Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:49 - 15/10/2014

Στην Πάρνηθα «φύτεψαν» Κεραία-παρεμβολέα για τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη στο Αιγαίο !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες κεραία-παρεμβολέας βρέθηκε τοποθετημένη από αγνώστους στην περιοχή της Πάρνηθας. Βέβαια κάποιος θα πει ότι στην περιοχή υπάρχουν εκατοντάδες κεραίες, όλων των τύπων και χρήσεων. Αυτή όμως την κεραία είχε ειδική αποστολή και την τοποθέτησαν « επαγγελματίες.

Η αποστολή της ήταν να «παρεμβαίνει» έτσι ώστε το σήμα του σταθμού ραντάρ της ΠΑ στην Πάρνηθα, να γίνεται ιδιαίτερα ασθενές ή να χάνεται εντελώς από τα όργανα των ελληνικών μαχητικών αροσκαφών.

Το όλο σκηνικό ξεκίνησε μετά από αναφορές των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας, ότι «χάνουν» ή έχουν ασθενές σήμα από το ραντάρ της Πάρνηθας. Ένα από τρία κύρια ραντάρ που διαθέτει σε λειτουργία η πολεμικής μας αεροπορία.

Για το θέμα αυτό κινητοποιήθηκε το ΓΕΑ, και το προσωπικό του σταθμού του 2ου κέντρου ελέγχου περιοχής Πάρνηθας, με αποτέλεσμα να ανευρεθεί η συγκεκριμένη κεραία.

Αμέσως κινητοποιήθηκε ειδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ , η ελληνική αστυνομία και άλλοι αρμόδιοι των ελληνικών αρχών ασφαλείας. Η διαπίστωση όλων ήταν ότι η κεραία αυτή είχε τοποθετηθεί από έμπειρους επαγγελματίες, με σκοπό την παρεμβολή των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών, που πραγματοποιούσαν εμπλοκές στο Αιγαίο Πέλαγος.

Μάλιστα όπως γράφει και η έντυπη μορφή της εφημερίδας «το θέμα», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της , δίπλα στην κεραία υπήρχε φωτοβολταικό κάτοπτρο που συνέλεγε ενέργεια, και το οποίο τροφοδοτούσε την κεραία.!

Επισημαίνεται ότι η πολεμική μας αεροπορία διαθέτει δύο ακόμη ραντάρ αυτού του τύπου, στον Χορτιάτη και το Πήλιο.

Όπως γράφουμε στο Pentapostagma.gr εδώ και καιρό , οι προκλήσεις από την άλλη πλευρά του Αιγαίου παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας. Εάν και οι ελληνικές αρχές δεν κατονόμασαν τον «επαγγελματία επιβουλέα», το μόνο που μπορο9ύμε να σκεφτούμε ποιός θα είχε όφελος από μία τέτοια κεραία. Ποίος; Νομίζω ότι η απάντηση είναι γνωστή σε όλους………….

Από έντυπη μορφή της εφημερίδας «Το θέμα»

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 10/15/2014 @ 7:29 ΜΜ

    ε ψιτ,,,θα μιλησει επιτελους καποιος για το θεματακι αυτο γενικα??τι παιζει??πειραζει μονο τους αετουςμας?????η και τα μυαλουδακιαμας?????αναφερομαι και σε αυτες της κινητης…και να ενα εκατομυριο φρη λεπτα για ενα μηνα,,,,και να ενα δις εσεχες ε εσεμες ηθελα να πω….κατω απο διχτυ τα ψαρακια,,,εδω θελουμε τους πραγματικους τσαμπουκαδες να χτυπησουν το χερι στο τραπεζι,,,ας πεσει και καμια κλοτσια κανα μπουκετο,,,γεμισαμε ψευτο-ανδροηδη καλημερα,,

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*