Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:34 - 13/02/2014

Το πείραμα στην Ελλάδα περνάει τώρα στην εφαρμογή του “big brother”.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έχουν πια αντιληφθεί οι πάντες, πως η Ελλάδα έγινε το εργαστήριο πειραματισμών για για τον έλεγχο των λαών και το «σκάσιμο» της διεθνούς χρηματοπιστωτικής φούσκας πάνω στους λαούς, προς όφελος της διεθνούς ελίτ.

Μετά την μη προβολή οποιασδήποτε αντίστασης της ελληνικής κοινωνίας και της πλήρους παράδοσής της στους δανειστές και στις επιθυμίες της Γερμανίας, τώρα περνάμε στη φάση εφαρμογής του Οργουελικού συστήματος «big brother”.

Χθες, η ελληνική ελίτ, ανακοίνωσε πως μεγάλο μέρος των συναλλαγών των απλών πολιτών (όχι φυσικά και της ελίτ), θα περνούν στους κεντρικούς υπολογιστές του καθεστώτος, ώστε αυτόματα να παρακολουθούνται από το καθεστώς.

Αυτό, εκτιμούμε, πως είναι η πρώτη φάση του πειράματος και εφόσον δεν υπάρξουν και τώρα αντιδράσεις, αναμένουμε στο μέλλον κλιμάκωση της εφαρμογής του μέτρου, ώστε να συμπεριλάβει κάθε συναλλαγή, με απώτερο στόχο την πλήρη κατάργηση της κυκλοφορίας του χρήματος και τη διενέργεια όλων των συναλλαγών ψηφιακά, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των κεντρικών κομπιούτερς του καθεστώτος.

Ο ελληνικός λαός λοιπόν με την αδράνειά του, προετοιμάζει το μέλλον του big brother όλης της ανθρωπότητας. Τουλάχιστον πρωτοπορούμε έστω και αρνητικά.

ΥΓ. Αλήθεια, γιατί δεν ακούμε προτάσεις για χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας με στόχο την υλοποίηση της Άμεσης Δημοκρατίας; Γιατί δηλαδή να χρησιμοποιείται η ψηφιακή τεχνολογία προκειμένου μόνο να ελέγχει το καθεστώς το λαό, και όχι ο λαός το καθεστώς;;; Γιατί άραγε;;;

Πέτρος Χασάπης

http://olympia.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 02/13/2014 @ 7:56 ΜΜ

    φεξε μου και γλυστρισα και απο το υπνο μου ακμα δεν ξυπνησα

  2. Ανώνυμος 02/13/2014 @ 9:21 ΜΜ

    Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

    ΜΑΛΙΣΤΑ!!

    ΜΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗς ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑς
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΛΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ) ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΧΩΡΙς ΠΑΡΟΠΙΔΕς ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥς ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑς ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ)

    ΜΑς ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΗς ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ
    ΧΩΡΙς ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟς ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟς ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΕΦΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ)

    ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩς ΤΟ ΠΩς ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ως ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥς ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (ΕΥΤΥΧΩς ΟΧΙ ΟΛΟΙ ) ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΩς ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ)

    ΑΣΧΟΛΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟΣΟ

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΕΝΟς ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ

    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩς !!

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΥΣΙΩΔΗς ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩς ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗς ΣΗΜΑΣΙΑς ΒΙΒΛΙΟ ΤΗς ΚΑΙΝΗς ΔΙΑΘΗΚΗς Η ΤΗς ΑΓΙΑς ΓΡΑΦΗς (Η ΑΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ) ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΩς ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ Ως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ Ως ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ Η ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ως ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!

    ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕς ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΕς ΕΡΜΗΝΕΙΕς ΧΩΡΙς ΟΥΣΙΑ Η ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΕΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΕς ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΕς ΕΡΜΗΝΕΙΕς ΠΟΥ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ!!

    ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΡΑΤΟς ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑς ΥΠΑΡΧΗ ΤΟΣΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Δ Ε Ν ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

    ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΣΩΣΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟς ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ

    ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ

    υ.γ να με συγχωρειτε για τυχον ορθογραφικα λαθη

    ενας αμαρτωλος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*