Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:46 - 05/11/2014

Τέλος το σουλάτσο της τουρκικής κορβέτας… για τώρα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τέλος το σουλάτσο της τουρκικής κορβέτας… για τώρα

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ανακοίνωσε, ότι η τουρκική κορβέτα «Buyukada», εξήλθε των εθνικών χωρικών υδάτων την 05:30, Βόρεια Βορειοανατολικά της νήσου Ρόδου.


Όπως διευκρινίζεται, κατά τη διάρκεια της διέλευσής της κινήθηκε εντός Εθνικών Χωρικών Υδάτων επτά (7) φορές. Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν το τουρκικό σκάφος, καθ’ όλη τη διάρκεια του πλου του.

Οι υπεύθυνοι εκφράζουν ανησυχία για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας, αφού όλα δείχνουν πως η χώρα του Ερντογάν ίσως να έχει διαμορφώσει την πεποίθηση, πως μόνο δια των όπλων θα βάλει σε όσα δεν την ανήκουν.

Και μια κρίση στο Αιγαίο ή αλλού, θα βοηθήσει τους Πόντιους Πιλάτους των ίσων αποστάσεων, να επιβάλλουν στην Ελλάδα διαπραγμάτευση από θέση μάλιστα αδυναμίας, μετά από μια διαχείριση κρίσης τύπου Ιμίων… Το ζητούμενο είναι εάν η πολιτική ηγεσία κάτι τέτοιο θα το επιτρέψει.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 11/05/2014 @ 11:07 ΠΜ

    Θα το επιτρέψει οπωσδήποτε!
    Αμφιβάλει κανείς;;;

    • Ανώνυμος 11/05/2014 @ 1:05 ΜΜ

      Μάλλον πήρε αυτά που ήθελε να πάρει. Ο Τούρκος έχει μυαλό και @ρχήδια , δεν είναι @ρχίδι σαν εμάς . Άντε καλή μοιρασιά με τα μεμέτια .
      Υ.Γ
      Ελπίζω να πήραμε το 10% τουλάχιστον .

  2. Ανώνυμος 11/05/2014 @ 1:20 ΜΜ

    Kai rotisane ton solon thelei ton mison h olon,kai apantise o solon m'anoixton to kolon OLON OLON OLON.

  3. Ανώνυμος 11/05/2014 @ 1:20 ΜΜ

    Ε, να μην επιστρέψει λίγο στη βάση της να φορτώσει με καύσιμα;

  4. Ανώνυμος 11/05/2014 @ 4:34 ΜΜ

    οχι ρε παιδια αφου πολεμο περιμενατε γιατι εφυγε τωρα κιαυτη?μηπως παει να φερει κιαλλες?

  5. https://www.youtube.com/user/TheFakingHoaxer/videos

    tromeros kataskeyastis cgi ..i ..valtos metapoiitis gegonotwn??

  6. Ανώνυμος 11/05/2014 @ 5:03 ΜΜ

    ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…… τουρκικη πλατφορμα τωρα παει για εξορυξη στην κυπρο.τα εχει χασει ο σαμαρασ ποιο νατο και εε και μαλακιες.ο πατερασ πουτιν αυτην τη στιγμη ειναι ο μεγαλυτεροσ παρατηρητης και ερχεται η ωρα για να γινει πρωταγωνιστης!(ΗΛΙΑΣ)

  7. Ανώνυμος 11/05/2014 @ 6:06 ΜΜ

    τοσο πολυ φωβηθηκαν και τα μαζεψανε οι τουρκοι αυτα που ειναι να παρουν τα εχουν παρει ευτηχωσ που ειμαστε σαν ελληνεσ πανεξυπνοι και μασ ενδιαφερει πωσ θα βγαλουμε τα ματια μασ

  8. Ανώνυμος 11/05/2014 @ 7:59 ΜΜ

    Η πολιτικη ηγεσια μας ειναι πουλιμενη ! Τοσο που το ΝΑΤΟ επιλεγει και τον αρχηγο των ε. δυναμεων της χωρας !!! χωρις να ανοιγει ρουθουνι !!!

    Το ΝΑΤΟ απο την αλλη εχει πολυ καλες σχεσεις με τους Τουρκους….τοσο καλες μαλιστα που υπο των καλλητερων προιποθεσεων, θα μπορουσαν ευκολα να σκηνοθετησουν ενα πουλημα του ΝΑΤΟ απο του Τουρκους. Μια προδοσια ! Για παραδηγμα, κατα την διεξαγωγη γυμνασιων με συμετεχοντες πολλους Τουρκους και λιγους ΝΑΤΟικους. Να μας πιασουν στον υπνο. Οι συμμαχοι θα πουν οτι θα βοηθησουν…. οπως βοηθανε το Ιρακ απο την ΙΣΙΣ. Τον Σανταμ ξερανε πως να τον ριξουν…την ΙΣΙΣ οχι.

    Απο προδοσια θα παμε παλι και τα τομαρια εκεινα δεν πρεπει να διαφερουν και πολυ απο αυτα τα 300 που εχουμε να επιλεξουμε τωρα.

    Πιστευω ομως πως ειναι δικοπο μαχαιρι γιατι και τα λεφτα πολλα αλλα και οι Ρωσοι δεν θα αφησουν τα στενα στους Τουρκους/ΝΑΤΟ !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*