Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:30 - 03/03/2014

Στον Φαληρικό όρμο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

KATOXIKA NEA: Το αεροπλανοφόρο συνοδεύετε από σκάφη ανθυποβρυχιακού πολέμου, φρεγάτα, πιθανόν πυρηνικό υποβρύχιο καθώς και σκάφος ηλεκτρονικών παρεμβολών, ενώ αναμένεται να πλαισιωθεί από το σύνολο των σκαφών περιπολίας (πυραυλάκατοι, αντιτορπιλικά κλπ) που περιπολούν αυτή τη στιγμή τη μεσόγειο, πλην 2-3 σκαφών που έχουν αναλάβει την επιτήρηση της ρώσικης αρμάδας που τώρα βρίσκεται κοντά στο καστελόριζο

Σε «κλοιό» μπαίνει μια μεγάλη περιοχή του Φαληρικού όρμου, όπου πρόκειται να αγκυροβολήσει το τεράστιο αεροπλανοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ «USS George H.W. Bush (CVN-77)», στην διάρκεια της επίσκεψής του στην χώρα μας.

Το μήκους 332,8 μέτρων αεροπλανοφόρο, που φέρει το όνομα του 41ου Προέδρου των ΗΠΑ George H.W Bush του πρεσβύτερου, ο οποίος ήταν ναυτικός αεροπόρος κατά την διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου, έχει ενταχθεί στον 6ο Στόλο.

Το «USS George H.W. Bush (CVN-77)», που έχει έδρα στη Ναυτική Βάση του Norfolk, στην Βιρτζίνια είναι το δέκατο και πιο σύγχρονο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ. Η κατασκευή του, που άρχισε το 2003 και ολοκληρώθηκε το 2009, κόστισε 6,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στο πλοίο είναι προσγειωμένα 90 αεροσκάφη και ελικόπτερα, χωρισμένα σε 8 μοίρες αεροσκαφών ενώ το ειδικά εκπαιδευμένο πλήρωμά του αποτελείται από 3.200 στελέχη του ΠΝ και 2.480 στελέχη του αεροπορικού τομέα.

Οι έξοδοι τους στην πόλη θα γίνεται με σκάφη του αεροπλανοφόρου και λάντζες και αναμένεται να δώσουν σημαντική τονωτική ένεση στα καταστήματα του Πειραιά αλλά και στης Αθήνας, τα οποία θα επισκεφτούν.

Κάτι ανάλογο έγινε και προ διετίας όταν έφτασε στον Φαληρικό όρμο ένα άλλο αεροπλανοφόρο, με επίσης πολυμελές στελεχιακό δυναμικό.

Στην περιοχή ευθύνης του 6ου Στόλου, στη Ανατολική Μεσόγειο εντάχθηκε το σκάφος στις 24 Φεβρουαρίου. Κυβερνήτης είναι ο Αντιναύαρχος DeWolfe Miller.

«Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση του πληρώματος, που επιδεικνύουν κατά την προετοιμασία της επιχείρησης», είχε δηλώσει ο κ. Miller τονίζοντας ότι «αυτή η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση, που θα παρουσιαστεί».

Το πλοίο συμμετέχει στο πλαίσιο της αποστολής του σε κοινές ασκήσεις με συμμαχικές χώρες, σε δράσεις για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την αντιμετώπιση κρίσεων.

Στα αξιοσημείωτα της δράσης του αεροπλανοφόρου είναι οι δοκιμές, που έγιναν το καλοκαίρι του 2013 για την απογείωση και προσγείωση σε αυτό μη επανδρωμένων αεροσκαφών, οι οποίες σχεδόν στο σύνολό τους ήταν για τεχνικούς λόγους ανεπιτυχείς.

Στο Φαληρικό Όρμο

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Λιμενικού Σώματος για την άφιξη του αεροπλανοφόρου ανακοινώθηκε από το Γραφείο Γενικής Αστυνομίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά η απαγόρευση από το Σάββατο 01-03-2014, από ώρα 06:00 μέχρι το Σάββατο 08-03-2014 και ώρα 18:00, της κυκλοφορίας και αγκυροβολίας σκαφών, πλοίων και θαλάσσιων μέσων αναψυχής, καθώς και κάθε άλλη δραστηριότητα στη θαλάσσια περιοχή που περικλείεται από τα στίγματα:

(Α) φ: 37ο 54, 456’ Β λ: 023ο 40,620’ Α
(Β) φ: 37ο 54,498΄ Β λ: 023ο 38,800’ Α
(Γ) φ: 37ο 54,465’ Β λ: 023ο 38, 800’ Α
(Δ) φ: 37ο 55,880’ Β λ: 023ο 40, 530’ Α,

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται τα πλωτά ναυπηγήματα και πλοία που θα εκτελούν συγκεκριμένες εργασίες.

«Για τις λεμβουχικές εργασίες», θα παρέχεται ειδική έγκριση πρόσβασης από το Γραφείο Γενικής Αστυνομίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 03/03/2014 @ 1:37 ΜΜ

    Καλώς ήλθε το δολάριο

    http://www.youtube.com/watch?v=0GUfhep9_2Y

  2. Ανώνυμος 03/03/2014 @ 1:40 ΜΜ

    ΟΥΑΟΥ..εθνικη υπερηφανεια βλεπω
    peese

  3. Ανώνυμος 03/03/2014 @ 2:57 ΜΜ

    ΩΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ …ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ 332 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ …ΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΕΚΤΟΞΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ [ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΗ ΕΞΕΔΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΑΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ] …ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ …ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΕΚΡΑ… Ο ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ ..1-2 1-2…ΕΡΕ ΞΑΝΑ ΓΛΕΝΤΙΑ [ ΣΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΕΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ]…STRANTZER ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΨΑΡΩΣΩ ΕΓΩ..ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΥΡΑΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΕΣ [ MAX ] MADE IN RUSSIA …ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ [ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΠΝΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ]….STRANTZER ΤΑ ΕΚΡΑΝΟΠΛΑΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ…ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΡΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ …ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ STEALTH ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ…ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ…ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΡΩΣΣΙΚΗ …ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΩ …ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ… ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕ ΤΕ ΚΑΤΑΒΑΖΟΥΝ …ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑΚΙΑ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΝ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  4. Ανώνυμος 03/03/2014 @ 4:54 ΜΜ

    ΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΖΑΝΗ ΤΗ ΚΙΝΑ ΠΩΣ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ;

  5. Ο Εφιάλτης των άπλυτων 03/03/2014 @ 6:05 ΜΜ

    πλάκα θα είχε να κατεβαίναμε κόσμος στον Φλοίσβο να το χαιρετήσουμε κραδαίνοντας Ρωσικές σημαίες. χαχαχαχαχα.

  6. Ανώνυμος 03/03/2014 @ 6:29 ΜΜ

    ΕΙΔΕς ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΣΟΥΝΑ . ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΚΑΚΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ .

  7. Ανώνυμος 03/03/2014 @ 7:17 ΜΜ

    ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ 6.54…ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ …ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ…ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΟΙ ΤΗΣ ΑΜΟΥΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ [ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΜΕΣΑ ]…ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΔΕΛΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ …ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ Γ. Γ. Π ….[ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΟΘΗΚΕ … [ ΟΛΗ Η ΣΙΒΗΡΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ]…ΑΥΤΗΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΘΑ ΣΤΙΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ …ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΕΙ [ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΤΟ ΣΟΥΕΖ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕ …ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΧΥΡΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ …ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ….ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΝΕ ΑΥΤΟ Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΟΡΘΙΟ ΤΙΠΟΤΑ [ ΙΣΩΣ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ …] ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ…ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ…ΜΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  8. Ανώνυμος 03/03/2014 @ 8:06 ΜΜ

    Γεια σου ρε cosco…..

    Τι τηραμε και δεν το μαρτυραμε..

  9. ενας καναρης χρειαζεται.

  10. Ανώνυμος 03/04/2014 @ 8:46 ΜΜ

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΖΑΚΙ ΕΝΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*