Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:32 - 06/01/2015

ΣΟΥΗΔΙΑ: Σχολείο απαγορεύει την σουηδική σημαία ως «ρατσιστική»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η σουηδική σημαία έχει πλέον απαγορευθεί σε ένα δημοτικό σχολείο στη Σουηδία. Ο λόγος είναι ότι η σημαία μπορεί να είναι «προσβλητική» για ορισμένες ομάδες και παραβιάζει το νόμο περί “επίθεσης εναντίον εθνοτικών ομάδων.”

Η συγκλονιστική απαγόρευση εισήχθη στο σχολείο Söndrum στο Χάλμσταντ. Η χρήση της σημαίας τώρα επιτρέπεται μόνο κατά την εθνική εορτή ή όταν καλούνται ξένοι μαθητές.

Σε μια εσωτερική επιστολή προς τους μαθητές και τους γονείς τους, η οποία εστάλη λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο διευθυντής του σχολείου γράφει ότι «δεν επιτρέπεται καμία άλλη χρήση της σουηδικής σημαίας».

Η σουηδική σημαία μπορεί να γίνει αντιληπτή ως «ρατσιστική».

Ο λόγος για την απαγόρευση είναι μια μασκαράτα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο σχολείο από τους μαθητές, όπου ένας από τους μαθητές επέλεξε να ζωγραφίσει το πρόσωπό του μπλε και κίτρινο (τα χρώματα της Σουηδίας). Επίσης, είχε μαζί του ένα παιχνίδι όπλο.

Η διεύθυνση του σχολείου αντέδρασε πολύ έντονα και τώρα απαγορεύει τόσο τη σουηδική σημαία όσο και τα όπλα παιχνίδια.

Ο διευθυντής του σχολείου, Hans Åkerlund, είπε : «προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους μαθητές να μην κάνουν ηλίθια πράγματα, όταν πρόκειται για σημαίες και όπλα».

Ο Akerlund πιστεύει επίσης ότι με τη χρήση της σουηδικής σημαίας μπορεί κανείς να είναι ένοχος παραβίασης του νόμου περί «ρατσισμού».

Η απαγόρευση αυτή ισχύει επίσης για τον φωτογράφο του σχολείου, δεδομένου ότι η διοίκηση του σχολείου θέλει οι φωτογραφίες του σχολείου να είναι «απαλλαγμένες από εθνικά σύμβολα».

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 01/06/2015 @ 1:03 ΜΜ

    έρχεται και εδώ αυτό Σάββατο κοντό γιορτή 8α το δούμε να γίνεται και θα πέσει πολύ γέλιο και πολύ κλάμα μαζί .

  2. Ανώνυμος 01/06/2015 @ 3:23 ΜΜ

    tha tous fao to larigi

  3. Ανώνυμος 01/06/2015 @ 5:37 ΜΜ

    Tι τους θέλουν τους Μουσουλμάνους ; Αφού δουλεύουν οι ίδιοι οι "Σουηδοί " γιαυτούς . Αυτό συμβαίνει και σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη ! ! ! Δηλ. δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το κατά πόσο οι Μουσουλμάνοι έχουν το θάρρος ή τις όποιες ικανότητες να εξαπλώνονται και να "κατακτούν" την Ευρώπη . Αυτήν την δουλειά την έχουν αναλάβει οι ίδιες οι κυβερνήσεις των Ευρωπαϊκών κρατών προδίδοντας με τον πιο ύπουλο και βρώμικο τρόπο τους ίδιους τους λαούς τους . Τυχαίο ; Δεν νομίζω.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*