Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:27 - 05/02/2015

ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Από το βράδυ της Τετάρτης (4/2/2015) βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένα σχέδιο αφανισμού της Ελλάδας, αν δεν υποκύψει τυφλά στις εντολές του Βερολίνου, το οποίο είναι -χωρίς την παραμικρή αλλαγή- συνέχιση του προγράμματος λιτότητας που έχει επιβληθεί από την τρόικα.

Αυτό σημαίνει άμεση επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα, εντός του Σαββατοκύριακου, έλεγχος αν εφαρμόζονται ή όχι οι όροι του μνημονίου, αξιολόγηση και υπαγωγή σε νέο μνημόνιο από 1η Μαρτίου, για να αρχίσει η αποστολή χρημάτων προς την Ελλάδα για τις δανειακές της υποχρεώσεις, που είναι για το 2015 περίπου 24 δισ. ευρώ.

Μέρκελ και Σόιμπλε τελικά πέρασαν την άποψή τους περί άτεγκτης αντιμετώπισης της Ελλάδας τις αμέσως επόμενες μέρες και σκληρή τιμωρία της με στραγγαλισμό της οικονομίας της, γεγονός που θα εμφανιστεί πλήρως στο Eurogroup της 16ης Φεβρουαρίου. Εκεί η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με όλα τα κράτη της Ευρωζώνης (συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου) τα οποία θα της ζητήσουν άμεση αποδοχή της τρόικας κατ’ αρχήν στην Ελλάδα.

Πληροφορίες του Newsbomb.gr από την Ουάσινγκτον αναφέρουν ότι η Μέρκελ, χθες το πρωί, είχε πολύωρη τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο Ομπάμα, τον οποίο έπεισε να αποσύρει τη θερμή υποστήριξή του στην Ελλάδα, για να μην δημιουργηθούν ελπίδες σε άλλες πολιτικές δυνάμεις της Ευρώπης, που θέλουν τερματισμό της λιτότητας και να ακολουθήσουν το δρόμο της αμφισβήτησης στα γερμανικά σχέδια, όπως πρώτη κάνει τώρα η Αθήνα.

«Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο την Ελλάδα», είπε η Μέρκελ στον Ομπάμα, «αν δεν τους δώσουμε μία σκληρή απάντηση σύντομα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ανατροπές πολιτικές και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία και ίσως Ιταλία. Και τότε, όχι μόνο η Ευρώπη, αλλά και η αμερικανή οικονομία, θα κλονιστούν επικίνδυνα».

Αυτό το επιχείρημα της Μέρκελ περί παγκόσμιου οικονομικού ντόμινο, αν δεν τεθεί βίαια ένα τέλος στην «ελληνική επανάσταση», οδήγησαν τον Ομπάμα να αναπροσαρμόσει τις προηγούμενες θερμές δηλώσεις του υποστήριξης προς την Ελλάδα και να μιλήσει χθες για μία ανάγκη προσαρμογής της Ελλάδας στους ευρωπαϊκούς κανόνες.

Τα χρήματα στα κρατικά ταμεία επαρκούν για τις ανάγκες της χώρας και την εξυπηρέτηση των δανείων της, μέχρι τέλος Μαρτίου. Και οι ελληνικές τράπεζες δεν κινδυνεύουν με κατάρρευση εφόσον θα χρηματοδοτούνται κανονικά μέσω ELA από την ΕΚΤ. Όμως, η ζωή για τις ελληνικές τράπεζες κρέμεται από τον Ντράγκι (στενό συνεργάτη της Μέρκελ) ο οποίος οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να τραβήξει το σωληνάκι, που δίνει ζωή στις ελληνικές τράπεζες.

Στις σημερινές συνεδριάσεις της κυβέρνησης με τους βουλευτές και στη συνέχεια στο στενό υπουργικό συμβούλιο, με απόλυτη ψυχραιμία θα διατυπωθεί και πάλι η θέση της Ελλάδας, ότι δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς και αν η επιλογή του Βερολίνου είναι να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, η Ελλάδα δεν θα έχει κανένα λόγο να μην συγκρουστεί με το γερμανικό ιμπέριουμ στην Ευρώπη.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 02/05/2015 @ 3:40 ΜΜ

    Μάρτιο – Απρίλιο μάλλον θα γίνει η πτώχευση. Οχι Φεβρουαριο.
    Εκτός ευρώ άμεσα. Θα πάμε (?) για νέες εκλογές (?)
    Λογικά τέλος καλοκαιριού θα είμαστε εκτός ευρώ και πτωχευμένοι – πονεμένοι.

    Πάρτε το απόφαση. Οπως λέει και ο stranger ας κάνει ο καθένας οτι νομίζει.
    Για ψυχολογικούς λόγους, ας αρχίσει τώρα να οργανώνεται.
    Σαν να πρόκειται αυριο να γίνει πτώχευση. Ουτε μισό ευρώ σε τράπεζες,
    και αναγκαία εφόδια σε extreme καταστάσεις. (διακοπή ηλεκτρικού κλπ)
    Καλύτερα να τα έχω και ας μείνουν, παρά να μου χρειαστούν και να κοιτάω
    το ταβάνι.

  2. Ανώνυμος 02/05/2015 @ 3:48 ΜΜ

    KARIOLA PORNH KARAP…………RA TOY KERATA POY NA PSOFHSEI H MEGERA STO DIAOLO NAPAEI KAI NA FAEI SKATA TA SKATA MAS

  3. Βλαδίμηρε είσαι εδώ;

  4. Ανώνυμος 02/05/2015 @ 4:05 ΜΜ

    Καιρός είναι να αφανιστελι το μπουρδέλο αυτό απο τον χάρτη.

  5. Ανώνυμος 02/05/2015 @ 5:23 ΜΜ

    Η ΜΕ ΤΟ ΒΟΔΙ ΣΤΟ ΑΛΕΤΡΙ Η ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΦΘΙΝΩΠΟΡΟ Η ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ
    ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

  6. Ανώνυμος 02/05/2015 @ 10:02 ΜΜ

    – Θα διακοπει το τηλεφωνο σας για 2 ωρες…
    – Το δικο μας?
    – Ναι…
    – Ωωωω,,, Κοιταχτε..προηγουμενως με πηρε καποιος αλητης….και δεν ξερω αν ειστε ο ιδιος…!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*