Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:28 - 08/01/2015

Το βίντεο σοκ της Γαλλικής τηλεόρασης για το Ισλάμ, για όσους δεν το είδατε

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 01/08/2015 @ 12:02 ΜΜ

    Οποιος δεν βλεπει πισω απο αυτο ενα σχεδιο που υλοποιειται αργα αλλα σταθερα εις βαρος ελευθερων λαων και ανθρωπων κοιμαται ορθιος.Και το σχεδιο αυτο δυστυχως δεν ειναι μουσουλμανικο.Ο μουσουλμανος οπου και να παει την ιδια συμπεριφορα θα εχει.ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ???????

  2. Ανώνυμος 01/08/2015 @ 12:36 ΜΜ

    Καλλαααα να παθετε χαμουρες που μαζευετε την σαρα και την μαρα…ερχετε και η σειρα μας…!

  3. Ανώνυμος 01/08/2015 @ 3:12 ΜΜ

    10.28 του Βιντεο!
    (Καμια χρηματοδοτηση για τζαμι ουτε αμεσα ουτε εμμεσα!)

    Αυτο πες το στον Τουρκολαγνο Μπουταρη κυρια μου.Τον ψηφισαν;τον ψηφισαν να λες!
    Αντε και στα δικα μας τωρα…
    Ενοχλουσε και ενοχλει η εκκλησια και ο Χριστος βλεπεις.Κατσε να ξεσηκωθουνε και τα της Θρακης πλευρας τα Μουσουλμανια,και οπως σταματησε να γεννα αυτος ο τοπος να δουμε σε λιγα χρονια με τις "αριστεριζουσες" ιδεολογιες ποσους Μουσουλμανους θα εχουμε εδω μεσα,και τι Δημοκρατια.
    Διαβαστε προσεκτικα τα σχολια στους χρονους που παραθετω και δειτε τι ερχεται!
    5.39,5.45,5.57,6.26,6.28(6.03-6.09)-τι μας λεει ο "μαστορας" εδω;

    Ελα οι "Απιστοι" να ετοιμαζονται σιγα σιγα…κοψιμο κεφαλι,γινη "απιστο" ακεφαλο καβαλαρη.
    Οντως το σχεδιο αυτο δεν ειναι Μουσουλμανικο καθαρα οπως προανεφερε ο φιλος παραπανω,αλλα της Νεας Ταξης που αφου πρωτα εγκαθιδρυση ενα παγκοσμιο νομισμα(ερχεται το παγκοσμιο Οικονομικο Κραχ),θα εγκαθιδρυσει και μια παγκοσμια θρησκεια.Μαντεψτε μερικοι ποια…Τερμα η Δημοκρατια,Τερμα οι εκλογες και οι κυβερνησεις κρατων.Ο Αντιχριστος που ως δια μαγειας θα σας λυσει ολα τα προβληματα που θα μας εχει δημιουργησει,αλλα και θα μας δημιουργησει σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα τον ξερετε;σας λεει κατι αυτο το ονομα;φυσικα και οχι θα πουνε μερικοι,αποκυηματα της φαντασιας των Ορθοδοξων Χριστιανων.Καλα,οταν θα σας χτυπησει την πορτα σας,αυτη την δικαιολογια να πειτε.Θα σας γλιτωσει οπωσδηποτε.
    Παγκοσμια Διακυβερνηση!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=TFSapBTHxrU

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΜΜΑ!!!

    Αντε γεια Ελληνα.

  4. Ανώνυμος 01/08/2015 @ 3:31 ΜΜ

    Καλάνα πάθουμε οι εβραιοσιωνιστές τραπεζίτες έχουνε βάλει σκοπό τηνκαταστροφή της ευρώπης και του πολιτισμού τους έτσι ώστε να επικρατήσουνε στον κόσμο, και να φέρουνε την βασιλεία του σατανά. σε αυτό το έργο τους έχουνε τα εργαλεια τους τους ηλίθιους πιθικανθρώπους των μουσουλμανικών κρατών οι οποίοι ποτέ και σε τίποτε δεν ωφέλησαν τον πολιτισμό με την παρουσία τους στον κόσμο αυτό είναι κρόνια γένη δούλων τα οποία ακολουθούν σκοτεινές δοξασίες το ντι εν έι τους διαφορετικό από των πολιτισμένων ανθρώπων και αυτό τους κάνει μισάνθρωπους σκοταδιστές και ανιδραστικούς σε οτιδήποτς καλό επίσης σπουδαία εργαλε'ια τους είναι Σωνιστές πολιτικοίοι οποίοι έχουνε αλλάξει τα πραγματικάτους ονόματα έτσι ώστε να παριστάνουνε τους Ελληνες τους Γάλλους τους Γερμανούς κτλπ και νακοροιδεύουνε τους λαούς ώστε να τους υποκλέπτουε την ψήφο τους και τα κόμματα οι ψευτο. ΜΚΟ, οι ψευτοακτιβιστές και οι δήθεν αριστερές και αριστερίστικες οργανώσεις, επισης σπουδαίο εργαλείο τους είναι και ένα μεγάλο μερος του κόσμου το οποίο από ταπεινά κίνητρα και με απόλλυτη ιδιοτέλεια ψηφίζουν όλα αυτά τα κόμματα αυτός ο κόσμος είναι περίπου το 35% του σώματος της κοινωνίας είναι και αυτοί υπέυθυνοι και πρέπει να πληρώσουνε για την προδόσία και το κακό πού προκαλούνε στην πατρίδα και στούς συναθρώπους τους του αξίζει η ίδια τιμωρία με τους πολιτικούς

  5. Ανώνυμος 01/08/2015 @ 11:17 ΜΜ

    αντε να γινει φουντωσει η φλογα να φυγουνε με ΠΟΥΛμαν και απο δω τα παιδια μ και οποιος λεει το αντιθετο , τα ενστικτα παντα υπερτερουν , αμα εισαι και ανθρωπος και οχι πιθηκος ακομα καλυτερα .

  6. Ανώνυμος 01/10/2015 @ 8:10 ΠΜ

    Κατευθυνόμενοι είναι όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι πίθηκοι από κέντρα εξουσίας που θέλουν αφανισμό μέρους της ανθρωπότητας….που να το καταλάβουν τα λυσσασμένα τα σκυλιά αφού δεν έχουν εγκέφαλο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*