Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:34 - 16/03/2015

Τράπεζες αντικαθιστούν τους κωδικούς πρόσβασης με σάρωση ίριδας και ηλεκτρονικά βραχιολάκια

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μερικές από τις μεγαλύτερες τράπεζες και εταιρείες στον κόσμο, επικαλούμενες δήθεν λόγους ασφαλείας, προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους για να μυήσουν περισσότερους πελάτες στην παγκοσμιοποιητική τεχνολογία.

Η Royal Bank of Scotland, τον Φεβρουάριο ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους πελάτες να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους απλά και μόνο με τα δακτυλικά τους αποτυπώματα. Εν τω μεταξύ, η Google και η Yahoo χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τα βιομετρικά στοιχεία όπως δακτυλικά αποτυπώματα, σάρωση ίριδας, αναγνώριση φωνής ή προσώπου για να αντικαταστήσουν τον κωδικό πρόσβασης.

Στη Βρετανία, η Halifax, η οποία ανήκει στην Lloyds Banking Group, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το μοναδικό χτύπο της καρδιάς σας για να σας αναγνωρίζει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, η Halifax άρχισε να δοκιμάζει ηλεκτρονικά βραχιολάκια σήμερα, σε μια προσπάθεια να αντικαταστήσει τον κωδικό πρόσβασης. Το ειδικό βραχιολάκι συγχρονίζεται με το smartphone σας και σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τίποτα.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 12:14 ΠΜ

    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΕΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ [ ΞΕΣΑΡΩΣΗ ] ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ανώνυμος 03/17/2015 @ 2:59 ΠΜ

      ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ …"ΛΑΘΟΣ" ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Η ΟΕΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΑΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ…ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΟΙΚΕΣ, ΧΑΧΑΧΑ…ΜΕ ΤΗΝ ΟΕΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΑΧΤΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΑΠΕΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ…Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ…

    • Ανώνυμος 03/17/2015 @ 8:05 ΠΜ

      ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ…

      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΛΙΓΝΙΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΕΦΡΑΣ…ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ …

      ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΗΔΗ…ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ…ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΓΝΩΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΖΩΕΣ ΑΛΛΩΝ…ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ …ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ…

      PANDARE.ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ…ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ [ ΠΟΥ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ] ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ …ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΨΙΛΛΟΝ…ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ…

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ανώνυμος 03/18/2015 @ 12:49 ΠΜ

      ΑΑΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗΤΖΗΣ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ Η ΚΟΖΑΝΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΗΔΩΝ ΜΠΕΜΠΗΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 1000 ΕΥΡΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ…ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ!!!…ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ..ΚΑΙ ΜΩΡΕ ΡΕ ΔΕΝ ΠΗΔΙΕΣΕ ΛΕΩ ΓΩ ΡΕ ΚΟΖΑΝΙΤΗ…Η ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΕΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…ΒΑΛΤΩ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΑΥΤΟ…ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ Ή ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ…

  2. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 9:02 ΠΜ

    4-59 Κανει μπαμ απο μακρυα οτι δεν εχεις δουλαψει ποτε σου–οσοι δουλευουν δεν λενε μπουρδεσ 5 η ωρα ξημερωματα-

  3. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 12:39 ΠΜ

    ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΟΛΑ ΕΣΥ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ..ΜΠΡΑΒΟΟΟ..ΣΤΗΝ NSA ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΝ ΩΡΑ (ΔΗΘΕΝ) "ΕΡΓΑΣΙΑΣ"?
    Α ΡΕ "ΞΕΡΟΛΕΣ" ΓΕΛΟΙΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*