Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:52 - 16/11/2014

Το BBC υποστηρίζει θερμά τους Νεο-Ναζί της Ουκρανίας!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Του καθηγητή Michel Chossudovsky

Θέμα: Μέσα παραπληροφόρησης, ΗΠΑ και η Ατζέντα Πολέμου του ΝΑΤΟ

BBC επαινεί σιωπηρά τους ακροδεξιούς και το ρόλο του Μαϊντάν κινήματος [BBC, 28, Απριλίου, 2014].

«Ο Ακροδεξιός Τομέας έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στις βίαιες αντι-Γιανουκόβιτς διαδηλώσεις τον Ιανουαρίο στο Κίεβο”

«Ο Ακροδεξιός Τομέας είναι η πιο ριζοσπαστική πτέρυγα του Μαϊντάν κίνηματος της Ουκρανίας που ανέτρεψε τον πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς το Φεβρουάριο».

Δεν είναι νεο-ναζί. Σύμφωνα με το BBC, οι παραπλανητικές ονομασίες είναι μέρος μιας προπαγάνδας, ενώς τεχνάσματος από τη Μόσχα για να δαιμονοποιήσει τους καλόπιστους Ουκρανούς εθνικιστές!

Το BBC ψεύδεται ασυστόλως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το BBC έρχεται σε αντίθεση με τις δικές τους ειδήσεις. Νωρίτερα στις 7 Μαρτίου 2014 δημοσίευσαν έκθεση του BBC, στο Newsnight με τον Gabriel Gatehouse με τίτλο, “Η Νεοναζική απειλή στη νέα Ουκρανία,”

Το BBC κάνει ακριβώς το αντίθετο στο προγραμμά του δηλώνοντας: «Οι εθνικιστές ένοπλες ναζιστικές δυνάμεις μισούν τους Εβραίος και δημιουργούν τις αναταραχές στο Κίεβο» και παρακάτω: «Τους ρώτησα σχετικά με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις: ο εθνικοσοσιαλισμός ήταν η απάντηση σε όλα, δεν είναι το ίδιο σαν τον Χίτλερ, εμείς έχουμε τον δικό μας τρόπο».

Σε άλλο σημείο του προγράμματος: «Σύμφωνα με την έγκαιρη δήλωση του πρίγκιπα Καρόλου, ο Πούτιν κάνει [στην Ουκρανία] ακριβώς το ίδιο όπως ο Χίτλερ, η Μόσχα υποδηλώνει οτι έχει υοθετήσει την νεοναζιστική ατζέντα και όχι το Κίεβο».

Δείτε τις φωτογραφίες που εμφανίζονται στο ρεπορτάζ του BBC. Το BBC παρουσιάζει τους Νεοναζί κακοποιούς, σαν υπεύθυνες ομάδες.

Εδώ οι Ναζί έξω από το κοινοβούλιο στο Κίεβο, στις 28 Μαρτιου του ’14

Το σύμβολο του κόμματος “Svoboda” με την μεγάλη ομοιότητα με την Ναζιστική σβάστικα;

“Ένας μασκοφόρος άνδρας προστατεύει την είσοδο του κτιρίου στην Πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου”

Συμφωνα με το bbc το κόμμα δεν εχει ναζιστικες ρίζες και διαμορφώθηκε το Νοέμβριο του 2013:

“Αρχικά εχει συσταθεί ως μια συμμαχία των υπέρ-εθνιστικων ομάδων το Νοέμβριο. Ο δεξιός άξονας ειναι πλέον ενα κόμμα με ηγέτη τον Ντιμτρο Γιαρος, σαν υποψήφιο για πρόεδρο”.

Το ρεπορτάζ του bbc παραλείπει να αναφέρει τα ονόματα των οργανώσεων που αποτελούν το Pravy sektor: όλοι μαζι ειναι η Τριενα με επικεφαλής τους Ντιμτρο Γιαρος και τον Αντρει Ταρασενκο και την ουκρανική εθνική συνέλευση μια τρομοκράτικη παραστρατιωτική οργάνωση (UNA-UNSO) που στηρίζεται απο το ΝΑΤΟ.

Μετάφραση απο το global research

Σημείωση:

Κλασικό παράδειγμα των θολόκουλτουριάρηδων παπαγάλων. Την μια μας τους λένε επικίνδυνους ναζί και την άλλη μας τους ονομάζουν αθώους και πατριώτες επαναστάτες. Τα ΜΜΕ με το bbc πρώτο να εκπέμπει συστηματικά το σήμα της νέας τάξης.
Σκοπός τους ο αποπροσανατολισμός της στάνης και ο νοητικος προγραμματισμός μικρών και μεγάλων.

Ο ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 11/17/2014 @ 10:34 ΠΜ

    Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει αυτό. Στην ταινία "Αμήν" του Κώστα Γαβρά ειπώθηκαν κάποιες αλήθειες για τον Β' Παγκόσμιο, που κάποιους δεν τους βολεύουν. 'Ισως μια μέρα να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, που θα εξηγήσει και αυτά που βλέπουμε τώρα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*