Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:21 - 06/07/2014

Σχέδιο της Άγκυρας για “εισβολή” δυτικά του 25ου Μεσημβρινού αποκαλύπτει Τούρκος βουλευτής

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σχέδιο «δράσης» των τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων δυτικά του 25ου Μεσημβρινού και αμφισβήτησης με στρατιωτική παρουσία του μισού Αιγαίου αποκαλύπτει Τούρκος βουλευτής. Φαίνεται πώς η Άγκυρα ετοιμάζει κλιμάκωση των ενεργειών εισβολής πλοίων της στις δυτικές Κυκλάδες και μέχρι την Εύβοια, κάτι που έκανε τον περασμένο Μάιο στέλνοντας στολίσκο να «παρελάσει» από τη Μήλο και μέχρι τις ακτές του Σουνίου.


Ο βουλευτής Αδάνων του Εθνικιστικού Κόμματος MHP Σειφετίν Γιλμάζ κατάθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και τον καλεί να απαντήσει «τι εμποδίζει την δραστηριοποίηση των τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων πέραν του 25ου Μεσημβρινού;». Η ερώτηση του πήρε διαστάσεις από τα τουρκικά ΜΜΕ. Τυχαίο;

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί ο Τούρκος βουλευτής. Ζήτησε συγκεκριμένα και συγκριτικά στοιχεία όσον αφορά στην παρουσία του τουρκικού Ναυτικού και της Αεροπορίας δυτικά και ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού το τελευταίο διάστημα, καθόσον, όπως προκύπτει από τα όσα ισχυρίζεται ο Σ. Γιλμάζ, υπάρχει συμφωνία στο εσωτερικό της Άγκυρας για κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο.

Αυτό επιβεβαιώνει η πρωτοφανής προκλητικότητα που καταγράφηκε με πρόσχημα τη διεξαγωγή αεροναυτικής άσκησης στο Αιγαίο από Τουρκικής πλευράς τον μήνα Μάιο, όπου η Άγκυρα έστειλε επανειλημμένα πολεμικά πλοία να αμφισβητήσουν τα εθνικά χωρικά ύδατα στις δυτικές Κυκλάδες και μέχρι τις ακτές της Εύβοιας.

Με δεδομένο μάλιστα πώς ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν θέλει να κάνει ένα «άνοιγμα» προς το «βαθύ κράτος», τους στρατιωτικούς και τους δικαστικούς, όπως δείχνει και η μεθόδευση αποφυλάκισης των στρατηγών που συνέταξαν το σχέδιο «Βαριοπούλα», είναι πολύ πιθανό η προκλητικότητα στο Αιγαίο να ανέβει… level.

Και αυτό μπορεί να συμβεί με «εισβολή» πλοίων δυτικά του 25ου Μεσημβρινού. Προετοιμάζουν μάλιστα το έδαφος οι Τούρκοι πολιτικοί κάνοντας λόγο για αύξηση των παρενοχλήσεων σε βάρος των Ένοπλων Δυνάμεων τους από ελληνικά μαχητικά και πολεμικά πλοία στο Αιγαίο τα τελευταία χρόνια.

Ζητούν δηλαδή και τα ρέστα από την Ελλάδα, τη στιγμή που καθημερινά και εν μέσω του θερινού μορατόριουμ στέλνουν μαχητικά τους, αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, πλοία, σκάφη της ακτοφυλακής τους να παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο μας και τα εθνικά χωρικά μας ύδατα.

Μόνο οι παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τα μαχητικά της Άγκυρας έχουν υπερτριπλασιαστεί το πρώτο εξάμηνο του 2014 σε σύγκριση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2013.

Όλη αυτή η τουρκική παραβατική συμπεριφορά σχετίζεται με τους υδρογονάνθρακες στο Αιγαίο και τις εξελίξεις που φαίνεται πώς επίκεινται στον ενεργειακό χάρτη της Ανατολικής Μεσογείου.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί όμως με τη τουρκική προκλητικότητα, αλλά έχει χρόνο να κάνει (άκουσον άκουσον) ρηματική διακοίνωση στην Κυπριακή Δημοκρατία κατά της ευρωβουλευτή Ελένης Θεοχάρους γιατί τον έκανε… ρόμπα.

defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. μπλακ-αης 07/06/2014 @ 3:08 ΜΜ

    ….μακαρι να το αποτολμησουν….μακαρι!!!!
    ασε που θα πουνε παλι "Μαλτα γιοκ"…που δεν θα καταλαβαινουν που πλεουν!!
    δεν θα εχουν αφου δεν θα τους μεινει ουτε σανιδα για να επιστρεψουν
    ….οσοι απο αυτους ζησουν!!!!

    το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ (Ελλαδιτων και Κυπριων) που χυθηκε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κυπρο το 1974 και στα Ιμια το 1996 ειναι ο μελανας ζωμος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ του 2014 που θα δωσει την απαντηση που τους πρεπει!!!

    ας αποτολμησουν τα μεμετια να το κανουν …

    υ.γ: ελπιζοντας παντως οτι ολοι νας θα εχουμε μεσα μας εναν ΛΕΩΝΙΔΑ ,εναν ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ, εναν ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, εναν ΜΙΛΤΙΑΔΗ…και τοσους αλλους (απο δεος θαυμασμου και σεβασμου δεν αναφερομαι στον ΜΕΓΑ, ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ, ΜΕΓΙΣΤΟ, ΜΟΝΑΔΙΑΙΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΜΕΓΑ Αλεξανδρο!!!!!!)

    και οχι Παισιους …γερονταδες…πατερημαδες…που θα μας προτρεπουν
    …να μην κανετε τιποτιςςςςς. τα μακαρονια θα εναι ρουσσικα και το ξανθο γενος θα τα καταφερει οχι εσεις …οι ορθοδοξοι …οχι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ !!!!…..

    αρκει λοιπον να τους αντιμετωπισουμε με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ μας ως ΕΛΛΗΝΕΣ αναδελφοι….και να ακουμε μονον τους κτυπους της!!!!

    αυτοι να μας οδηγουν !!!! και οχι οι προορισεις …και οι οραματισμοι….

  2. Ανώνυμος 07/06/2014 @ 3:39 ΜΜ

    Απορώ γιατί δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα !!!

    Φαίνεται ότι και κείνοι έχουν τους ίδιους ΧΕΣΤΕΣ, με την αποδώ μεριά, αν όχι χειρότερους.

  3. Ανώνυμος 07/06/2014 @ 4:35 ΜΜ

    Άντε και ετοιμαστείτε να πολεμήσουμε…"Αφου ο Πούτιν είναι κότα και τσιράκι της παγκόσμιας τάξης"
    Αντε να μας δω….Το φαντάζεστε;;;
    Ξαφνικά απο τον καναπέ και τον φραπέ, στα όπλα και στα άρματα!!! Ε ρε "γέλια"

    • Ανώνυμος 07/06/2014 @ 7:29 ΜΜ

      Μπορεί να εμίμαστε στον καναπέ αγκαλιά με τον φραπέ, αλλά όταν δούμε οτι έρχονται να μας γα….ε, να δεις για πότε πετάμε τον φραπέ και αρπάζουμε το όπλο, μέχρι να πεις "κύμινο".
      Μπορεί να τρωγόμαστε μεταξύ μας, αλλά στον κοινό κίνδυνο γινόμαστε μια γροθιά και πολεμούμε αδελφωμένοι.
      Δεν διαβάζεις παλιά και νεώτερη ιστορία;

  4. Ανώνυμος 07/06/2014 @ 4:39 ΜΜ

    –ΠΑΙΔΕΣ Σ.Ο.Σ– ΠΑΙΔΕΣ Σ.Ο.Σ– ΠΑΙΔΕΣ Σ.Ο.Σ–

    ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ
    ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΜΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΧΡΗΜΑ… ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΩ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΠΕΤΟΝ 2.00Χ1.50Χπαχος 0.10
    ΤΙ ΣΙΔΕΡΟΒΕΡΓΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΑ…ΣΚΤ;
    ΤΙ ΠΛΕΓΜΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ;
    ΠΟΣΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΓΑΡΜΠΙΛΙ, ΑΜΜΟΣ, ΤΣΙΜΕΝΤΟ;

    ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ!

  5. Ανώνυμος 07/06/2014 @ 5:45 ΜΜ

    Φαντάζομαι, πως πρόκειται για απόρρητο στρατιωτικό σχέδιο.!!!

    …….

  6. Ανώνυμος 07/06/2014 @ 5:59 ΜΜ

    ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥΣ.
    ΕΓΩ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΑΝ SCREEN SAVER ΣΤΟ LAPTOP.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ……..

    ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

  7. Ανώνυμος 07/06/2014 @ 6:55 ΜΜ

    Βαρεθηκα να διαβαζω είδησεις που "κατά λάθος" διαρρέουν…

  8. Ανώνυμος 07/06/2014 @ 8:07 ΜΜ

    Σχέδιο της Άγκυρας για "εισβολή" δυτικά του 25ου Μεσημβρινού αποκαλύπτει Τούρκος βουλευτής…ΑΙΓΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΕ…"ΑΡΓΑΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ"…ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΑΣΑΜΕ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ …ΤΣΑΜΠΟΥΚ ΤΣΑΜΠΟΥΚ…ΓΙΑΒΑΣ…ΓΙΑΒΑΣ…ΙΣΛΑΜΟΣΟΥΝΙΤΟΤΟΥΡΚΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΚΟΛΥΒΟ._

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*