικό οικονομικά οφέλη, και είναι η πατρίδα πολλών κοιτασμάτων φυσικού αερίου, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το σύστημα αγωγών της Ουκρανίας.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 12/07/2014 @ 9:02 ΠΜ

    Αφηστε το σχολιο σας εδω ..

  2. a kala …https://www.youtube.com/watch?v=4HsdPKb2d0g……kai pali ta idia …polles epanastaseis stin tv…shrek ,300,extes eixe pali kapoio allo ..tairiazei me to videaki ..xexe..poly isyxia ..an den iksera isws na apolamvana ..kafedaki sto ergastiro me tosi isixia …

  3. tin gallia tha tin patisei i mergel/////i xlary paei gia proedros …o papas arxi tseligas tou planiti ginetai thysia ..i ellas akomi xwli ..toses polles tampeles …merikes den feygoun me tipota ///kwdikas ..ereuna…metodiki epagwgi …me prothesi apodoxis san to nero …
    oloi paratirites..
    oloi niwthoume.
    oloi ta kseroume .
    oloi tA vlepoume .
    oloi symfwnoume .
    oloi anagnwrizoume .
    oloi anysixoume .
    oloi noiazomaste .
    oloi agwnizomaste.
    oloi eimaste ena .
    KANEIS DEN KANEI TIPOTA .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*