Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:04 - 04/12/2014

ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΕ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ- ΡΩΜΑΝΟ


Εκτακτα μέτρα με απαγόρευση συγκεντρώσεων από το πρωί της Παρασκευής μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου σε συγκεκριμένες περιοχές του κέντρου, με αφορμή την επίσκεψη Νταβούτογλου στην Αθήνα ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Η απαγόρευση, πάντως, λαμβάνει διαφορετικές διαστάσεις καθώς το Σάββατο είναι και η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και ήδη έχουν ανακοινωθεί κινητοποιήσεις. Μάλιστα, το γεγονός βαραίνει ακόμη περισσότερο από το ότι ο Νίκος Ρωμανός συνεχίζει την απεργία πείνας του ενώ εκφράζονται φόβοι στην Αστυνομία ότι μπορεί να γίνουν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Κάτι που ήδη έγινε πριν δύο μέρες με αφορμή διαδήλωση για τον Ν. Ρωμανό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας έχει ως εξής:

Ανακοινώνεται ότι, με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, λόγω της επίσημης επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Τουρκίας, δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πόλης, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία, το χρονικό διάστημα από 06:00 ώρα της Παρασκευής 05 Δεκεμβρίου μέχρι και την 15:00 ώρα του Σαββάτου 06 Δεκεμβρίου, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς…(και ακολουθεί το κατεβατό που περικλείει όλο το κέντρο αλλά και τις μεγάλες οδικές αρτηρίες)

Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι απαγορεύονται οι πορείες και οι συγκεντρώσεις λόγω των εορτών του Αγίου Σάββα και του Αγίου Νικολάου … ώστε να μπορούν οι εορτάζοντες να δεχτούν τους καλεσμένους τους χωρίς προβλήματα…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 12/04/2014 @ 2:05 ΜΜ

    Γραψτε εδω το σχολιο σας ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*