Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:58 - 23/10/2014

Το δολαρίο δεν δολοφονεί (TOTAL) χωρίς λόγο.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Προχθές είχαμε το παράξενο αεροπορικό δυστύχημα στο αεροδρόμιο του Βνούκοβο κοντά στη Μόσχα. Το Falcon 50 το ιδιωτικό τζετ με τον Christophe de Margerie, τον διευθύνων σύμβουλο της γαλλικής πετρελαϊκής εταιρίας Total, συνετρίβη κατά την απογείωση σε ένα εκχιονιστικό, στη συνέχεια έπιασε φωτιά η οποία εκτός από τον Margerie, άλλα τρία μέλη του πληρώματος σκοτώθηκαν.

Λίγο μετά την συντριβή ο ρωσος Εισαγγελέας αναφέρει ότι ο οδηγός του εκχιονιστικού είχε μεθύσει και ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα. Ο δικηγόρος του οδηγού αρνήθηκε την κατηγορία και δήλωσε ότι ήταν αδύνατο ο πελάτης του θα έχει μεθύσει. Επειδή ο οδηγός έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά του και δεν πίνει ούτε μια στάλα αλκοολ.


Ο οδηγός του εκχιονιστικού οχήματος συγκινημένος μετά την συντριβή του αεροσκάφους.

Αυτά όλα είναι μέρος απο τις επίσημες πληροφορίες. Τι έχει ομως συμβεί πραγματικά; Έχουμε να κάνουμε με μια εν ψυχρώ δολοφονία του άνδρα ο οποίος είχε το θάρρος να αμφισβητήσει την παγκόσμια κυριαρχία των πετροδολαρίων και ήταν καλός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν παρά τις διεθνείς κυρώσεις και τις μεγάλες επενδύσεις σε έργα ανόρυξης πετρελαίου στη Ρωσία από την Τοταλ.

Στην πραγματικότητα ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει και προσωρινά διεξάγεται σε μεγάλο βαθμό στο πεδίο μάχης μέσα από το πετρέλαιο, και την καταστροφή των οικονομιών των χωρών, διοργανωμένο από την ελιτ στη Δύση.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για την Αμερική να διατηρήσει το σημερινό βιοτικό τους επίπεδο, γιατί σχεδόν όλο το πετρέλαιο στον κόσμο, εξακολουθεί να διαπραγματεύεται σε δολάρια.

Μετά τον Σαντάμ Χουσεΐν (Ιράκ) και Μουαμάρ Καντάφι (Λιβύη) τώρα προσπαθούν να διαλύσουν την ηγεμονία πετρελαιοπαραγωγού χώρας της Ρωσίας.

Ότι η Ρωσία προσπαθεί σε συνεργασία με χώρες όπως η Κίνα και το Ιράν να αμυνθεί είναι λογικό, αλλά εάν μια δυτικοευρωπαϊκή εταιρεία όπως η Τοταλ αρχίζει να επενδύει στην Ρωσία, τότε αυτό είναι σίγουρα ένα βήμα πολύ επικίνδυνο για την Αμερικανική ηγεμονία.

Διαβάστε τα λόγια που δήλωσε ο Christophe de Margerie στις 5 Ιουλίου:

“Εντελώς χωρίς το αμερικανικό δολάριο δεν είναι τόσο ρεαλιστικό, αλλά θα ήταν καλό αν το ευρώ θα χρησιμοποιείται περισσότερο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνουμε για το πετρέλαιο σε δολάρια’’ Είπε επίσης, ότι ‘’επειδή οι ​​τιμές του πετρελαίου διαπραγματεύονται σε δολάρια, δεν σημαίνει κατ ‘ανάγκη να πληρούμε και στο νόμισμα αυτό’’

Σύμφωνα με αναφορές από τη Ρωσία ο Margerie είχε πάει στον Πρωθυπουργό Μεντβέντεφ για την συνεργασία με τη ρωσική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου, την Novatek. Εκεί συμφωνήθηκε ότι τόσο η Total όσο και η Novatek θα προχωρήσει στην πώληση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου τους σε ρούβλια ή σε ευρώ και όχι σε δολάρια!!!

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η αξία του υγροποιημένου φυσικού αερίου είναι της αξίας των 21 δις δολάρια στην περιοχή Yamal, που βρίσκεται στο βόρειο πόλο. Και περίπου 800 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετησίως.

Η δολοφονία του Margerie είναι επομένως ένα πολύ σαφές μήνυμα προς τον Πούτιν, αλλά και την Γαλλία. Για τον Πούτιν αυτή η δολοφονία δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μια πράξη πολέμου της Δύσης εναντίον τους.

Η Ρωσία στον προϋπολογισμό της για το τρέχον έτος έχει βάση την τιμή του πετρελαίου των 117 δολαρίων το βαρέλι. Η τιμή έχει πέσει στα 80 ευρώ και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο οικονομικός πόλεμος των αμερικανών εναντίον της Ρωσίας εξελίσσεται με αυτόν τον τροπο με γοργούς ρυθμούς. Η χαμηλή τιμή πετρελαίου προέρχεται απο την μυστική συμφωνία μεταξύ της Αμερικής και Σαουδικης αραβιας. Έτσι κάνουν οτι μπορούν για να πλήξουν την οικονομία της Ρωσίας.

Μετάφραση

Ο ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 10/24/2014 @ 6:28 ΠΜ

    klo ko klok Να μία κλωσσα πουν η κλώσσα η κλώσσα κλωσαει το αυγο μα τι αυγο να ειν αυτο; το μεγάλο αυ γο; κ αι που η κλώσσα τι κλώσσα τεράστια ναν αυτή; Α η παγκόσμια ανοδος της θερμοκρασίας και τι και τι θα βγεί απ τα αυγό;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*