Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:59 - 02/04/2014

Στη φόρα (της Βουλής) οι διάλογοι Μπαλτάκου-Κασιδιάρη: Το ξέσπασμα Σαμαρά για την αποφυλάκιση των 3 της Χρυσής Αυγής

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δείτε το βίντεο και τους διαλόγους που έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Τον ισχυρισμό ότι έχει στην κατοχή του ηχογραφημένο οπτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, διατύπωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών του κόμματος του.

Ο κ. Κασιδιάρης διάβασε απομαγνητοφωνημένο, όπως είπε, το κείμενο στο οποίο ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να λέει στον ίδιο ότι ο πρωθυπουργός αντέδρασε έντονα και καταφέρθηκε κατά των υπουργών Δένδια και Αθανασίου, όταν ο ανακριτής πήρε απόφαση να μην προφυλακιστούν εκτός από τον ίδιο και οι συνάδελφοί του Μίχος και Παναγιώταρος.

Το βίντεο μάλιστα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Οι διάλογοι που έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχουν ως εξής:

ΚΑΣ: Όταν κατ’ αρχήν όταν βγήκα τι έπαθε ο Σαμαράς, μπορείς να μου πεις;

ΜΠΑ:Ήταν στην Αμερική τότε

ΚΑΣ: Ναι, ήταν στην Αμερική, αλλά εγώ έχω μάθει ότι έπαθε εγκεφαλικά

ΜΠΑ: Σοκ και δέος! Χαμός έγινε, της Που***…δεν με πήρε εμένα, του ‘χα πει ότι αυτά που κάνεις…του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε μένα γι’ αυτό το πράγμα. Πήρε τους άλλους δύο και τους γαμ***σε τα πρέκια. Του Αθανασίου και του Δένδια: “με δουλέψατε, τι είναι αυτά ξεφτιλίστικα!”Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι:” τελείωσε, τους έδεσα, γεια σας!! και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς.

ΚΑΣ: Με τους ανακριτές που μας αφήσανε, εκεί το επίμαχο στάδιο τι έγινε; γιατί αυτοί το γυρίσανε κωλοτούμπα μετά, αφ’ ότου αφήσανε εμάς, μετά που πήραμε τους άλλους το γύρισε κωλοτούμπα

ΜΠΑ: Σας αφήσανε για απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία

ΚΑΣ: Ναι, ωραία, δεν υπήρχε τίποτα

ΜΠΑ: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο…όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο ¨ε ,τι θα κάνει ο ανακριτής”Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!ΚΑΝΕΝΑ!

ΚΑΣ: Ούτε και για τους άλλους είχε όμως….

ΜΠΑ: Μπα με τους άλλους ήτανε (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας)

ΚΑΣ: Ποιος την έκανε τη ζημιά εκεί;

ΜΠΑ:Και οι δυο

ΚΑΣ: Δένδιας Αθανασίου;

ΜΠΑ: Ποιος άλλος να το κάνει…

ΚΑΣ:Και τι λέει ο Σαμαράς γι’ αυτά; έχει συναίσθηση τι γίνεται;

ΜΠΑ:Όχι, στην αρχή δεν είχε…τώρα όμως είδε τα γκάλοπ…αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα τα τρομερά:2%-μου λέει- θα πάνε… του λέω “εγώ σου λέω 20% θα πάνε. Μου λέει: “είσαι μαλ**ας”

ΚΑΣ: Ποιος του ΄πε να τα κάνει αυτάς

ΜΠΑ:Πρώτ’ απ’ όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ’ το έχει προβάδισμα απ΄το Συριζα.

ΚΑΣ: Κόβει ψήφους ‘ντάξει

ΜΠΑ: Είναι λογικό

ΚΑΣ:Κι επειδή κόβουμε ψήφους δηλαδή μας θα μας βάλει φυλακή;

ΜΠΑ: Τον Που***… απίστευτο πράγμα, απίστευτο

ΚΑΣ: Κι αυτά που είπε ο Ρουπακιώτης;

ΜΠΑ:Αυτό είναι σίγουρο, αφού το ‘κανε την εβδομάδα που θα πήγαινε εκεί

ΚΑΣ: Η Γκουτζαμάνη, αυτά τα πράγματα που έκανε, που εγώ πράγματι είχα τις πληροφορίες ότι ήτανε δεξιά και με το γραμμα του νόμου

ΜΠΑ (κάνει το σταυρό του)

ΚΑΣ:Θεούσα

ΜΠΑ:Ναι

ΚΑΣ: Πως τα ‘κανε αυτά τα αίσχη με τον Βουρλιώτη και με το στήσιμο αυτού του πορίσματος;

ΜΠΑ: Την πείσανε ότι :”είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί ότι είναι αντίθετοι με τον Χριστιανισμό”

ΚΑΣ: Ποιος την έπεισε γι’ αυτά τα πράγματα

ΜΠΑ: Ο Αθανασίου κι ο Δένδιας

ΚΑΣ: Να πας στον Εισαγγελέα και να πεις ποιοι έστησαν όλη αυτή την σκευωρία:οτι ο Αθανασίου έδωσε εντολή στην Γκουτζαμάνη, ότι ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή στον Αθανασίου και όλοι αυτοί να πάνε να δικαστούνε. Αν είσαι δίκαιος άνθρωπος αυτό πρέπει να κάνεις

ΜΠΑ: Άμα το κάνω αυτό τώρα θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρα και θα την ΄βαλει στο αρχείο

ΚΑΣ: Λες ε;

ΜΠΑ: Ε και βέβαια! Με την κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; σε ποιον Εισαγγελέα θα πάω; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Γκουτζαμάνη. Θα πάω να καταγγείλω την Γκουτζαμάνη στον εαυτό της;

ΚΑΣ: Πως μπήκε η Γκουτζαμάνη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;

ΜΠΑ: Αφού είναι απ’ το ίδιο χωριό

ΚΑΣ: Άρα τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο

ΜΠΑ: Ναι, είναι απ’ το ίδιο χωριό. Δηλαδή απ΄ το ίδιο χωριό, είναι από απέναντι χωριά….έτσι. Αλλά έχουν μπει στο ίδιο διαγωνισμό, είναι συνομήλικοι σχεδόν

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ισχυρίστηκε ότι το υλικό της συνομιλίας του έχει κατατεθεί στο δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο και θα δει το φως της δημοσιότητας από το διαδίκτυο

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μπαλτάκο.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

  1. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 1:09 ΜΜ

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕΕΕ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 30%,ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΕΕΕ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕΕΕ,ΟΕΕΕΕΕ

  2. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 1:12 ΜΜ

    μπραβο στη χρυση αυγη
    του ξεκολιασε ολους τους αριστεροδεξους του λαομισητου σοβιετικου καθεστωτος του 74

    τσακιστε τωρα ολους τους διεστραμενους αριστεριστες του σαπιου και τρυπιου συνστηματος!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 1:30 ΜΜ

    Απο. Εναν κασιδιαρη θα ερθει χαλασμος..πεφτει η κυβερνηση!

  4. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 2:40 ΜΜ

    Ε ρε γλέντια!

    Εντάξει… για άλλη μια φορά αποδεικνύεται το σάπιο ελληνικό κράτος… και το ήθος των ελληνικής καταγωγής πολιτικών… μιλάμε για διεθνή πτυελοδοχεία του ισραηλινού σιωνισμού… και όχι μόνο!

    Βεβαίως εδώ προκείπτη και ένα ακόμα παράδοξο… πως είναι δυνατόν ο πολύ "δεξιός"… "Έλλην", "πατριώτης" Άδωνις Γεωργιάδης… να έχει για πολιτικό αρχηγό του… ένα πιονέρο.. ένα τσογλάνι, του διεθνούς σιωνισμού;!

    Με αυτά, όμως διαψεύδεται ο Άδωνις… όταν ως προπαγανδιστής της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου… ανοίγοντας το σακούλι με τις αλογόμυγες… και μέσα σε ένα πανδαιμόνιο γλυψήματος… :^D^: μας λέγει για το ήθος της κυβέρνησης και ιδιαιτέρος του Α. Σαμαρά!!!

    Προφανώς αν αυτά που λέγει ο Μπαλτάκος είναι αλήθεια… τότε η Γκουτζαμάνη… είναι πολύ χαμηλής πνευματικής στάθμης άνθρωπος!!

    Θα πρέπει να καταλάβουν… τα τοπικά και "δημοκρατικά" – "συνταγματικά" κόμματα της C.I.A. και B.N.D. ότι πολύς κόσμος θα ψηφήσει Χ.Α. περίσσότερος από την τελευταία φορά.. και για αυτό φταίνε τα κόμματα, της Ν.Δ. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΔΗ.Μ.ΑΡ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με την φανερή δολοπλοκία τους, τα ψέματα τους, την εχθρότητα τους σε ένα αποβλακωμένο λαό… και το μίσος τους για κάθε τι ελληνικό.. .το μόνο που θα επιφέρουν θα είναι το τραγικό τέλος τους… και τίποτα άλλο!!

    Αυτό είναι υπόσχεση.. θα έρθει η ώρα για αυτό!

    Αυτά.

    ΥΓ. Ευγενία… και στις Η.Π.Α. να πάτε… όταν θα έρθει η ώρα, και πάλι δεν θα σωθείται.

  5. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 3:01 ΜΜ

    Afta sigoura eginan ….ta stoixia elipan. …
    Tora ti gamisane!!!!!

  6. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 3:08 ΜΜ

    Μπράβο, Κασιδιάρη, σε παραδέχομαι. Πολύ καλή μαγκιά! Τους την έκανες! Αν και δεν ανήκω στο κόμμα σου, από την πρώτη στιγμή ενόχλησε τη νοημοσύνη και την αίσθηση δικαίου που διαθέτω η πονηρή τακτική που εφηύραν για να σας βάλουν στην άκρη οι "ψευτοδημοκράτες" και "ψευτοσοσιαλιστές της κακιάς ώρας, Σαμαράδες Βενιζέλοι και λοιοός συρφετός!!!
    Μπράβο Κασιδιάρη που τους έβγαλες στη φόρα! Για να μάθει ο κόσμος ποιοι εβραιομασόνοι τον κυβερνάνε και του κάνουν πλύση εγκεφάλου 24 ώρες τη μέρα, μέσα από την τηλεόραση, για να τον χειρίζονται.
    Εβραιομασόνοι, ναι, Έλληνα! Ακριβώς αυτό είπα. Γιατί αν ο μαχλούπας ο Σαμαράς δεν εξυπηρετούσε σιωνιστικά συμφέροντα, τι δουλειά είχε να πάει στο -αμερικανικό μάλιστα- σιωνιστικό συνέδριο και να τους προαναγγείλει ότι "τέλειωσε, τους έδεσα;" Τι τους αφορούσε; Ή τους αφορούσε κια πολύ μάλιστα, αφού σε αυτούς λογοδοτεί το ξεπουμημένο τομάρι κι αυτό και η παρέα του;
    Για να δούμε… από απόψε το βράδυ, τι αγώνα ταχύτητας θα πρέπει να αναλάβουν, με ψέματα πάλι και κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι γλύφτες της κυβέρνησης, για να σώσουν τα άσωστα; Γιατί κι η δική τους θέση κινδυνεύει αν πέσει αυτή η κυβέρνηση, η χειρότερη που βρέθηκε ποτέ, από αρχής κόσμου -λέω εγώ- στο τιμόνι της χώρας μας;
    Ξύπνα ηλίθιε ελληνικέ λαέ…. που σε παραμυθιάζουνε τώρα οι εγκληματίες ότι και καλά τέλειωσε η κρίση, ότι αρχίζει δήθεν η ανάπτυξη και από εδώ και μπρος θα καλοπεράσεις! Για τις εκλογές που έρχονται τα λένε, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ κια των έξω που τους τρέχουν τα σάλια να αγοράσουν τη γη, τον πλούτο μας κοψοτιμή.
    Ξύπνα λαέ μου και παρ' τους φαλάγγι, να φύγουν νύχτα, να γλυτώσουν τα έρμα τα παιδάκια σου από δαύτους!!!
    Όξω πούστηδες απ' την παράγκα!!!! Χοντροζωντανά.. που μόνοι σας τα φάγατε κια σχεδιάζετε να τα ξαναφάτε, κι ας αυτοκτονεί ο ανήμπορος και δύστυχος κοσμάκης!!!

    Κάποια… που δεν "κοιμάται".

  7. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 3:12 ΜΜ

    Προσέξτε κίνηση !!! Είδατε που ανέβηκε το βίντεο ? …οχι στο δημοφιλές youtube που το κάθε καθίκι από Ελλάδα μπορεί να επηρεάσει με γνωστούς τρόπους….. ανέβηκε εκεί που το "σύστημα" ελέγχου για το τι μαθαίνουμε στο ιντ δεν έχει "πλοκάμια" .Τα σχόλια δικά σας!!!

    • Ανώνυμος 04/02/2014 @ 6:36 ΜΜ

      το βίντεο φίλε μου έχει ήδη διαβιβαστεί αρμοδίως (με όλες τις νόμιμες νομικές κινήσεις) στη Χάγη και έτσι όπου αλλού και να κυκλοφορήσει ελάχιστη σημασία έχει. Εφόσον είναι αληθινό και είναι (δεν είναι μαλάκες να στείλουνε ψεύτικο στη Χάγη) έχει τελειώσει το θέμα.
      Θα μάθατε φαντάζομαι ότι ο γιος του Μπαλτάκου έριξε ξύλο στη Βουλή σε τρεις βουλευτές της Χ.Α. (στις ειδήσεις το είπε, πως να κρυφτεί πια;)

      Μας επιβεβαίωσε δηλαδή -για όποιον είχε αμφιβολία- ότι όντως ειναι αληθινό το βίντεο και η αφεντομουτσουνάρα του πατερούλη του είναι στα πρωταγωνιστικά πλάνα!

      • Ανώνυμος 04/02/2014 @ 9:02 ΜΜ

        Κοίτα τώρα φίλε μου γιατί το έγραψα αυτό η μάλλον γιατί μπήκε εκεί που μπήκε (σωστά και έξυπνα)…. http://www.katohika.gr/2014/04/askithike-poiniki-dioksi-kata-tou-ilia-kasidiari-gia-ipoklopi.html
        Σύμφωνα με αυτή την απόφαση ( έτσι βολεύει το σύστημα ) είναι "παράνομο" οπότε αν ήταν στο youtube θα ισως εξαφανιζόταν αστραπιαία … τώρα εκεί στην πολική αρκούδα τρέχα γύρευε , όποτε αρκετοί , έγινε , θα το έβλεπαν και φυσικά θα το …διαφήμιζαν !!! … Ετσι η δουλειά έγινε ! Δηλαδή , το μεγάλο "έγκλημα" να μάθουμε την αλήθεια , "ετελεσθει" , πριν προλάβουν να το εξαφανίσουν τα καθίκια του συστήματος "νόμιμα".
        Πολυ σωστα φυσικά λες οτι αυτο που εκανε ο "γιοκας" επιβεβαιωσε το γνήσιο του βιντεο… Μπαινοβγαίνουν στη βουλή ότι ώρα τους κάνει..κούκου!!! …τσιφλίκι τους βλεπεις …
        Καλη συνεχεια φιλε καλό μήνα με την ευκαιρια και σε ολους εδώ !

    • Ανώνυμος 04/02/2014 @ 6:41 ΜΜ

      Ποιά επιπλέον δευτερεύουσα πληροφορία προκύπτει μετά τη δεύτερη ανάγνωση του άρθρου;
      Ότι μια σημαντικότατη και ισχυρή θεσμική θέση αυτή τη στιγμή στην πατρίδα, στην Εισαγγελία, έχει τοποθετηθεί το Εβραιόδουλο "ταπεινό" ζώον και μάλιστα ΑΚΟΥΝΗΤΗ και ΑΚΛΟΝΗΤΗ!
      Αν σκεφτείς ότι και όλες τις υπόλοιπες θέσεις εξουσίας και αποφάσεων κατέχουν Εβραιόδουλοι όμοιοι της και κρυφολούγκρες το σχέδιο διάλυσής μας προχωράει μια χαρά.
      Τους Εβραιόδουλους τους βάζουν εκεί που πρέπει να ασκηθεί κάθε είδους βία ψυχολογική, σωματική, δικαστική κ.λ.π. τις λούγκρες εκεί που πρέπει να γίνει η πουστιά

    • Ανώνυμος 04/02/2014 @ 11:01 ΜΜ

      9:41….φασιστακο χαιρεσαι ε???με το θρησκευομενη ανατριχιαζεις ε???

      Ολα μεσα τα φασισταρια ρε….παρισταναν τους μαγκες μπουλουκια-μπουλουκια στους μεταναστες.

      Οσοι βαρεσαν σπασαν βρισαν κλπ.μεσα για να μη παριστανουν τους μαγκες…

      Οτι χαμηλοτερο πνευματικα χωθηκε εκει να νιωσει καποιος

      Ισα ρε δουλακι των φασισταριων….τραβα γλυψε καμμια σιδερογροθια απο τους ομοιους σου

      Ενας απ'τα ιδια

      • Ανώνυμος 04/03/2014 @ 7:37 ΠΜ

        μην φοβασαι λαθρολαγνο αγορι, και εσυ πετοντας θα φυγεις απο την ιερη πατριδα μας μαζι με τους εποικους του νατο τους λαθροορκ, ειναι κοντα η ημερα μην φοβασαι τιποτα!

    • Ανώνυμος 04/03/2014 @ 10:39 ΠΜ

      Εγω ειμαι λαθρολαγνος ρε καυμενε???
      Οταν τους τελειωσουν οι λαθρο εσενα θα κυνηγανε εκτος και αν εισαι της ιδιας φαρας

      Φασισταρια που σηκωσατε κεφαλι και παριστανετε και τους χριστιανους

      Τσου ρε….απο ποτε εγινες και ιδιοκτητης τουτης της γης???
      Εσενα θα ρωτησουμε φασιστακο….αυτο μαθατε απειλες

      Τραβα να βαρεσεις ρε δουλακι καμμια προσοχη στον Κασιδιαρη

      Ενας απ'τα ιδια

  8. πωπω μετά από αυτά τα σκηνικά εύχομαι να μας έχει φωτισμένους ο θεός γιατί πολύ φοβάμαι πως έτσι θα γίνει όπως λέει ο φίλος "Αυτά"..πειράζει που δεν εμπιστεύομαι κανένα πολιτικό κόμμα??

  9. –ΑΤΗ–

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

    ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΤΗΣ..
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..
    ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΒΡΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ.
    ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ…
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ..
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΟΔΙΑΣ..

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ..

    ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ (ΣΕ ΛΙΓΟ) ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΤΙΣΙΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ Η ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ..

    Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  10. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 5:57 ΜΜ

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

    ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ,

    ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ
    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ" "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ" (όπου ανθρώπινα δικαιώματα εννοούμε πάντα των διεστραμένων, των Εβραίων και των πάσης φύσεως Λαθραίων)
    των Κυπρίων όχι, των Ελλήνων όχι (διεκδικήσεις αποζημιώσεων), απλών ανθρώπων όχι

  11. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 6:02 ΜΜ

    και για να μην ξεχνιόμαστε:

    Τι χρησιμοποίησαν ως εκτελεστικό όργανο για τις βρωμιές τους;

    Το κατεξοχήν "προγραμματισμένο", βλακέκτυπο και μισαλόδοξο είδος ανθρώπου:

    Τον θρησκευόμενοοοοοοο………

    Μπράβο καριόλα, να χαίρεσε το δόγμα σου και τον πούστη που σε εκπαίδευσε σ' αυτό

    Φάτην στο κώλο τώρα για να καταλάβεις πόσο μαλάκας πιάστηκες και πόσο εύκολα χρησιμοποιείσε για οποιαδήποτε ΒΡΩΜΑ ακριβώς επειδή σε εκπαιδεύσανε να είσαι …… χαχαχαχα …… χριστιανή!!!!!!!!

    • Ανώνυμος 04/02/2014 @ 8:44 ΜΜ

      Σιγα ρε ξυπνιε που καυλωσες κατ'ευθειαν επειδη ειναι θρησκευομενη….εκει κολησες εσυ???

      Λες να μην ξερουμε οτι ολοι μπορουν να υποκυψουν σε εντολες η να παραπλανηθουν.

      Αλλα τι….πατε να βγαλετε λαδι τους χρυσαυγιτες???μα τοσο τυφλα και φανατιλα κουβαλας???

      Εδω παει ο Σαμαροβενιζελος να τους κανει και ηρωες….μας δουλευεις???

      Το αν η χρυση αυγη εχει τετοια ποσοστα ειναι γιατι σιχαθηκε τα λαμογια τοσα χρονια και επειδη ενοχλουνται απο την ανοδο της ο κοσμος απο αντιδραση ριχνει εκει την ψηφο.

      Πλακα κανει για να σπασει τα νευρα των λαμογιων επειδη δεν υπαρχει αλλος τροπος να το κανει.

      Σιγα τον πολιτικο λογο και τα πιστευω της χρυσης αυγης.

      Εγιναν ξαφνικα αθωες περιστερες δλδ ???επρεπε εδω και χρονια να τους κοψουν τον βηχα αλλα τους αφηναν γιατι βολευε.

      Μαλλον δεν μπορουσαν μετα να τους κοντρολαρουν γτ πηραν τα μυαλα τους αερα και αναγκαστηκαν να τους συμαζεψουν.

      Εδειξαν τι σημαινει κρατος….αν μπουσουριασαν αυτους που ειναι ξαδερφακια σκεψου τι θα κανουν σε μας τον απλο κοσμο.

      Φοβο σπερνουν παριστανοντας τους δικαιους…κοροιδα ψαχνετε???

      Αντε να ανοιξεις μια σαμπανια να γιορτασεις το γεγονος…..τοση δικαιωση πηρες.

      Τσου ρε
      Ενας απ'τα ιδια

  12. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 6:12 ΜΜ

    από ορθογραφία σκίζετε όλοι!!! μετά διαμαρτύρεσθε που σας κοροϊδεύουν ότι είστε Αίλλινες και όχι Έλληνες

    • Ανώνυμος 04/02/2014 @ 6:31 ΜΜ

      μια χαρά είναι η ορθογραφία στα σχόλια εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων,

      και είναι πολύ φτηνό και αγενές πλέον και κατακριτέο από όλους να
      κοροϊδεύεις για την ορθογραφία στο ίντερνετ τους ανθρώπους που θέλουν να πουν τη γνώμη τους. Έχουμε κάνει αγώνα πολλοί για να τους πείσουμε να σταματήσουν τα greekenglish και να μην ντρέπονται να γράφουν. Αν γράφουν συχνά και διαβάζουν και τους άλλους σιγά σιγά θα μάθουν και αυτοί.
      Αν κάτι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ σαν εσένα τους κοροϊδεύουν δε θα μάθουν ποτέ.

      κάτι άλλο έχεις να μας πεις σαν επιχείρημα τώρα που τον έχουν πιει όλοι οι υπόλοιποι του "συνταγματικού τόξου" ή σου στάθηκε στο λαιμό το υπογλώσσιο;

    • Ανώνυμος 04/02/2014 @ 7:38 ΜΜ

      Πολυ Χαρζηστεφανου παρακολουθεις εσυ.. Αααλλο ακρο! "Φ"

    • Ανώνυμος 04/03/2014 @ 9:38 ΠΜ

      Τωρα σε ενδιαφερει η ορθογραφια των αλλων ;; Ασε τους να μαθουν κ εσυ κοιτα γυρω σου τι γινεται κ σε ξεγελανε (οπως κ εμας ολους) με ασυστολα ψεμματα μεσω ΜΜΕ, εφημεριδας κ ραδιοφωνου οπου προσπαθουν να σε κατευθυνουν εκει που θελουν.

  13. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 7:04 ΜΜ

    Ξυπνατε ρε και καταλαβετε επιτελους τι γινεται.Καταλαβετε το θεατρο που ειναι στημενο γιατι οταν πεσει η αυλαια θα μας καταδικασουν ολοι.Ξυπνατε Ελληνες…ολα τα κομματα ειναι δηλητηριασμενα…..

  14. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 7:06 ΜΜ

    Τι σόι σταυρό έκανε είδατε; Χριστιανός πάντως δεν κάνει έτσι το σταυρό του. Να δούμε κι αυτός τι ειναι…

  15. Ανώνυμος 04/02/2014 @ 9:07 ΜΜ

    ΑΡΕ ΟΕΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

  16. Ανώνυμος 04/03/2014 @ 9:06 ΠΜ

    ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΟΙΑ ΧΑΓΗ ΡΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΛΕΝΕ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*