Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:36 - 03/08/2014

Συλλαμβάνουν ύποπτους ισλαμιστές σε Παρίσι και Βρυξέλες (Τώρα που έφτασε στην πόρτα μας να δούμε πως θα το σταματήσουν)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Συλλαμβάνουν ύποπτους ισλαμιστές σε Παρίσι και Βρυξέλες (Τώρα που έφτασε στην πόρτα μας να δούμε πως θα το σταματήσουν)

Ύποπτοι “ισλαμιστές μαχητές” σε Παρίσι και Βρυξέλλες

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε σήμερα στο διεθνές αεροδρόμιο Ρουασί έναν Γαλλομαροκινό, τον οποίο χαρακτηρίζει “ισλαμιστή μαχητή” και για τον οποίο υπάρχουν υποψίες ότι σχεδίαζε να εκτελέσει επιθέσεις στη Γαλλία.

Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, έφτασε στο Παρίσι με αεροπλάνο από την Κωνσταντινούπολη, αφού οι τουρκικές αρχές τον απέλασαν από τη χώρα. Κρατείται από την αστυνομία εν αναμονή της άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος του, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών.

Με βάση τη γαλλική νομοθεσία, οι ύποπτοι για τρομοκρατία μπορούν να κρατηθούν από τις αρχές για 96 ώρες χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίστηκε πού είχε ταξιδέψει ο άνδρας αυτός προτού να φτάσει στην Τουρκία, η οποία είναι συνήθης σταθμός για τους Ευρωπαίους ισλαμιστές στο δρόμο τους για τη Συρία.

Εξάλλου, ένας Σύρος συνελήφθη στο Βέλγιο με την κατηγορία ότι είχε στην κατοχή του φωτογραφίες δολοφονιών και προπαγανδιστικό υλικό μιας τζιχαντιστικής οργάνωσης. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο δικηγόρος του, ο 25χρονος είχε συλληφθεί την Τρίτη, όταν κατά τον έλεγχο που του έγινε στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά βρέθηκαν στην κατοχή του δύο πλαστά γαλλικά διαβατήρια και δύο φορητές μνήμες USB που περιείχαν εικόνες από δολοφονίες.

Ο συλληφθείς πιστεύεται ότι είχε διασυνδέσεις με το Μέτωπο Αλ Νόσρα, μια τζιχαντιστική οργάνωση, παρακλάδι της Αλ Κάιντα, που δρα στη Συρία. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τρομοκρατικές οργανώσεις, ότι είναι δημοσιογράφος και ότι κρατήθηκε όμηρος από τους τζιχαντιστές μέχρι που κατάφερε να δραπετεύσει. Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του, τον Τομάς Πιτσινί, έφτασε στο Βέλγιο αφού πέρασε προηγουμένως από την Τουρκία και την Ελλάδα και τελικός προορισμός του ήταν η Σουηδία όπου, όπως ισχυρίζεται, θα συνέχιζε τις πανεπιστημιακές σπουδές του στη δημοσιογραφία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 08/03/2014 @ 8:18 ΠΜ

    Γιατί νομίζεις οτι δεν το είχαν καταλάβει τόσο καιρό οτι ειναι επικίνδυνοι? δεν τους νοιάζει. Θέλουν πολυπολιτισμό για να σπάσει η έννοια του έθνους. Οι κομμουνιστές φτιάξανε μια προλεταριακή μάζα, αυτοί θέλουν να φτιάξουν μια μάζα καταναλωτών. Η δική μας γενιά θα εχει συγκρούσεις, όπως έγινε με την πρώτη γενιά μεταναστών στην Αμερική με τους ντόπιους αμερικανούς και η δεύτερη γενιά θα κατασταλάξει κάπου. Τους καίγεται καρφί νομίζεις αν σφαχτει η γενιά μας? σου λένε στην επόμενη θα έχουμε πολυπολιτισμό.

  2. Ανώνυμος 08/03/2014 @ 1:15 ΜΜ

    και οι μαχητες της χαμας των wiki leaks οπως και αλλα λαμογια ειναι βαλτοι … ποιανουν μονο θυματα για να πιστευουμαι οτι ζουμε σε πραγματικο κοσμο …

  3. Ανώνυμος 08/03/2014 @ 2:40 ΜΜ

    Η…κάτι ετοιμάζουν πάλι. …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*