Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:51 - 25/11/2014

Τα πνευματικά μυστικά του ήχου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Άρθρο της Jennifer Soddini

Όποιος θέλει να μάθει τα μυστικά του σύμπαντος, πρέπει να αφουγκραστεί την ενέργεια, τη συχνότητα και τους κραδασμούς του. – Nikola Tesla


Αν θεωρήσουμε ότι η συμπαντική πραγματικότητα είναι μια κοσμική δορυφορική μετάδοση, όλοι μας αποτελούμε συχνότητες που προερχόμαστε από τον ίδιο πομπό. Αυτό το δορυφορικό ραδιόφωνο (άλλοι το ονομάζουν Θεό / Σύμπαν / αγάπη) προσφέρει έναν ατελείωτο αριθμό σταθμών τους οποίους μπορείτε να βρείτε σε οποιαδήποτε συχνότητα εσείς νομίζετε. Με απλά λόγια, σκεφτείτε αυτό: μόνο και μόνο επειδή μπορεί να βρείτε τον τάδε σταθμό στο ραδιόφωνο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και κάποιος άλλος, αλλά απλώς ότι η συγκεκριμένη συχνότητα που βρίσκετε είναι αυτή που προτιμάτε διότι ο σταθμός αυτός έχει τη μουσική που σας αρέσει. Άλλοι μπορεί να βρουν αυτό που τους αρέσει σε διαφορετικές μελωδίες, αλλά όπως και να χει όλη η ζωή είναι γεμάτη με μουσική.

Οι συχνότητες που εκπέμπουμε στην καθημερινή ζωή μας φανερώνει «αυτό που βλέπουμε». Είτε μέσω της συγχρονικότητας, ενός θαύματος, των δυσκολιών ή της θλίψης, υπάρχουν πάντα πολύτιμα διδάγματα που μπορείτε να μάθετε από αυτό που προσελκύετε ανάλογα με τις δονήσεις που εκπέμπετε.

Πάντοτε θα προσελκύετε καταστάσεις που βρίσκονται σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τις δονήσεις σας, όπως κάθε πρόσωπο, τόπος ή εμπειρία σας μαγνητίζει όπως ένας καθρέφτης που αντανακλά αυτό που αντανακλάτε κι εσείς. Μπορείτε να μάθετε από τις εμπειρίες σας και να παράγετε υψηλότερες δονήσεις αλλιώς οι ίδιες εμπειρίες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται μέχρι να αλλάξει η συχνότητά σας.

Η πνευματική σημασία του ήχου, η συχνότητα και η δόνηση έχουν γίνει κατανοητά από πολλούς φιλοσόφους, και πνευματικούς ανθρώπους όλων των εποχών και έχουν αναλυθεί περαιτέρω μέσω της κυματικής, της μελέτης της οπτικής επίδρασης του ήχου πάνω στα πράγματα. Στην παραπάνω φωτογραφία, μια μελέτη κυματικής έδειξε ότι η συχνότητα του ήχου «ΟΜ» δονεί την ύλη στο ίδιο γεωμετρικό σχήμα με την οπτική απεικόνιση του Σύμπαντος «Sri Yantra Mandala». (Δείτε την αρχική εικόνα)

Γνωρίζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω, όταν βλέπουμε τη ζωή σαν έναν γιγαντιαίο ραδιοφωνικό δέκτη καταλαβαίνουμε ότι έχουμε την ικανότητα να κινηθούμε σε οποιαδήποτε συχνότητα θέλουμε. Ίσως πρόκειται για τη συχνότητα που έχει τον ρυθμό της αγάπης, της ομορφιάς, της ευτυχίας και της ευγένειας που αποτυπώνει τα πρότυπα της τελειότητας που μπορούμε να βλέπουμε. Ίσως πάλι να θέλουμε να ακολουθήσουμε το πρότυπο του χάους και της καταστροφής εκπέμποντας δονήσεις σε χαμηλό επίπεδο και διαιωνίζοντας έτσι τον φόβο, το μίσος, την κατάκριση και την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού.

Όλα είναι αποτέλεσμα ελεύθερης επιλογής και οι μελωδίες της μουσικής της ζωής σας μπορεί να κινήσουν το δικό σας σύμπαν όπως εσείς θέλετε. Θα καταλάβετε ότι η «μουσική» που κινείται μέσα σας κινεί τα πράγματα ή όλα εκείνα που είναι σημαντικά στην πραγματικότητα που δημιουργείτε.

Για να μάθετε ακόμη περισσότερα για το μυστήριο του ήχου, το βίντεο που ακολουθεί σχετικά με την κυματική αποκαλύπτει μερικά συναρπαστικά πειράματα που αποδεικνύουν τη δύναμη της δόνησης:

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*