Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:54 - 24/06/2014

ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει Ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ο Χένρυ Κίσιγγερ Αυτός Ο «Μεγάλος» Εβραίος «Φιλέλληνας» Είπε Το 2007 Πως “Όποιος Δεν Ακούει Τα Τύμπανα Του Πολέμου Που Έρχεται, Είναι Κουφός”. Σήμερα Που Το Ημερολόγιο Γράφει 25 Ιουνίου 2014 Θα Πω Το Εξής: ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΧ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.

Είναι Ένας Αυτοκινούμενος Εγκεφαλικά Νεκρός Που Σε Λίγο Καιρό Θα Είναι Και Βιολογικά Νεκρός. Και Δεν Μιλάω Γιά Τους «Άλλους» Αλλά Για Σένα Που Διαβάζεις. Και Είναι Απαραίτητο Να Μιλήσω Έτσι. Γιατί Πρέπει Να ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ Και Να ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΣ, Για Να Μην Γίνεις Βιολογικά Νεκρός. Και Εσύ Με Την Σειρά Σου Να ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ Τον Διπλανό Σου. Θα Δώσουμε Σε Λίγο Έναν Αγώνα Επιβίωσης Σαν ΕΘΝΟΣ Και Δεν Περισσεύει ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. Διάβασε Λοιπόν Και Ετοιμάσου.

Όποιος Δεν Βλέπει Το ΚΡΑΧ Που Έρχεται ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. Και Οι Συνέπειες ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ.

Όχι Επειδή Θα Πεινάσουμε Εμείς.

Και Σήμερα Υπάρχουν Έλληνες Που Πεινάνε , Αλλά Εμείς Δείχνουμε Πολιτισμό Και Αξιοπρέπεια Ακόμα Και Στην Πείνα Μας.

Θα Πεινάσουν Όμως Και Τα Δύο Εκατομμύρια Των Λαθρομεταναστών , Από Το Πακιστάν, Το Αφγανιστάν, Το Μπαγκλαντές Και Τα Άλλα «Ευγενή» Κράτη, Και Αυτοί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Η Ανθρώπινη Ζωή Γι’ Αυτούς, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ Και Αυτοί Που ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ Για Να Τους Φέρουν Στην Ελλάδα, Για Την ΩΡΑ Του ΚΡΑΧ Τους Έφεραν.

Θυμηθείτε Εκείνη Την Ώρα Τους Συριζαίους Φίλους Τους, Με Τα «Πλακάτ» Που Έλεγαν “ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ”.

Τίποτα Όμως Δεν Έρχεται Ξαφνικα΄Και Απρόοπτα. Και Ο Σεισμός Ακόμα, Σε Αυτούς Που Γνωρίζουν Και Παρακολουθούν Με Ειδικά Μηχανήματα Τα Φαινόμενα, Δίνει Πολύ Καιρό Πριν, Στοιχεία Και Ενδείξεις Ότι Έρχεται Και Αυτοί Που Ξέρουν Τον Περιμένουν. Και Ο Πόλεμος Το 1940 Δεν Ήρθε Ξαφνικά. Πρίν Οι Ιταλοί Ζητήσουν Να Μπουν Στην Ελλάδα, Τους Είδαν Που Αποβιβάστηκαν Στην Αλβανία Και Ήξεραν Ότι Έρχεται Ο Πόλεμος.

Έτσι Λοιπόν Αυτή Τη Στιγμή, Όλα Τα Στοιχεία Μας Δείχνουν Πως Η Οικονομική Κατάσταση Στην Ελλάδα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ Και Το ΚΡΑΧ Είναι Αναπόφευκτο.

Την Απόφαση Βέβαια Δεν Την Πήραν «Εχθές». Από Τον Μάιο Του 2011 Το Χρέος Τους «Ξέφυγε» Και Χαρακτηρίστηκε “Μη Βιώσημο”. Η Πορεία Της Οικονομίας Ήταν Προδιαγεγραμμένη. ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Αργά Ή Γρήγορα. Τα Μέτρα Που Έπαιρναν, Ήταν Για Να Εξαθλιώνουν Τον Λαό , Να Διαλύουν Τις Ένοπλες Δυνάμεις Και Όχι Για Την Ανάπτυξη Της Οικονομίας, Αφού Η ΑΝΕΡΓΙΑ Και Το ΧΡΕΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ.

Ψέμα Και Κοροϊδία Στο Λαό, Μόνο Για Να Τον Κοιμίζουν. Γελοιότητες Για Πλεονάσματα Και Αγορές, Υπό Τον Κίνδυνο Πάντα Της Χρεοκοπίας. Αλλά Το Ήξεραν Και Οι Κυβερνώντες Και Η Τρόικα, Ότι Αυτός Ο Δρόμος ΔΕΝ ΒΓΆΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Και Οδηγεί Σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ. Και Έτσι Οδηγηθήκαμε Εκεί Που Αργά Ή Γρήγορα Θα Φτάναμε.

Θα Είχαμε Χρεοκοπήσει Από Πέρυσι Το Καλοκαίρι , Αλλά Λίγο Οι Μεταξύ Τους Διαφωνίες, Λίγο Η Ελληνική Προεδρία Στην Ευρώπη Που Ερχόταν, Το Ανέβαλλαν Και Το Προγραμμάτισαν Για Μετά Την Λήξη Της Προεδρίας.

ΜΕΡΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ:

11 / 10 / 2013: Δήλωση Του ΔΝΤ: “Στα Μέσα Του 2014 “Κληρώνει” Για Την Ελλάδα Το Θέμα Του Χρέους”. (Καταλαβαίνετε Τι Πάει Να Πει “Κληρώνει”)

07 / 01 / 2014: Στουρνάρας: “ Tον Ιούνιο Οι Αποφάσεις Για Το Ελληνικό Χρέος”.

24 / 01 / 2014: Όλι Ρεν: “Το Καλοκαίρι Η Διαπραγμάτευση Για Το Ελληνικό Χρέος”

ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ….ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ

10 / Ο6 / 2014: ΠΟΥ ΠΑΜΕ; – Συγκλονίζουν Οι Αποκαλύψεις Στο ΔΝΤ Για Την Πραγματική Κατάσταση Της Ελληνικής Οικονομίας.

11 / 06 / 2014: Το Χρέος “Θάβει” Την Ελλάδα: ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ “ΜΠΑΜ”!

ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ

22 / Ο6 / 2014: «Βόμβα» ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Από Την Τράπεζα Της Ελλάδας Για ΑΕΠ Και Χρέος. Τώρα Το Παραδέχονται Και Οι Ίδιοι: “Δεν Παλεύεται” Το Χρέος, Πλέον. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΞΟΔΟ;

Τώρα Λοιπόν Το…..Κατάλαβαν Πως Το Χρέος Είναι …ΤΕΡΑΣ Και “ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ”.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Λοιπόν Από Το Ίδιο Το Καταστατικό Των “Μηχανισμών Στήριξης” Να Συνεχίσουν ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ Τη Χώρα. Η Απόφαση Λοιπόν Έχει Παρθεί Και Το ΚΡΑΧ Είναι «Προ Των Πυλών».

Μετά Από Την Λήξη Της Ελληνικής Προεδρίας, Δηλαδή Από 1-7-2014 Και Μέχρι 31-8-2014, Οποιαδήποτε Στιγμή Θέλουν Θα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

Οπωσδήποτε Υπάρχει Πάντα Και Δεύτερη Λύση. Αλλά Όταν Οδηγηθείς Σε Αδιέξοδο, Η Λύση Για Να Βγείς Από Αυτό, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ. Η Λύση Δηλαδή Είναι Αυτή Που Είπε Το “Bloomberg” Τον Φεβρουάριο Του 2014. Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, Αλλά Δεν Νομίζω Ότι Κάτι Τέτοιο Το Συζητούν.

ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ.

Ένα Πρόβλημα Αντιμετωπίζουν Μόνο. Την Διαφυγή Τους. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ …….ΜΑΡΤΥΡΕΣ. Μην Ξεχνάτε Ότι Ο Ελληνικός Λαός Έχει Υποστεί Εδώ Και Τέσσερα Χρόνια Ένα Μαρτύριο Και Έχουμε Θρηνήσει Χιλιάδες Νεκρούς. Και Όλα Αυτά Υποτίθεται ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;

ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;

ΟΧΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

Θα Θελήσουν Βέβαια Να Τηρήσουν Τις.. Δεσμεύσεις …..Και Θα Ψηφίσουν Πάλι Τη … «Μαμά Τους Και Το Μπαμπά Τους». Αλλά Να Γνωρίζετε Το Εξής ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ: Ότι Και Να Ψηφίζουν Ότι Και Να Πουλάνε, Αν Αυτό Θεωρείται ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ Δεν Μπορεί Με Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ Να Ιδιωτικοποιηθεί. ΟΠΟΙΟΣ Και Να «Αγοράσει» ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ Στην Καλύτερη Περίπτωση ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.

Να Μην Σας Απασχολεί Λοιπόν Τίποτα, Που Μπορεί Να Το Διορθώσει ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Και Στην Αργεντινή Η Παραιτηθείσα Κυβέρνηση Της Χρεοκοπίας Και Ο Πρόεδρος Φερνάντο Δε Λα Ρούα, Που Την «Έκανε» Με Το Ελικόπτερο, Είχαν Ξεπουλήσει Με Την Βοήθεια Του ΔΝΤ Την Εταιρεία Πετρελαίων Της Αργεντινής, Στην Ισπανική Repsol Με Ένα Εξευτελιστικό Ποσό. Αλλά Ήρθε Η Πρόεδρος Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ, Και Της Πήρε Πίσω Το 51% Επειδή Το Θεώρησε Ζωτικής Σημασίας Για Τον Λαό Της Αργεντινής.

Να Μην Σας Απασχολούν Λοιπόν Αυτά Που Μπορεί Να Τα Διορθώσει Μία Ελληνική Κυβέρνηση. Και Δεν Εννοώ Φυσικά Ως Ελληνική Κυβέρνηση, Τους Άθεους Συνεχιστές Του Ψεύδους Και Της Υποκρισίας.

Να Σας Απασχολεί Μόνο Η Ζωή Σας Και Οι Ζωές Των Ελλήνων, Γιατί Δεν Έρχονται Πίσω Με Όλους Τους Θησαυρούς Της Γής.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Και Μην Ξεχνάτε Οτι Από Τα Δύο Εκατομμύρια Των Λαθρομεταναστών Που Είναι Στην Χώρα Μας, Υπάρχουν Εκατοντάδες Χιλιάδες Φανατικοί Μουσουλμάνοι Που Θα Ασπαστούν Αμέσως Τα Κηρύγματα Της Τζιχάντ.

Και Η Τζιχάντ Το Έχει Ανακοινώσει Σε Τουρκική Εφημερίδα. «Στόχος Μας Η Ελλάδα». Μην Καθόμαστε Λοιπόν Ήσυχοι Και Πίνουμε Το «Φραπόγαλο». Δεν Είναι Μακριά. Είναι Μέσα Στη Χώρα Μας. Είναι Δίπλα Μας.

Και Τα ΤΥΜΠΑΝΑ Της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ Και Του ΠΟΛΕΜΟΥ Ακούγονται ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Συγγραφέας-Ερευνητής

Giannis_lambropoulos@Yahoo.Com

greek1.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (37)

  1. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 1:07 ΠΜ

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕ!!!!
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

  2. και τωρα τι μπορει να γινει. μονο αν φυγουν τα προδοταρια μαζι με ολους τους λαθρο, ομως ποιος θα το κανει και με τι κοστος. ποιος να βγει στο δρομο που ολοι αντιμετωπιζουμε προβλημα φαγητου. λιγο αργα για δακρυα στελλα, αφου ειναι και μαλακες και μαζωχοι, δωσανε 35 τα εκατο στο μνημονιακο προδοτικο τοξο στις εκλογες. αρα τιποτε ακομα δεν καταλαβαν.

  3. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 4:29 ΠΜ

    ΠΕΣΤΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ…'' ΡΑΤΣΙΣΤΗ '' ''ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΕ'' ''ΦΑΣΙΣΤΑ ''…ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο STRANTER ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝΕ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΥΓ. ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ FIFA ΠΟΣΟ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΘΕΛΟΥΝ …ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ …ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ …'' NO TO RACISM ''' ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ…ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥ ΘΕΟΥ…

    • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 11:00 ΠΜ

      Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ "ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ" ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.
      ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΟΥΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ";
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΛΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
      ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.

      ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

      ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ" ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

      • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 2:06 ΜΜ

        ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ…ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ… EASY ΒΟΥ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  4. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 5:38 ΠΜ

    ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΛΟΝΙΑ…ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…ΤΙ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ…
    ΦΙΛΑΚΙΑ

    • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 10:49 ΠΜ

      από αυτό που κατάλαβα εγώ το άρθρο λέει ΠΡΌΣΕΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.
      μπορεί να μην έχεις φράγκο αλλά είσαι ΖΩΝΤΑΝΟΣ. και αν μείνεις ζωντανός μπορεί να αποκτήσεις κανα φράγκο.
      η ζωή σου όπως λέει ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ με τίποτα.
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ αντί να λές παπαριές

  5. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 5:46 ΠΜ

    τι να κάνω πες μου γρήγορα τι να κάνω ………….έχεις να μου προτείνεις μια λύση μια σοβαρή λύση………….ούτε εσύ έχεις το μόνο που ξέρετε καλά είναι να σπερνετε τον πανικό

    • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 7:44 ΠΜ

      Ίσως θα ήθελε να μας πει να συγκεντρώσουμε τρόφιμα έστω για τον πρώτο καιρό, καθώς επίσης και να οργανώσουμε το θέμα της άμυνας μας σε πιθανές επιθέσεις.
      Όμως τι τρόφιμα μπορεί να συγκεντρώσει ο Έλληνας σήμερα όταν δεν διαθέτει χρήμα ακόμα και για την τωρινή επιβίωση του;
      από την άλλη όσοι διαθέτουν σπίτι σε χωριό υπάρχει ελπίδα να μην πεινάσουν, ενώ εμείς οι κάτοικοι των διαμερισμάτων δεν έχουμε καμμιά ελπίδα.
      Έτσι για την ώρα απλά αρκεστείτε στον πανικό χωρίς δυνατότητα διαφυγής (δυστυχώς).

    • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 7:53 ΠΜ

      ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

    • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 10:41 ΠΜ

      ξέρει τι μαθαίναμε στις ειδικές δυνάμεις;
      ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ.

      ΟΤΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ …ΜΕΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.

      αυτό το άρθρο σε ενημερώνει για να γνωρίζεις
      και σε φοβίζει για να προετοιμαστείς.

      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      οι "Χέστες" θα γίνουν καλοί μάρτυρες.

    • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 5:45 ΜΜ

      Mια λυση ειναι η προετοιμασια. Παρε τα χρηματα σου απο την Τράπεζα, οσα και αν εχεις, αγορασε τροφιμα για ενα χρονο.
      Αγορασε ρυζι, ρεβυθια, φακες, κονσερβες, λαδι, χαρτι υγειας, κερια, φαρμακα, γαζες κλπ… οσα μπορεις. Παρε ενα ποδηλατο. Θα χρειαστεις και ενα τουφεκι για κυνηγι. Αν ζεις σε μονοκατοικια ταιζε και τα αδεσποτα για να σε προστατεψουν.
      Και ο,τι άλλο σκεφτεις.

    • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 5:47 ΜΜ

      Πολυ σωστος. Χρειαζεται καποιος να μας προετοιμαζει. Το να συμβουν γεγονοτα και να ειμαστε απροετοιμαστε είναι καταστροφικο.

  6. Οι Ελληνόφωνοι ψήφισαν μνημονιακά κόμματα σε ποσοστό 38% και διεθνιστικά- πολυπολιτισμικά σε ποσοστό 90% απορρίπτωντας την πολιτική αρχή του Έθνους-Κράτους που μπορεί να μετατρέψει τον χώρο που έφτιαξαν οι προδότες ξανά σε χώρα. Συνεπώς οι Ελληνίζοντες ζουν την ίδια εμπειρία με τους Εβραίους που πήγαιναν στην σφαγή παθητικά χωρίς καμιά αντίσταση.

  7. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 6:44 ΠΜ

    Η λυση οσο και να την χλεβασεις.. ειναι να γονατισουμε και να ζητησουμε την βοηθεια του θεου.. οπως ακριβως εκαναν και οι προγονοι μας και διατηρησαν το εθνος.

    Μην ξεχνας οτι οι διεθνεις απατεωνες
    βαλαν και το αγγλικο δικαιο για να κρατουν στο χερι οποια κυβερνηση εστω και μετα απο χρεωκοπια να μην κανει αυτοβουλα πραγματα.

    Κρατουν το Ελληνικο εθνος να μην εξαπλωθει γιατι ιδρωσαν να το μαζεψουν.

    Η πνευματικη λυση για το εθνος μας ειναι κοντα ειτε με εμας ειτε χωρις εμας..

    Αμαρτησαμε γλεντησαμε..τωρα ηρθε η ωρα της καρδιας της αγαπης
    Το χρημα δεν ειναι το παν … ειναι η παγιδα.
    Θα συμφωνησω οτι δεν περισσευει κανενας Ελληνας .. ολοι προσευχη και ειλικρινη μετανοια.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ….. ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΧΑΡΤΙΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ.. ΕΜΕΙΣ ΑΣ. ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΑΤΑΣΗ ΘΕΙΚΗ .
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  8. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 6:50 ΠΜ

    Ο Λαμπρόπουλος δε θα προτείνει λύση γιατί αυτή εξαρτάται από τα μέσα, τις συνθήκες και τα «πιστεύω» του καθενός. Άλλος θα βρει τη λύση στην προσευχή μαζί με κάποια πρακτικά μέτρα όπως τρόφιμα στην αποθήκη και άλλος στην οχύρωση του σπιτιού και ύπνο με δίκανο.

    O αρθρογράφος έρχεται να μας θυμίσει για μια άλλη μια φορά πως δε πρέπει να ξεχάσουμε τον κίνδυνο εν' όψει της περίοδου του καλοκαιριού. Ο κίνδυνος είναι ακόμη πιο κοντά, τα ακραία φαινόμενα είναι ακόμη πιο κοντά. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει ένα μπαμ. Μας θυμίζει το ακραίο ισλαμιστικό φαινόμενο που μέχρι στιγμής κάνει προπόνηση με διάφορα εγκλήματα εντός της Ελλάδας.

    Ο καθένας μας θα πρέπει να ετοιμαστεί για συνθήκες ανορθόδοξου πολέμου, να έχει τρόφιμα στην άκρη για να βοηθήσει τον εαυτό του και τον συνάνθωπο, να μιλήσει με άτομα της οικογενείας του, να ορίσει τρόπους επικοινωνίας σε περίπτωση πτώσης των επικοινωνιών.

    /*ΤΡΙΓΩΝΟΔΟΞΟΣ*/

  9. Εκτιμώ ότι αυτό πού μας "τρελαίνει" περισσότερο , είναι πού δεν γνωρίζουμε τα σχέδια τους……όχι ότι θα μπορούσαμε κάτω από αυτές τις συνθήκες, να εναντιωθούμε…αλλά , θα μας έφτανε και μόνο να γνωρίζουμε. Γιατί ..;; Γιατί θέλουμε πολιτικούς να μιλάνε στον λαό ντόμπρα !!!! Γιατί θέλουμε Μία κυβέρνηση πολιτών και όχι Μία "λέσχη" !!! Αισθάνομαι ότι υπάρχον τόσα μυστικά σε αυτούς , αισθάνομαι ότι είμαστε εμείς "εμείς" και εκείνοι "εκείνοι" !! Ουδεμία σύζευξη !!! Ναι , όλα αυτά βέβαια φαίνονται εκ των πραγμάτων !!! Αλλά , πραγματικά έχω κουραστεί…. Όλοι έχουμε κουραστεί… Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να αλλάξω την στάση μου σε ότι συμβαίνει, να την αλλάξω δυναμικά και πραγματικά , και να παρασύρω όλον τον κόσμο…. Αλλά επειδή εγώ δεν μπορώ , μήπως να το ξεκινήσει κάποιος άλλος..;;; Τρεεεεελαινομαι ….!!!!!!!

  10. Να βαλετε το μαγιω σας και να πατε για μπανιο. Η θαλασσα παντα γιατρευε την φρενοβλαβεια και ολες τις αρρωστιες.

  11. Εχω ακουσει στο ραδιο ΕΡΤ -θα κανει ποδηλατο χωρις σελα….γελια…..και θαχει και λακουβες… χαχααχααα γελια
    Εχω ακουσει στο ραδιο για σφαχταρι
    Εχω δει στον αλφα τον Λαζοπουλο της Μαριαννας να δινει την ψωλη του στη Μαριω
    εχω εχω εχω εχω εχω εχω εχω εχω εχω εχω……………………Μεγαλο Πακετο
    αλλα εχω και ωραιο καλοκαιρι με θαλασα ηλιο και ησυχια

    • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 2:36 ΜΜ

      Αει μωρη ψωλετα .Ολη μερα με μια ψωλη στο στομα στο χερι και στο πληκτρολογιο εισαι.

  12. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 7:32 ΠΜ

    Καλα τα λες αλλα και παλι οι βολεμενοι δωσανε μεγαλα ποσοστά σε νδ πασοκ. Οταν τους σφαζουν οι λαθρο να δω τι θα κανουν και τι θα λενε. Εκει ρε γαμωτο μου πρεπει να φτασουμε για να βαλουμε μυαλο?

  13. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 7:44 ΠΜ

    8.46
    Να μαζέψεις τρόφιμα, νερό και φάρμακα!!!! Όπως και κάποια αντικείμενα που λειτουργούν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα!!!! Θερμάστρα υγραερίου (και φιάλες υγραερίου φυσικά) πετρογκάζ, λάμπες πετρελαίου κλπ!!!!
    Και φυσικά άδεια κυνηγιού!!!! Κατάλαβες ελπίζω!!!!

  14. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 7:51 ΠΜ

    Σήμερα Που Το Ημερολόγιο Γράφει 25 Ιουνίου 2014 Θα Πω Το Εξής:

    Το δικό μου ημερολόγιο γράφει 24 Ιουνίου! ο κύριος που έγραψε το άρθρο είναι από το μέλλον;

  15. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 8:09 ΠΜ

    Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ Τ.Χ.Σ……!!! ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ…… ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???????? ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ Τ.Χ.Σ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2017,ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ….?????? ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΙΩΤΩΝ Η Τ.Χ.Σ…..????? Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……..ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ………ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ…..ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ……..ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ……….ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ Τ.Χ.Σ……………………

  16. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 8:19 ΠΜ

    οποτε παμε στη λαικη ρηση-θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι!!! οπως καταλαβατε θα ειναι μια γενικη ατυπη επιστρατευση οσων μπορουν να κρατησουν οπλο στα χερια τους γιατι αν δεν γινουμε μια πραγματικη μπαλα φωτιας και μολυβιου θα μας κανουν κατι απο γιουγκοσλαβια!!!ισως και χειροτερα.οποιος ψαξει για (σοβαρη) λυση χωρις βιαια μεσα ασ ριξει μια ματια σε ολη την ιστορια της ανθρωπινης υπαρξης και αν βρει καπου να πηρε καποιος τη πατριδα του πισω με λουλουδια μετα τα ξαναλεμε. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΙΑΣ σε οποιαδηποτε μορφη αλλα οταν εχεις τετοια μετωπα μεσα στο σπιτι σου και με τετοιες συνθηκες φυλες και δαχτυλα ξενων που θα κανουν οτι και σε αλλα μερη στο κοσμο σε πραγματικο χρονο.δηλαδη τωρα που μιλαμε τι αλλο μπορεις να κανεις αφου τα καλοπαιδα μας εκει στη πολιτικη σκηνη δεν εχουν σκοπο να κατσουν ολοι μαζι και να πανε ολοι μαζι να τους στειλουν το μηνυμα που τους πρεπει εκει εξω.

  17. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 8:53 ΠΜ

    Τιποτα δε θα γίνει και το ξέρετε…Γι'αυτό πέστε να κοιμηθείτε χαλαροί και το βράδυ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!! ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕ!

  18. μονο που δεν ειναι Δυο Εκατομμυρια αλλα γυρω στα πεντε!!!!! το εχω ΠΕΙ θα ξυπνησετε μια μερα εκει στην Πρωτευουσα μεσα σε ενα λουτρο αιμματος!!!! Κυριε Ελεησον!!!

  19. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 9:44 ΠΜ

    τι εγινε ρε κατοχικα νεα τοσο πολυ σκληρα ηταν αυτα που εγραψα και σας χαλασε η μανεστρα.αυτα που ανεβαζετε ειναι για λαιτ σχολιασμους???σωτηρης γυθειο.αμα γουσταρεις γραφω και ονοματεπωνυμο.

  20. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 9:49 ΠΜ

    η λυση είναι να ξεκουμπιστούνε οι λαθρο και οσοι τους υπερασπίζονται θελουμε την πατριδα μας πισω το ακουτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

  21. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 9:55 ΠΜ

    λαμπροπουλε,
    οπως εσυ ειπες δεν περισσεύει κανενας…
    και ο βαλσαμακης εχει αναφερθει με καλα λογια για σενα……..
    εγω 1000σ φορες προτειμω το ονειρο του αρτεμη απο ολα τα αλλα σεναρια…….
    γιατι εσυ τοσο αρνητικος?
    γιατι δεν το ψαχνεις, ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ……..

    • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 11:50 ΠΜ

      ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗ και ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ από τον art FM.

      ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ "ΤΕΛΕΙΩΣΕ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

      ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΦΥΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

      ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ.

      "πρόσεχε τι ΛΕΣ γιατί αυτά που βγαίνουν από το ΣΤΟΜΑ και από την ΚΑΝΝΗ, δεν ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ.

      ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

  22. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 10:22 ΠΜ

    κοινό νου και λογική διαθέτουμε ακόμα…,εσύ που τρώς τα νύχια σου παριστάνοντας τον πανικόβλητο…, άνοιξε την ' Αγία Γραφή" για να διαβάσεις την απάντηση…
    " ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ"…! Με εκτίμηση Χ.Κ.

  23. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 10:35 ΠΜ

    καλά απο την μια λες ότι υπάρχουν πολύ λαθρομετανάστες οι οποίοι πλέον σύμφωνα με αυτά που γίνονται στην Μ. Ανατολή αποτελούν κίνδυνο και συμφωνό. Επίσης λές ότι οι τσιριζαίοι γράφαν ειμαστε όλοι πακιστανοί ( όταν θα γίνει το μπαμ να δω τι θα γράφουν ), Από την άλλη κατηγορείς τους κυβερνώντες, Αλήθεια ποιος θα τους αντικαταστήσει οι τσιριζαίοι; Εγω νομίζω ότι απλά λες κάτι μονον για να διαμαρτυρηθείς ίδιον των Ελλήνων η γκρίνια Πες μας την άποψη σου για το ποιοι πρέπι να έλθουν στην διοίκηση της χώρας;

  24. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 1:04 ΜΜ

    Πλακα εχετε!
    Ολα γινονται για το καλο μας…
    Πραγματικα!

  25. Αυτο που εχω να πω ειναι ευχομε να γινει μεσα στον αωγοθστο για να ειναι ο ποιο πολυς κοσμος στα χωρια του να μπορεσει να επιβιωσει δεν μπορειτε να φανταστειτε τι ερχετε μεχρι τελος μαιου ελεγα παρτε καβατσα τροφιμα για επιβιωση 1 ετους τουλαχιστον τωρα Θα πω οι ποιο θαραλεοι παρτε οπλα να σωσετε κοσμο ειδη οι τζιχαντιστες ετοιμαζονται και κανουν ονειρα κα ξεκληρισουν οικογενειες ετσι επιδι τους ειδαν στραβα εχουν πολυ μισος μεσα τους μα παρα πολυ εδω τερειαζει απολυτα το ρητο του τσωρτσιλ Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*