Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:34 - 01/12/2014

ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με στρατιωτικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, πιθανόν και τμήματα των αντιπυραυλικών συστημάτων S-300PMU2 των οποίων η παράδοση είχε αναβληθεί στις συριακές ένοπλες δυνάμεις, εισέρχεται στην Μεσόγειο τις επόμενες ώρες ο ρωσικός στόλος, ο οποίος την Παρασκευή πραγματοποίησε στρατιωτικές ασκήσεις στο Στενό της Μάγχης.

Τα συστήματα μεταφέρονται στα πλοία υποστήριξης που βρίσκονται στο στόλο.Οι συριακές ένοπλες δυνάμεις, βασικά ο Στρατός και η Αεροπορία έχουν εξαπολύσει τεράστια αντεπίθεση τον τελευταίο μήνα (πάνω από 2.500 αεροπορικές επιδρομές!) κατά των ισλαμιστών ανταρτών και των δυτικόφιλων του FSΑ, αλλά χρειάζονται επειγόντως νέα όπλα και εφόδια για τα παλαιότερα που χρήζουν συντήρησης. Π.χ. οι τεθωρακισμένες δυνάμεις χρειάζονται ανανέωση στα άρματα μάχης, ανταλακτικά κλπ.

Και από ότι τελικά διαφαίνεται το Κρεμλίνο έχει λάβει τις αποφάσεις του, σχετικά με την στρατιωτική ενίσχυση της Συρίας, ενόψει των χερσαίων επιχειρήσεων των ΗΠΑ και των συμμάχων τους, σε Συρία και Ιράκ.

Η ισραηλινή εφημερίδα ynetnews.com αναφέρει ότι πηγές της στη Μόσχα αναφέρουν ότι η ρωσική κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει την κατάρρευση του καθεστώτο, το οποίο άλλεται τόσο από ισλαμιστές όσο και από τους δυτικόφιλους και φαίνεται ότι τελικά και ενώ είχε ανακοινωθεί το αντίθετο, η Ρωσία θα παραδώσει τελικά στην Συρία το σύστημα αντιαεροπορικής/αντιπυραυλικής άμυνας S-300.

Σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο της Wall Street Journal το Ισραήλ έχει προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό τις ΗΠΑ, ότι η Ρωσία σκοπεύει να προμηθεύσει τελικά την Συρία με το προηγμένο σύστημα πυραύλων εδάφους – αέρος S-300.

Συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν ότι την κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης στην Μόσχα, Σύρων εκπροσώπων του καθεστώτος, η Δαμασκό, έλαβε «ισχυρότατες» υποσχέσεις «ευρείας» ρωσικής στρατιωτικής υποστήριξης, από την πολιτική ηγεσία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αραβικής εφημερίδας Al-Watan, η οποία επικαλέστηκε ανώνυμους δυτικούς διπλωμάτες, «ανώτεροι Ρώσοι αξιωματούχοι», τόνισαν την απόλυτη δέσμευσή τους να συνεχίσουν την υποστήριξή τους στην συριακή στρατιωτική προσπάθειά, για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας του ισλαμικού στρατού» .
Η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί από το 2010 ενώ η Συρία έχει ήδη καταβάλλει στη Ρωσία και 900 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερις συστοιχίες πυραύλων S-300 με έξι εκτοξευτήρες και 144 πυραύλους, βεληνεκούς 200 χλμ.

Η Μοίρα του ρωσικού Στόλου της Β. Θάλασσας της οποίας επικεφαλής σκάφος είναι το αντιτορπιλικό Severomorsk κλάσης Udaloy I ξεκίνησε στις 20 Νοεμβρίου από το ομώνυμο λιμάνι του Severomorsk.

Τα σκάφη του ρωσικού Ναυτικού έχουν διανύσει μέχρι στιγμής τουλάχιστον 2.700 χλμ. σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά τις επόμενες ώρες εισέρχονται στα θερμά νερά της Μεοσγείου από το Γιβραλτάρ.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 12/01/2014 @ 4:35 ΜΜ

    Αφηστε το σχολιο σας εδω …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*