Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:40 - 21/02/2014

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΜΙΑΣ ΝΙΦΑΔΑΣ – 1

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεδομένα: Η Ελλάδα έχει μπελάδες, οικονομικούς μπελάδες. Εμείς οι Έλληνες βράζουμε, βράζουμε και κοχλάζουμε σε χύτρα ταχύτητας. Tο σημείο τήξης πλησιάζει, πλησιάζει γοργά και το ξέρουμε. Το ξέρουμε όλοι μας. Γνωρίζουμε όλοι ότι ώς έχει, διανύουμε το πράσινο μίλι ενός ακόμα θανατοποινίτη.

Eρώτησεις: Αισθάνεστε λοιπόν σαν πρόβατο περικυκλωμένο από λύκους; Εγώ σίγουρα ναι. Πιστεύετε ότι οι λύκοι είναι πολύ ισχυροί για να ηττηθούν; Εγώ τουλάχιστον όχι. Δέν είναι ανίκητοι, είναι απλά πολύ επιτήδειοι, οργανωμένοι και πανούργοι. Αισθάνεστε οργισμένοι; Ναί ναί, εγώ σίγουρα ναι. Αλλά βάζω όλα τα δυνατά μου για να μήν αφήσω την οργή μου να με συνεπάρει. Διότι πλεόν ξέρω. Ξέρω πολύ καλά ότι, εάν την αφήσω να με συνεπάρει, θα πάρω στην κυριολεξία κουμπούρι και θα αρχίσω να ρίχνω κατευθείαν στο ψαχνό. Θα φάω κανά πέντε-έξι πολύ-αγαπημένους βουλευτές έξω από την Βουλή πρίν προλάβουν τελικά να με μπαγλαρώσουν. Και μετά θα έρθουν οι υπόλοιποι από αυτούς και θα χρησιμοποιήσουν και αυτό το σκηνικό με πρωταγωνιστή εμένα αυτή την φορά, για να επιβάλλουν κανονικοτατα και επίσημα την αντι-τρομοκρατικό-στρατιωτική τους Χουντάρα στους υπολοίπους.

Γνωρίζω πολύ καλά πλέον ότι αυτό ήδη θέλουν οι ίδιοι. Και θα πάω εγώ να τους το δώσω στο πιάτο; Όχι. Όχι γιατί διαθέτω και εγκέφαλο. Όχι γιατί ξέρω ότι το ζωώδες ένστικτό μου δεν θα με βγάλει πουθενά. Παρακαλάνε να «τα πάρουμε όλοι στο κρανίο» ώστε να τους προσφέρουμε και την αντικειμενική πλέον δικαιολογία που αναζητούν . Άρα; Τι γινεται τότε; Έτσι έπεξα και έχασα, αυτό γίνεται τότε. Και λοιπόν, τί κάνουμε; Κάνουμε το εξής, γινόμαστε και εμείς επιτήδειοι. Αποφασίζουμε να παίξουμε το παιχνίδι τους. Ναί ναί, παίζουμε το παιχνίδι τους και τους κερδίζουμε στο ίδιο τους το παιχνίδι. «Πάσσαλος πασσάλω εκρούεται» έλεγαν οι αρχαίοι. Ένας βαθιά μπηγμένος πάσσαλος μέσα στη γή μόνο με έναν άλλο πάσσαλο βγαίνει από αυτήν. Αυτό κάνουμε και εμείς. Παίζουμε το παιχνίδι, αλλά το παίζουμε έξυπνα και χτυπάμε εκεί που πραγματικά πονάει. Όπως και αυτοί. Θάβουμε την οργή και πατσίζουμε με το ίδιο νόμισμα. Γίνομαστε και εμείς επιτήδειοι και πανούργοι, αλλά στρέφουμε την πανουργία μας πρός το κοινό καλό.. Όλοι μας μπορούμε να το κάνουμε αυτό και δέν μπορώ να δεχθώ το όχι ώς απάντηση. Το να μην θέλει κάποιος το δέχομαι, το να πεί όμως ότι δέν μπορεί δεν το δέχομαι.

(Εάν παρεμπιπτόντως ενδιαφέρεστε να διαβάσετε ποιό είναι το σχέδιο αντιμετώπισης, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω. Εάν από την άλλη ήδη πιστεύετε ότι θα διαβάσετε μια από τα ίδια, καλά θα κάνετε να μήν μπείτε κάν στον κόπο και να είστε και καλά…)
Καταρχήν αναγνωρίζουμε ποιός είναι ο πραγματικός εχθρός και συγκεκριμένα ποιά είναι η πηγή των δυνάμεών του. Δέν ασχολούμαστε πλέον αποκλειστικά με τους στρατιώτες του, αλλά τους χρησιμοποιούμε πρός όφελός μας ώστε να πάμε κατευθείαν για το κεφάλι, την μήτρα του εχθρού, τον εντολοδόχο των στρατιωτών. Πάμε κατευθείαν για το ψαχνό. Όπως ακριβώς έκανε και ο Αλέξανδρος στα Γαυγάμηλα. Πήγε κατευθείαν για τον Δαρείο. Μπορεί να μήν τον σκότωσε εκεί τελικά, αλλά εκεί τον έτρεψε σε φυγή. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει και η Ελλάδα ενάντια στο καθεστώς αυτό.

Δέν μπαίνουμε από την άλλη, άλλο στην διαδικασία να στοχοποιούμε ευθεώς λόμπυ και ομάδες σάν τους ιθύνοντες της κατάστασης, όπως Σιωνιστές, Ταλμουδιστές, Εβραίους, Έλληνες, Μουσουλμάνους, Πακιστανούς, πολιτικούς αρχηγούς κομμάτων και κρατών, μεγαλο-επιχειρηματίες, Μπόμπολες, Σόρους και ιδρύματα. Γνωρίζουμε ότι ο διάολος έχει πολλά ποδάρια. Όλοι αυτοί είναι οι μόνο ενδείξεις της διαφθοράς και της αρρώστειας. Δέν είναι το έξυπνο επιτηθόμαστε αποκλειστικά μόνο σε αυτούς. Είναι χάσιμο χρόνου και προσπάθειας. Εμείς μονάχα έως τώρα καταγγέλουμε και να αποκαλυπτουμε δυο, τρείς, έξη, δέκα από δαυτούς και από πίσω ξεφυτρώνουν άλλοι 20 τριάντα και πίσω από αυτούς άλλοι 60 και πάει λέγοντας. Αυτοί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Πάμε κατυεθείαν για το κεφάλι και όχι για το κούρεμα των μαλλιών της. Δέν ασχολούμαστε με τους υπηρέτες πάμε κατευθείαν για το αφεντικό. Και για να το κάνω πιό συγκεκριμένο πάμε κατευθείαν για το πιό σημαντικό όπλο και το πιό σημαντικό μέσο που χρησιμοποιεί το κεφάλι για να επιβληθεί. Εάν απενεργοποιήσουμε το όπλο του απενεργοποιούμε αυτόματα τους πάντες.

Τα δεδομένα είναι ότι, τα media, τα κόμματα, οι πολιτικοί, οι ακαδημαικοί, τα συνδικάτα και οι μεγαλο-επιχειρηματίες ελέγχονται από αυτούς. Σχεδόν όλα ελέγχονται από αυτούς, αλλά αυτό δέν σημαίνει ότι εμείς δέν μπορούμε να τους κερδίσουμε έστω και στο photo finish. Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου που αυτοί ήδη τρέχουν και δεν σταματάνε, άρα και εμείς καλούμαστε να τρέξουμε ασταμάτητα. Αλλά όχι προς την κατεύθυνση που αυτοί μας δείχνουν. Είναι στην ουσία ένας αγώνας δρόμου του Ελληνικού έθνους έναντι του παγκόμιου τραπεζικού λόμπυ, τον πραγματικών παντοκρατώρων.

Πώς σκέφτονται όμως αυτοί; Πέρα από τον κραταιό προσωπικο τους σωβινιστικό εμπεριαλισμό με όπλο το τραπεζικό σύστημα, κανένας άλλος δέν επιτρέπεται να να έχει ανάλογες αρχές και αξίες. Φοβούνται με άλλα λόγια το ανάλογο δικό τους σκεπτικό, γιαυτό και βάζουν τα δυνατά τους να το εξαλείψουν παγκοσμίως. Και ιδιαίτερα όπως έχει αποδειχθεί και ιστορικά, το Ελληνικό ανάλογο ιδεώδες είναι ο νούμερο ένα εχθρός τους, γιατί είναι μάλλον και το ισχυρότερο κατά αυτούς. Το Ελληνικό ιδεώδες συμπεριλαμβάνει τον πατριωτισμό, την πίστη, την συνέργεια του Θείου, την οικογένεια σε συνδυασμό με την πραγματική γνώση της Ελληνικής γραμματείας και γλώσσας. Απόδειξη; Τα λόγια του του Κίσινγκερ που όλοι λίγο ή πολύ γνωρίζουμε, το 70’ αναφερόμενος για τους ¨Ελληνες και το φίδι. Εάν το σκεφτείται καλά, δέν έχουν και πολύ άδικο σε αυτό. Πώς να αντιμετωπίσεις έναν τόσο πλήρη από πραγματικά εφόδια, αντίπαλο; Για αυτό και μας έκαναν την παγκόσμια τιμή να γίνουμε στοχευμένα οι πρώτοι αναλώσιμοι. Για αυτούς ο κόσμος όλος όμως είναι αναλώσιμος και ειδωλολατρικός παράλληλα, εκτός από τους καθαρόαιμους αυτούς. Καταλύουν τους θεσμούς και τα ήθη στους αναλώσιμους ειδωλολάτρες και κρατάνε άθικτα και ισχυρά μόνα τα δικά τους, γιατί αυτό είναι η πιό αποτελεσματική επιταγή για την μία και μοναδική παγμόσμια κυβέρνηση.

Βλέπεις αυτοί και τα αποβλακωμένα στρατιωτάκια τους, (οι πραγματικά «κεκοιμημένοι») είτε είναι πολιτικοί είτε είναι οι λεγόμενοι free traders οικονομολόγοι της Αυστριακής Σχολής, είναι όλοι μα όλοι τους διεθνιστές. Υπέρ μιάς Ευρώπης, υπέρ μιάς συνοποσνδίας, υπέρ μιάς γενικότερης ένταξης ενός κράτους σε ένα κάποιο πιο ευρύ διεθνή συνόλο. Αυτό σημαίνει διεθνισμός. Υποταγή καμουφλαρισμένη. Διεθνισμός είναι λέξη κωδικός για το: σφάξτε τους ειδωλολάτρες και η λέξη αντι-διεθνισμός επιτρέπεται να αναφερθεί μόνο όταν αφορά την προσωπική τους κυριαρχία. Προσοχή λοιπόν, να μήν την ξανά-πατήσουμε από οποιονδήποτε λέει όλα αυτά που θέλουμε να ακούσουμε και στο τέλος αναφέρεται σε ένα μεγάλο καλό διεθνή σύνολο, που ελέγχεται πάλι κεκαλυμένα από γκλομπαλιστές.
Τα δίπολα και τα διλήμματα. Τα διλήμματα που έχουν εμφυτεύσει στα μυαλά της μάζας δέν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Τα δίπολα αυτά έχουν κατασκευαστεί μόνο για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από την αλήθεια. Δέν υπάρχει Ν.Δ, δέν υπάρχει Πασόκ, δέν υπάρχει Σύριζα, δέν υπάρχει Χρυσή αυγή, κανένα κόμμα δέν υπάρχει. Δέν υπάχει Ομπάμα, δέν υπάρχει Μέρκελ, δέν υπάρχει Τρόικα. Όλοι αυτοί και άλλοι τόσοι είναι στρατιώτες ή ηθοποιοί του ίδιου σεναρίου.Δέν υπάρχει σοσιαλισμός, δέν υπάρχει καπιταλισμός, δέν υπάρχει κομμουνισμός, δέν υπάρχει εθνικισμός, δέν υπάρχει καμία ιδεολογία πλέον εδώ και πολλά χρόνια τώρα. Όλες οι ιδεολογίες κομματικού χαρακτήρα είναι οχήματα που θα καταλήξουν στον ίδιο προορισμό. Δέν υπάρχει ευρώ ή δραχμή, δέν υπάρχει μέσα ή έξω από την Ευρωπαική Ένωση. Είτε μέσα είτε έξω και με το οποιοδήποτε νόμισμα με τους ίδιους καμουφλαρισμένους, απράλλαχτους ή και αλλιώτικους διαχειριστές-στρατιώτες το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουμε. Χωνέψτε το!!!

Φανταστείτε ένα παραβάν που παίζει καραγκιόζη και όλα τα παιδάκια από μπροστά να βλέπουν τις σκιές να κινούνται πέρα δώθε στο πανί. Τα σκηνικά αλλάζουν, τα χρώματα αλλάζουν, οι ιστορίες αλλάζουν, οι φωνές αλλάζουν νέοι και παλιοί χαρακτήρες αλλάζουν ή παραμένουν ανάλογα με τις ανάγκες του ταμείου, αλλά ο Ευγένιος Σπαθάρης, είναι πάντα ο ίδιος από πίσω. Και αυτός ο ένας και μοναδικός «Puppet Master» χρησιμοποιεί ένα και μοναδικό μέσο, το τραπεζικό σύστημα για να ελέγξει τα πάντα. Και για να γίνω πιό συγκεκριμένος το τραπεζικό σύστημα από μόνο του δέν είναι το κακό αυτό καθ’αυτό. Το μαχαίρι κάποιος το χρησιμοποιεί για να κόψει ψωμί και ό άλλος για να σκοτώσει και αυτό ισχύει παρεμπιπτόντως σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία.
Το οικονομικό σύστημαόμως που εφαρμόζεται διαμέσον όλων των τραπεζών είναι η μύτρα όλων των κακών. Και αυτή λέγεται fractional reserve banking. Το σύστημα που βασίζεται αποκλειστικά στο χρέος, που προκύπτει από των τόκο μέσω του δανεισμού. Στο οικονομικό τέρας που στην κυριολεξία θρέφεται από τα ίδια του παιδιά και που οδηγεί μαθηματικά στο ένα. Αυτός είναι ο Δαρείος. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο στόχος μας. Αυτός είναι ο πραγματικός εχθρός. Εάν πληγώσεις και εάν εκφοβίσεις αυτό, πέτυχες το σκοπό σου. Και χωρίς να το έχεις καταλάβει, έχεις σώσει εκατομύρια για να μήν πώ δισεκατομμύρια κόσμου. Έτσι μόνο θα λυθούν τα προβλήματά μας. Με το να προσβάλλουμε έξυπνα και καίρια το σύστημα του fractional reserve banking.

Και τώρα ξέρω τί θα πεί το 99% του κόσμου που θα διαβάζει όλα αυτά. Τι μας λές ρε φίλε, μπλά μπλά μπλά, είσαι ονειροπόλος, είσαι φαντασιόπληκτος, αιθαιροβάμων, ο αντίπαλος είναι ανίκηττος, εσύ καλά τα λές αλλά εδώ εγώ δέν έχω να πληρώσω την Δεή, ποιός είμαι εγώ που θα τα βάλω με όλο αυτό το στερέωμα και κτλ. κτλ κτλ…Τα ξέρω όλα αυτά και εγώ λίγο η πολύ τα ίδια βιώνω, όλοι στο ίδιο καζάνι σιγοβράζουμε άλλωστε. Όλα αυτά είναι ναι μέν ανθρώπινες και λογικότατες ανησυχίες, αλλά απαντώ σε όλους ώς εξής από την άλλη. Εσύ λοιπόν φίλε που τα λές όλα αυτά, απάντησε μου σε παρακαλώ. Είσαι ενάντια στην διαφθορά της Wall Street; Της παγκόσμιας εταιροκρατίας; Του ολιγοπωλείου που οδηγεί στο μονοπώλειο; Είσαι υπέρ ενός μεγάλου κρατικού μηχανισμόυ; Ή ενός μικρού; Τι θα ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές; Οι ερωτήσεις είναι ρητορικές φυσικά. Και η απάντηση σε αυτή την ρητορία είναι ότι τελικά είτε υπερ όλων αυτών ειτε όχι, Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΛΟ. Αυτό που πράττεις μόνο πάιζει ρόλο.

Εάν δεν πάρουμε πίσω στα χέρια μας την δύναμη της δημιουργίας του χρήματος, δεν προκειται να αλλάξει τίποτα. Χωρίς να ελέγξουμε εμείς την δημιουργία του χρήματος και τις μύτρες εκτύπωσής του, όπως κάνουν και αυτοί και όπως προβλέπει και αυτό το κουρελόχαρτο που λέγεται Σύνταγμα, δέν έχουμε καν το δικαίωμα της έκφρασης του λόγου σε λίγο. Κίχ δεν θα βγάζουμε, είτε πιστεύετε ότι βγάζετε είτε όχι. Δέν μπορούσαμε εμείς να επιλέξουμε ποιά θα ήταν και ποιά θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, το πώς θα ξοδέυει η κυβέρνηση αυτή τα χρήματα της, τα δικά μας χρήματα ή τί νόμους θα νομοθετεί, εδώ και πάααααρα πολλά χρόνια. Όσο ο εχθρός έχει την δύναμη να εκτυπώνει το χρήμα ή να χειραγωγεί αυτός το οποιοδήποτε μέσον συνδιαλλαγών της καθημερινής ζωής της μάζας, δέν θα υπάρξει ποτέ τέλος στους Ομπάμηδες, στις Μέρκελ, στους Παπανδρέους, στους Σαμαράδες, στους Τσιπραίους, στους Κασιδιάρηδες, στις Τρόικες, στα δάνεια αυτών και στις προσπάθειες αυτών να σώσουν καταστρέφωντας εν πλήρη επίγνωση. Διότι όλοι αυτοί έχουν ήδη εξαγοριστεί και απειληθεί είς θάντον εάν αρνηθούν και αυτοί αλλά και οι τρείς γεννές μετά από αυτούς. Το Hollywood και ο Don Corleone ωχριά μπροστά τους..

Και το όπλο αυτών είναι η δύναμη που τους προσφέρεται από τον έλεγχο των ηλεκτρονικών πρέσσών έκδοσης χρήματος. Για αυτό και η νομισματική μεταρρύθμιση που αφορά την δημιουργία του χρήματος θεωρείται και η μάνα όλων των μεταρυθμίσεων. «Δώσε τον έλεγχο του χρήματος ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιός φτιάχνει τους νόμους» είχε πεί ο Mayer Amschel Rothchild και αποδυκνείεται δυστυχώς να είχε απόλυτο δίκιο.

Να υπογραφεί και να τηρηθεί από τον λαό και μόνο από τον λαό μιά εθνική σύμβαση νομισματικής μεταρρύθμισης που η ισχύς του θα αρχίζει από τον λαό και θα τελειώνει στον λαό. Χωρίς την συμμετοχή κανενός πολιτικού, πολιτευόμενου, συνδικάτου, τραπεζίτη και κτλ. Μιλάω για μία σύμβασή μεταξύ πολιτών με αποκλειστικό θέμα την νομισματική μεταρρύθμιση μεταξύ μας. Μόνο αυτό μπορεί να ανατρέψει τελείως το σκηνικό. Ναί, ναί, όπως το ακούσατε. Μπορεί και παράμπορεί. Η δημιουργία του χρήματος, του οποιοδήποτε χρήματος πρέπει να είναι από το έθνος πρός το έθνος. Να κόβεται χρήμα για τον κόσμο και όχι για την οποιαδήποτε ελίτ. Μιλάω για την δημιουργία μιάς πραγματικά δημοκρατικής κοινωνίας η οποία δέν θα εξαρτάται από πολιτικούς και τραπεζίτες ώς έχει. Μιλάω για ανεξαρτητοποιηση. Μιλάω για αυθυπαρξία και αυτάρκεια. Μιλάω για ένα κράτος εν κράτη. Για ένα κράτος αποκλειστικά κοινής λαικής αποδοχής. Μιλάω για το δικό μας λαικό λομπύ. Ποιός θα είναι η μειονότητα μετά; Αυτή είναι η απάντηση.

Ποιός θα είναι ευπρόσδεκτος, ποιός δέν θα είναι, πώς θα επιτευχθεί αυτή η λαική νομισματική ένωση-σύμβαση μεταξύ μας και το πόσο πραγματικά εύκολο είναι για τον οποιονδήποτε θα το εξηγήσω στο επόμενο κείμενο. Μια κυλιόμενη νιφάδα μπορεί να δημιουργήσει χιονοστιβάδα. Ο Snowden μόνος του κατόρθωσε να αλλάξει δεδομένα όλοκληρων κρατών. Φανταστείται πέντε- δέκα Έλληνες τι μπορούν κάνουν. Η μιά ελάχιστη προσπάθεια πολλών ανθρώπων με πίστη για την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια, αθροιζόμενη δημιουργεί μαθηματικά σεισμό 12 ρίχτερ στην οποιαδήποτε τάξη πραγμάτων. Αμήν.

Υ.Γ. Για να μήν ξανά μα ξανά παρεξηγηθώ από κάποιους που ζήσαν μια ζωή μέσα σε όλη αυτή την περιρρέουσα καταχνιά και σκότος και έχουν μάθει να κρίνουν τους ανθρώπους και τα λεγόμενα τους κοιτώντας αποκλειστικά πίσω στο μαύρο παρελθόν-βιώματά τους και εξ’ ιδίων τα αλλότρια, αντί να κοιτάνε μπροστά και καθαρά, δηλώνω ότι δέν υπονοώ σε καμία των περιπτώσεων ότι εγώ δέν επιδιώκω την οποιαδήποτε προσωπική αξίωση πέραν από την κοινή. Διευκρινίζω ότι για εσάς δέν είμαι τίποτα παραπάνω από ένας τελείος άγνωστος άνθρωπος που γράφει τις απόψεις του με μοναδικό σκοπό την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο και τίποτα μα ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ πέρα από αυτό και που λόγω ακριβώς της άγνωστης ταυτότητάς μου πέραν ενός ονοματεπωνύμου επιδέχομαι την οποιαδήποτε αμφισβήτηση και επιφυλακτικότητα σας αποκλειστικά και μόνο όμως ώς προς το περιεχόμενο των άρθρων μου.

Βασίλης Παπαδόπουλος.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 02/22/2014 @ 12:00 ΠΜ

    "ΨΑΓΜΕΝΟ-ΣΩΣΤΟΣ"…ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ "ΑΤΟΚΑ" ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΗ "ΑΥΛΟ" ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΑΕΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΟΙ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ "ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΑ"…ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΩΤΕΣ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΑΡΑΒΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΗΓΕΣΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙΣ(ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΑΔΕΞΙΟΥΣ)" ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ
    ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ…ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ" ΝΟΜΙΜΑ "Ένα πραγμα ειναι σαφές ότι η πολιτικη της καταστροφης που ακολουθουν, αγνοεί ότι η ρωσική αρκούδα, ακόμα και όταν κοιμάται, κρατά πάντα τα μάτια της ανοιχτά . ΣΟΤΣΙ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ -ΓΕΩΡΓΙΑ-ΚΑΥΚΑΣΟΣ ΑΖΕΡΜΑΙΤΖΑΝ-ΤΟΥΡΚΙΑ….ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ….ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ…ΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΥΠΟΤΑΣΑΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΕΞΩΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΑ,,,,Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ…ΜΕ "ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΔΙΩΝ,",,ΛΟΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ -ΕΙΧΕ "ΞΕΦΥΓ"..ΜΟΡΣΙ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ,.ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΖΡΑΗΛ…ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΛΕΝΧΟΥ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ….ΔΙΟΡΘΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ…ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ "ΟΥΝΙΤΕΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ"…ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΒΑΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ…ΑΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΥΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ…ΕΛΕΟΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ…ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ…ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ…ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΔΕΞΙΟΣ "ΑΚΡΑΙΟΣ" ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΑΔΙΚΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ(ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΥΖΕΙ-ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ)…ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ ΤΑ "ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ"…ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ…ΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟΝ "ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ" ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ…"ΗΤΑΝ Η ΣΥΡΙΑ" ΙΣΩΣ Η "ΤΟΥΡΚΙΑ-ΓΙΑΛΤΑ"ΤΩΡΑ (ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ)ΠΟΥ "ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ" ΤΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ(ΑΝΑΝ) ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ…Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΚΑΚΙ ΑΛΛΑ" ΕΝΙΑΡΑ"…ΕΓΛΩΒΙΣΜΟΣ ΠΙΟΝΙΩΝ(ΠΑΡΑΔΟΣΗ),,,ΔΙΠΟΡΤΑ ΠΙΑΣΙΜΟ ΘΕΣΕΩΝ…ΟΤΑΝ "ΧΑΝΕΙΣ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ,,,ΑΝΗΓΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ "ΜΗ ΣΥΣΠΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΥΣΗ"…ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΟΡΜΗ-ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ(ΟΥΚΡΑΝΙΑ)ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ…ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ "ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ" ΜΕ ΤΟ ΙΖΡΑΗΛ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ"ΚΕΡΥ"…ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ…ΟΤΙ…ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ "ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ-ΙΣΑΛΑΜΙΣΤΕΣ"…ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ…ΕΛΕΝΧΟ ΣΕΡΒΙΑΣ ΑΠΟΚΟΠΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ…ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΑΒΙΚΑΝΕ ΤΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ…ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ" ΝΟΤΙΑ "ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ…ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΝΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΣΤΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ…ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ…ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΦΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.(ΝΤΑΣΦΙΝΤΑΝΙΑ).ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ?….ΠΡΟΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ..

  2. Ανώνυμος 02/22/2014 @ 3:01 ΜΜ

    ΑΥΤΑ ΛΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ .Γιατί δε πας στο ΕΠΑΜ με τους άλλους συναγωνιστές ;

  3. Ανώνυμος 02/23/2014 @ 4:18 ΜΜ

    ΦΙΛΕ 2.00 ΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΙΦΑΔΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ …ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ [ ΣΙΓΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΓΡΑΨΩ ΤΟΣΟ ]…ΣΚΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΙΧΝΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ …ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ…ΘΑ ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΖΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ…΄.'' ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ [ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ] ΧΙΟΝΙ ''…400 ΤΟΜΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ Η ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ … ΤΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*