Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:45 - 07/03/2014

Το αντιτορπιλικό των ΗΠΑ USS Truxton πέρασε πρίν λίγο τα Δαρδανιέλια (video)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το αντιτορπιλικό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ οπλισμένο με κατευθυνόμενα Α/Α βλήματα , το USS Truxton, διέσχισε τα Δαρδανέλια στο δρόμο της προς τη Μαύρη Θάλασσα εν μέσω κρίσης της Κριμαίας.

Η Δαρδανέλια είναι τα γνωστά Στενά στην Τουρκία που χωρίζει την Ευρώπη και την Ασία. Η Truxton έχει ακόμη να περάσει μέσα από το Βόσπορο Στενά στην Κωνσταντινούπολη πριν φτάσει στη Μαύρη Θάλασσα.

Το Truxton είναι μέρος της κατηγορίας Arleigh Burke καταστροφέας του και είναι από τους μεγαλύτερους καταστροφείς που κατασκευάστηκε ποτέ για το ναυτικό των ΗΠΑ. Έχει σχεδιαστεί σαν ένα πολεμικό πλοίο πολλαπλών ρόλων με αντιαεροπορικών βλημάτων ,ανθυποβρυχιακό πόλεμο και με δυνατότητες εναντίον στόχων επιφανείας .

Το USS Truxton είναι να πραγματοποιήσει ασκήσει με τις Ρουμανικές και Βουλγαρικές δυνάμεις του πολεμικού ναυτικού δύο μέλη του ΝΑΤΟ, που περιλαμβάνουν κοινές ασκήσεις συμπεριλαμβανομένων προσγείωση αεροσκαφών σε πλοία.

«Επιχειρήσεις του Truxton στην Μαύρη Θάλασσα είχαν προγραμματιστεί πολύ πριν από την αναχώρησή του αντιτορπιλικού από τις ΗΠΑ», δήλωσε ο υπολοχαγός Shawn Eklund, εκπρόσωπος για τον αμερικανικό στρατό.

Το Truxton είναι μέρος της Αρμάδας του George HW Bush Carrier Strike Group, η οποία άρχισε πρόσφατα τη Μεσόγειο και την κατάρτιση των περιφερειακών ναυτικών ασκήσεων

Ουκρανοί bloggers μοιράζονται τις εικόνες ως πυρηνικό αεροπλανοφόρο με τη Φρεγάτα hashtag η οποία ήταν στο επίκεντρο των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στο Κίεβο.

Ο υπουργός Άμυνας της Πολωνίας, Tomasz Siemoniak, δήλωσε την Πέμπτη ότι η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ θα στείλει 12 F-16 μαχητικά αεροσκάφη και 300 άτομα προσωπικό στην Πολωνία την επόμενη εβδομάδα για να λάβουν μέρος σε μια άσκηση εκπαίδευσης, των οποίων το μέγεθος έχει επεκταθεί σε απάντηση η κρίση στην Ουκρανία.

Η άσκηση θα πρέπει να επικεντρώνεται στη βάση “Λίντσερ” στην κεντρική Πολωνία και ήταν αρχικά μόνο για να συμμετέχουν μεταγωγικά αεροσκάφη.

Ο στρατός των ΗΠΑ ανακοίνωσε επίσης την Πέμπτη ότι άλλα έξι F-15 μαχητικά αεροσκάφη θα αποσταλούν στη Λιθουανία για να βοηθήσουν τις περιπολίες του ΝΑΤΟ στην περιοχή

Δειτε το video

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 03/07/2014 @ 10:06 ΜΜ

    κι αν όλα ξεκινήσουν μια παρασκευή ;

  2. Ανώνυμος 03/07/2014 @ 10:16 ΜΜ

    Ουφ , ενταξει , ωραια , βεβαιως και ευτυχως . Υπνο τωρα .

  3. ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ [κοριτσα ο στολος] — ΑΦΙΞΗ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΒΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚΟΥ ΚΡΥΦΑ ΦΥΣΙΚΑ [μεγα στελεχος .. βασιλια γαρ κουτσαίνοντας , με υποτακτικους εδω ,απο πετρα γερους, κατι ηθελε να ανακοινωσει απο κοντα ] ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΕΡΑ ΕΙΡΘΕ Ο ΓΚΑ…ΟΥ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΑΝΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ τα ΜΜΕ για να κρυψουν τα σοβαρα λεγανε πριν τρις μερες τι θα λενε στον κοσμο και μετα την συναντηση—- γερμανικες αποζημιωσεις; —-και ξανα μανα μην γινει το λαθος
    ασχετον σημερα σε κεντρο αθηνα και σε αλλες περιοχες ειχαμε σιγη τηλεφωνων απο 9 εως τις 3
    ΑΛΛΑ !!!Η ΜΕΓΑ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΑΝΑΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ……….. Ο ΑΡΧΗΧΡΟΝΙΟΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗςΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗ ΑΡΧΗ ΧΡΟΝΙΟ ΠΑΠΑ –ΑΛΛΑ Ο ΑΛΕΞΙΟΣ ΕΞ ΞΑΝΘΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΡΜΑΝΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΠΛΗΣΙΩΝ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΧΕΣ και αληθεια σας λεγω ξαφνικα ακουω ενα τραγουδι που δεν τοχω ξανακουσει του τσιτσανη ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ,,,,, ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΕΜΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΑΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ Η ΣΥΡΑΚΟΣΤΗ ΕΙΡΘΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΒΕΛΙΕΣ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΜΗΝ ΛΥΠΗΘΕΊΤΕ ΤΟΤΕ –ΤΟ21 ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΡΥΦΑ –ΤΟ44 ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ -ΤΟ 14 ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ
    Α…. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΑΦΟΥ ΑΝΤΕΞΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ [ειχε καλο καιρο στο διαβατου φαινεται] μηπως πουληθει για σκραπ στη ρουμανια γιατι ο σουλτανος τετοια δεν σηκώνει.. θα παραιτηθει εαν δεν εκλεγει ξανα γιαυτο τσαμπουκαδες δεν δεχεται, στο μαβι μαρμαρα με τι νταηλικι πηρε την συγνωμη για τα θυματα Ε εχουμε γερο καρκινο στη περιοχη και θελει χημιοθεραπειες

  4. Ανώνυμος 03/08/2014 @ 12:42 ΠΜ

    8 Μαρτίου 2014 – 1:03 π.μ. Σωστό σε βρισκω..
    Μια του κλέφτη το 1821, δυο του κλέφτη το 1940, τρεις και η κακή του μέρα ή αλλιώς χρονιά το 2014, γιατί θα τον τσακώσουμε και θα'ναι γι'αυτόν πολύ αργά..
    Κάλο αγώνα παλουκάρια μου..

    Υ.Γ.& Δεν θέλω fair play & μαλακίες. Άντε!!

  5. Ανώνυμος 03/08/2014 @ 1:47 ΠΜ

    Να εχετε υπόψιν σας οτι ο ερντογαν πρωτα θα κανει την μαγκια του και μετα θα πεσει (αν πεσει) ετσι όπως πανε τα πραγματα ο ομπαμα βαζει τους τουρκους στο παιχνιδι και οι τουρκοι δεν εχουν σκοπο να ασχοληθουν με ταταρους και και κοκκινες γραμμες"αυτο που δεν μπορουν να χωνεψουν με τιποτα οι τουρκοι ειναι το ανοιγμα που εχει κανει ο πουτιν στη κυπρο'Για τους τουρκους φαίνεται οτι ειναι η κατάλληλη στιγμη δεν εχουν υπολογιση ομως οτι οι ρωσοι δεν μπλοφαρουν μιας και ποτε δεν ειχαν την ευελιξία της διπλωματιας η ιστορια εχει δείξει οτι οι Ρωσία οταν εχει ξεκινήσει κατι το φτάνει μεχρι το τελος.
    PSR33

  6. Ανώνυμος 03/08/2014 @ 9:56 ΠΜ

    ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΑΓΕΙς ΤΗΝ ΒΙΑ ; ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Η ΖΩΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ; ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟς , ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ , ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ…ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ . ΜΗΠΩς ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟς ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ . Υ.Γ : ΗΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥς ΜΕΙΝΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑς … ΗΘΕ .

  7. Ανώνυμος 03/08/2014 @ 6:56 ΜΜ

    ΠΡΟΣ ΣΗΜΑΤΩΡΟ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ''ΑΛΕΞΙΟΣ'' ΚΑΙ ''ΠΛΗΣΙΟΝ ΧΩΡΟΣ'' ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΝΕΣΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΩ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΧΑΡΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ. 2000 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΒΑΕΙΟ ΘΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ.
    Γ.Δ.

  8. φιλε Γ,Δ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΨΕ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑΦΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ πλησιων αδουλουτου πατριαρχειου δες τι περιλαμβανει αυτο το πατριαρχειο παντως εχει σχεση και με σινουκ -παυλους αιχμαλωτους-ειρηναιους -το αλλο πλησιων ειναι της θρακης εκει ο πολυχρονιομενος αρχων διδει ρεστα εχει και σχεση με δρομενα της περιοχης πιο πανω αφου αποκλεισθει 'της τσεχιας-ρουμανιας
    το δευτερο που αναφερεις εχει σχεσει με την αφιξει του γαμβρου εξ ισπανιας . που αναφερω πιο πανω ι6/3 αρχων των 300 εν ιπποτικον σχολείον ρωμης και με συναντηση εδω αλλου υψηλόβαθμου -σκληρη πετρα-λογω αποχωρησεις του γαμβρουτ και αναληψει νεου που ορθως αναφερεις αφου κανεις τον αναγραματισμο του πριγκιπικου ονοματος το βλεπεις καθαρα
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΧΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*